Флип калъфи и кейсове за Honor 70

honor_70_tel.pngАко искате да предпазите своя Honor 70 от повреди и наранявания, както и да му придадете уникален и персонализиран вид, Caseland.bg е онлайн магазинът, който търсите. Тук може да намерите голямо разнообразие от силиконови кейсове и аксесоари за мобилни устройства, които ще ви дадат максимална защита и удоволствие от ползване на вашия телефон.

Един от най-популярните продукти на Caseland.bg са силиконовите кейсове за Honor 70 със печат, които предлагат широка гама от дизайни и стилове. Тези кейсове са изработени от висококачествен силикон, който гарантира оптимална защита на устройството ви от надрасквания и удари.

Ако искате да направите вашето устройство още по-уникално, можете да изберете силиконов калъф с ваша снимка. Този тип кейсове позволяват на клиентите да изберат любима снимка или дизайн, който да се отпечата върху кейса. Така вашият телефон няма да бъде само защитен, но и ще изглежда персонализиран и уникален.

Ако желаете да инвестирате в премиум защита за своя смартфон, тогава може да изберете премиум силиконов кейс за Honor 70. Тези кейсове са изработени от по-здрав и устойчив силикон, който ще защити телефона ви от по-големи удари и повреди. Ако желаете, можете да изберете и премиум силиконов кейс със ваша снимка, за да направите устройството си още по-уникално и персонализирано.

В Caseland.bg също така може да намерите голямо разнообразие от калъфи за мобилни телефони, включително и флипови калъфи, които са подходящи за модела ви.

Книжковият калъф за Honor 70 е популярен избор за хората, които искат да предпазят телефона си и да съхраняват карти, документи и други важни материали на едно място. Този тип калъфи имитират външния вид на книга, като телефонът ви се поставя върху едната страна, а на другата има отделения за съхранение на различни предмети. Книжковите калъфи са изработени от качествени материали като естествена кожа, синтетични материали или текстил.

Калъфът тип тефтер за Honor 70 е друг популярен избор за предпазване на вашето устройство. Тези калъфи са подобни на книжковите, но са по-малки и компактни. Те имат отделения за карти, документи и други предмети, но не са толкова големи и тежки като книжковите. Калъфите тип тефтер са изработени от различни материали като кожа, текстил или синтетични материали.

Флиповият калъф за Honor 70 е дизайнерски и изискан избор за тези, които искат да предпазят своя смартфон от надрасквания и удари. Тези калъфи предоставят пълна защита за устройството ви, като включват капак, който може да се отваря и затваря. Флиповите калъфи са налични в различни цветове, дизайни и материали като кожа, текстил и синтетични материали.

Ако търсите ефективен начин да предпазите вашето устройство от драскотини, надрасквания и удари, тогава закаленото стъкло е отличен избор.

Закаленото стъкло за Honor 70 е изработено от устойчив материал, който предоставя висококачествена защита на екрана на вашето устройство. Това стъкло е по-твърдо и устойчиво на удари, отколкото обикновените протектори за екран. То е специално обработено, за да предпази телефона ви от надрасквания и нежелани повреди.

Стъклените протектори за Honor 70 са също толкова ефективни като закаленото стъкло. Тези протектори са изработени от специално обработено стъкло, което предоставя отлична защита на екрана на вашето устройство. Стъклените протектори са по-тънки от закаленото стъкло, но предоставят същата висока степен на защита.

Защитното стъкло за Honor 70 е необходимо за тези, които искат да предпазят своето устройство от повреди и драскотини. Това стъкло е лесно за поставяне и съвместимо с всички модели на Honor 70. То е изработено от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайна защита на екрана на устройството.

В интернет магазина Caseland.bg има налични различни видове защитни стъкла и аксесоари за Honor 70 на конкурентни цени. Тези аксесоари са отлично решение за предпазване на вашето устройство от драскотини, надрасквания и удари. Всички стъкла и аксесоари на Caseland.bg са с високо качество и предлагат максимална защита на вашето устройство.

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Honor 70

122419624_content_43648c20e4b55504918c1901a9c2c14f.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 997
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Honor 70

122419624_content_e87b498847c0a21a153ca420a2634241.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 990
бр

Черен силиконов кейс за Honor 70

honor_70_cerny_kryt.jpg
цена вкл. DPH 11,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 998
бр

Прозрачен силиконов кейс за Honor 70

honor_70_pruhledny_kryt.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 991
бр

Флип калъф за Honor 70

cerny.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 998
бр

3D Стъклен протектор за Honor 70

28785652_content_253999c6b7454bda0e5cae992a65fca9.png
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 975
бр

Флип калъф за Honor 70 - розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 15
бр

Флип калъф за Honor 70 - син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 2
бр
Loading...

Флип калъфи и кейсове за Honor

  • Honor 70
Loading...

Флип калъфи и кейсове за Honor

  • Honor 70