Дискретно закалено стъкло GrizzGlass Secret Glass за Xiaomi Redmi 14C

цена
271,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
329 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4
брой оценяващи:
9826
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
4
бр

Дискретно закалено стъкло GrizzGlass Secret Glass за Xiaomi Redmi 14C

Ако използвате устройство, което съдържа вашите чувствителни данни и лична информация, няма по-лесен начин да повишите сигурността и да запазите поверителността си, отколкото с нашето дискретно закалено стъкло. Тази иновативна защита е създадена с мисъл за вашите нужди, независимо дали сте обикновен потребител или имате опит с работа с поверителна информация.

Повишена сигурност за вашите чувствителни данни

Вашите лични данни са ценен актив и затова е важно да ги защитите постоянно. Дискретното закалено стъкло е първата линия на защита срещу нежелани погледи към информацията на екрана ви. Независимо дали се намирате в оживени обществени места или просто у дома, нашето закалено стъкло ще ви предпази от любопитни погледи и ще поддържа вашите чувствителни данни в безопасност.

Предотвратете нежелани погледи към вашите съобщения

Знаем колко е важно да контролирате кой има достъп до вашите лични съобщения и комуникации. С нашето дискретно закалено стъкло няма нужда да се притеснявате, че някой ще погледне вашите съобщения без ваше знание. Благодарение на специална технология, която филтрира погледите от страни, ще можете да комуникирате с пълна увереност, че разговорите ви остават между вас и вашето устройство.

Запазете поверителността си

Вашата поверителност е безценна, и затова трябва да имате контрол над това, кой и какво може да види от вашата информация. С нашето дискретно закалено стъкло можете да защитите поверителността си, без да се налага да ограничавате своята продуктивност или забавление на мобилното си устройство. Запазете свободата да използвате телефона си, без да се притеснявате от любопитни погледи.

Когато става въпрос за защита на вашите чувствителни данни и лична информация, не правете компромиси. С дискретното закалено стъкло на вашето мобилно устройство ще спите спокойно, знаейки, че информацията ви е в безопасност. Поръчайте го още днес и дайте приоритет на сигурността и поверителността.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти