360° универсална стойка за мобилен телефон за велосипеди - Черна

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
334
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
4
бр

360° универсална стойка за мобилен телефон за велосипеди - Черна

 

Ако сте любител на карането на велосипед и искате да имате вашият мобилен телефон винаги с вас, за да можете да следите маршрута си или да чуете вашите любими песни, тогава 360° универсалната стойка за мобилен телефон за велосипеди на Caseland.bg е идеалният избор за вас.

Тази стойка за мобилен телефон е идеална за монтаж на велосипед и е изработена от висококачествени материали, които гарантират нейната здравина и издръжливост. Тя е съвместима с повечето мобилни телефони на пазара и може да се използва на всякакъв тип велосипед.

Стойката на Caseland.bg може да се завърти на 360 градуса, което ви позволява да гледате телефона си от всякакъв ъгъл на гледане. Това ви дава възможност да използвате телефона си, без да го махате от стойката.

Универсалният размер на стойката я прави лесна за монтаж и сваляне, без да ви трябват специални умения или инструменти. Черният цвят на стойката е стилен и подходящ за всички типове велосипеди.

Купете 360° универсалната стойка за мобилен телефон за велосипеди в черен цвят от Caseland.bg и се наслаждавайте на безопасни и удобни карания на велосипед. С тази стойка, вашият телефон ще бъде защитен и винаги ще бъде на достъпно място, докато вие се наслаждавате на красивата гледка и свежия въздух по време на каране на велосипед.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аксесоари за мобилни телефони > Стойки за колела > 360° универсална стойка за мобилен телефон за велосипеди - Черна

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти