Hofi Glass Pro+ Poco C65

цена
19,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
Отстъпка:
Отстъпка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
9240
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
1
бр

Hofi Glass Pro+ Xiaomi Redmi 13C

Ако притежавате устройство, което съдържа вашите чувствителни данни и лична информация, няма по-лесен начин да увеличите тяхната сигурност и да запазите личното си пространство, отколкото с нашето дискретно закалено стъкло. Тази иновативна защита е проектирана с оглед на вашите нужди, независимо дали сте обикновен потребител или имате дългогодишен опит в работата с конфиденциални данни.

Повишена сигурност за вашите чувствителни данни

Вашите лични данни са ценно съкровище, затова е важно да осигурите тяхната непрекъсната защита. Дискретното закалено стъкло е първата линия на защита срещу нежелани погледи към информацията на вашия екран. Независимо дали сте в шумна обществена среда или просто у дома, нашето закалено стъкло ще ви защити от любопитни погледи и ще запази вашите чувствителни данни в безопасност.

Предотвратете непозволени погледи към вашите съобщения

Разбираме колко е важно да имате контрол кой има достъп до вашите лични съобщения и комуникация. С нашето дискретно закалено стъкло не трябва да се притеснявате, че някой ще надникне във вашите съобщения без ваше знание. Благодарение на специална технология, която филтрира странични погледи, можете да комуникирате с пълна увереност, че вашата беседа ще остане между вас и вашето устройство.

Запазете личното си пространство

Вашата лична неприкосновеност е безценна, затова трябва да имате контрол над това какво и кой има достъп до вашата информация. С нашето дискретно закалено стъкло можете да защитите личното си пространство, без да се налага да ограничавате своята продуктивност или забавление на мобилното си устройство. Запазете свободата си да използвате телефона си, без да се притеснявате от непозволени погледи.Когато става въпрос за защита на вашите чувствителни данни и лично пространство, не правете компромиси. С дискретното закалено стъкло на мобилното си устройство ще спите спокойно, знаейки, че вашата информация е в безопасност. Поръчайте го още днес и дайте предимство на сигурността и личната неприкосновеност.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:

  • 100% Оригинален
  • Доставя се в оригинална опаковка
  • Твърдост 9H
  • Изрязано за плоската част на екрана
  • Фрезовани 2.5D ръбове приятни на допир
  • Допълнителен олеофобен слой
  • Перфектна прозрачност
  • Не влияе на функцията на допира

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:

1 x Стъкло Hofi Glass Pro+

1 x Инсталационен комплект

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти