Флип калъфи и кейсове за Alcatel 1S (2021)

 

shopping.png

Ако искате да предпазите вашия смартфон Alcatel 1S (2021) от надрасквания и удари, като същевременно му придадете уникален стил, персонализираният силиконов кейс е идеалният избор за вас. В Caseland.bg предлагаме широка гама от силиконови гръбчета, които ще защитят вашето устройство и ще му придадат персонален стил.

Нашите премиум силиконови кейсове са изработени от висококачествени материали и осигуряват отлична защита на вашия Alcatel 1S (2021). Леки и удобни, предпазват устройството ви от визуални или механични повреди.

В Caseland.bg ние предлагаме възможността да персонализирате вашия кейс с помощта на любима снимка. Можете да изберете изображението, което ви е присърце и ние ще го отпечатаме върху силиконовия калъф. Така ще получите уникален аксесоар, който да е точно по ваш вкус и стил.

Нашите премиум силиконови кейсове със собствена снимка са идеален начин да персонализирате вашия Alcatel 1S (2021). Кейсовете са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна защита и естетически вид. Отличават се с това, че са меки на допир, като така предпазват вашето устройство от надрасквания, като същевременно не увеличават размера му.

Ние в Caseland.bg сме ориентирани към предоставянето на най-добрите продукти и услуги на нашите клиенти. Нашите премиум силиконови кейсове със собствен дизайн са наистина най-добрите от класа си.

Ако търсите качествен калъф, който да предпазва вашия смартфон Alcatel 1S (2021) от надрасквания и удари, както и да го носите със себе си в елегантен стил, в Caseland.bg имаме идеалното решение - флип калъфът.

Нашите флип калъфи за Alcatel 1S (2021) са изработени от висококачествени материали, които предпазват устройството ви от надрасквания и удари. Калъфът тип тефтер разполага с горен капак, който предпазва екрана на вашия смартфон. Той се отваря настрани, за да ви позволи удобно да използвате устройството си.

Калъфът ни не е просто функционален - той е и стилен. Дизайнът тип книга придава елегантност, отразяваща вашата индивидуалност. Калъфът е наличен в няколко цвята, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите предпочитания и нужди.

Ние в Caseland.bg сме ориентирани към предоставянето на най-добрите продукти и услуги на нашите клиенти. Затова нашите флип калъфи са идеалният начин да предпазите вашия Alcatel 1S (2021) и да го носите със себе си в пълната му елегантност.

В нашия онлайн магазин ще намерите широка гама от флип калъфи за Alcatel 1S (2021). Независимо дали предпочитате кожени или такива от изкуствени материали, в Caseland.bg имаме онзи, който ще отговори на всички ваши изисквания.

Ако сте притежател на Alcatel 1S (2021), знаете колко важно е да предпазите екрана му от надрасквания и удари. Затова в Caseland.bg предлагаме най-добрите защитни стъкла и протектори на пазара.

Нашите закалени стъкла за Alcatel 1S (2021) са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна защита на екрана на вашия смартфон. Стъклата са лесни за поставяне и са снабдени със специални слоеве, които предпазват от ултравиолетови лъчи и водни капки. Те осигуряват оптимална защита като не намаляват качеството на картината на екрана.

Нашите стъклени протектори за Alcatel 1S (2021) са създадени специално за този модел смартфон, за да предоставят оптимална защита на екрана на устройството. Защитното стъкло може да издържи на надрасквания и удари, като така ще предпази екрана на вашето устройство от повреди.

Ние предлагаме само висококачествени стъкла и протектори, които отговарят на високи стандарти за качество и издръжливост. В нашия магазин ще намерите богато предложение от стъклени протектори за Alcatel 1S (2021). Независимо дали предпочитате прозрачно стъкло или стъкло с цветни ефекти, в Caseland.bg разполагаме с онова, което ще отговори на вашите представи.

Закупуването на стъклен протектор от Caseland.bg е бързо, лесно и сигурно. С нашите продукти ще можете да предпазите своя смартфон от надрасквания и удари, като същевременно запазите естетиката и функционалността на устройството.

 

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Книжков калъф за Alcatel 1S (2021) - Черен

cerny.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 993
бр

Книжков калъф за Alcatel 1S (2021) - Светло розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 998
бр

Комплексна защита - кейс + стъклен протектор за Alcatel 1S (2021)

ochrana2d.png
цена вкл. DPH 18,1 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 998
бр

Книжков калъф за Alcatel 1S (2021) - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 997
бр

Стъклен протектор за Alcatel 1S (2021)

alcatel_1s_2021.jpg
цена вкл. DPH 10,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 61
бр
Loading...

Флип калъфи и кейсове за Alcatel

  • Alcatel 1S (2021)
Loading...

Флип калъфи и кейсове за Alcatel

  • Alcatel 1S (2021)