Кейсове и флип калъфи за Huawei P Smart Plus 2019

p_smart_plus.jpgHuawei P Smart Plus 2019 е един от най-популярните смартфони на пазара в момента. Той е стилен и функционален, но за да остане такъв, е необходимо да бъде защитен с висококачествени аксесоари. Затова в интернет магазин Caseland.bg предлагаме различни модели силиконови кейсове за Huawei P Smart Plus 2019, които не само ще му придадат стил, но и ще го защитят от наранявания и драскотини. Един от най-предпочитаните модели е силиконовият кейс със печат, който е персонализиран специално за Huawei P Smart Plus 2019. Този кейс е изработен от висококачествен силикон, който е издръжлив и гъвкав, за да защити вашия смартфон от удари и падания. Печатът е изработен с UV печат, който е устойчив на избеляване и огъване. Можете да изберете от различни дизайни и мотиви, за да намерите точно този, който отговаря на вашите предпочитания и стил.

Ако искате нещо още по-уникално, можете да изберете силиконовия калъф с ваша снимка. Това е персонализиран калъф, който можете да направите самостоятелно, като изберете любима снимка или дизайн. Силиконът е мек и гъвкав, което го прави удобен за ползване, а снимката или дизайна ще внесат индивидуалност и стил във вашия смартфон. За по-изискани нужди, предлагаме премиум силиконов кейс за Huawei P Smart Plus 2019. Този кейс е изработен от висококачествени материали и е устойчив на удари, издрасквания и прах. Притежава изящен дизайн, който допълва външния вид на вашия смартфон, като същевременно го защитава.

Ако искате да персонализирате и премиум кейса, можете да го направите със снимка по ваш избор. Ако сте собственик на Huawei P Smart Plus 2019, знаете колко е важно да го защитите от ежедневните удари и надрасквания. Именно за тази цел се предлагат калъфи и аксесоари за Huawei P Smart Plus 2019 в интернет магазина caseland.bg. Един от най-популярните типове калъфи за този модел телефон са книжкови калъфи, които съчетават стил и защита в едно. Те предпазват не само гърба на телефона, но и дисплея, като осигуряват здравина и издръжливост. В допълнение към това, книжковите калъфи често разполагат с допълнителни отделения за карти и пари, което ги прави практични и удобни за ежедневна употреба.

Друг тип калъф, който е подходящ е флиповият калъф за Huawei P Smart Plus 2019. Този вид калъф е изработен от издръжливи материали и покрива целия телефон, включително задната част, гърба и дисплея. Флиповите калъфи за Huawei P Smart Plus 2019 предпазват телефона от удари и надрасквания, осигурявайки максимална защита. Те имат също така отвори за камерата и портовете, които осигуряват лесен достъп до всички функции на телефона. Ако желаете да персонализирате вашия Huawei P Smart Plus 2019, може да изберете силиконовия кейс или калъф с ваша снимка. Тези калъфи са изработени от висококачествен силикон, който предоставя издръжливост и удобство за дълъг период от време. Силиконовите калъфи са леки и удобни за носене, като осигуряват максимална защита за вашия телефон. Калъфите с ваша снимка дават възможност да персонализирате телефона си, като изберете любимата си снимка или дизайн. Ако сте собственик на Huawei P Smart Plus 2019, е добре да имате подходяща защита за вашия телефон. Всички знаем, че мобилните устройства са скъпи и че дори най-малката драскотина може да доведе до сериозни проблеми. Но не се притеснявайте - имаме решение за вас! В магазина на caseland.bg можете да откриете закалени стъкла, стъклени протектори и защитни стъкла за Huawei P Smart Plus 2019.

Закаленото стъкло е един от най-ефективните начини за защита на вашия телефон. Това е специално обработено стъкло, което е много устойчиво на удари и драскотини. Когато поставите закаленото стъкло върху екрана на вашия телефон, то става практически невъзможно да се надраска или счупи. Плюс, това не влияе на чувствителността на дисплея.

Стъклените протектори са по-тънки от закаленото стъкло, но също осигуряват отлична защита на екрана на вашия Huawei P Smart Plus 2019. Те са изработени от тънък слой стъкло, който може да погълне ударите, предпазвайки вашия телефон от увреждане.

Ако сте по-забележителен човек и искате защитата на вашия телефон да бъде не само функционална, но и стилна, можете да се възползвате от защитните стъкла за Huawei P Smart Plus 2019 с различни дизайни. Тези защитни стъкла могат да добавят персоналност към вашия телефон, като могат да се намерят в различни цветове и с различни принтове. Какъвто и да е изборът ви, можете да бъдете сигурни, че закупуването на закалено стъкло, стъклен протектор или защитно стъкло за Huawei P Smart Plus 2019 от caseland.bg ще защити вашия телефон от драскотини, счупвания и други повреди.

 

 

 

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Huawei P Smart Plus 2019

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 999
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Huawei P Smart Plus 2019

ochrana3d.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 998
бр

Черен силиконов Кейс за Huawei P Smart Plus 2019

psmart_+_2019_cerny.jpg
цена вкл. DPH 11,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 991
бр

Прозрачен Кейс за Huawei P Smart Plus 2019

psmart_+_2019_pruhled.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 997
бр

Книжков калъф за Huawei P Smart Plus 2019 - Черен

cerny.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 989
бр

3D Стъклен протектор за Huawei P Smart Plus 2019

honor_20_lite_3d_tempered_glass.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 998
бр

Книжков калъф за Huawei P Smart Plus 2019 - Светло розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 10
бр

Книжков калъф за Huawei P Smart Plus 2019 - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 1
бр
Loading...

Huawei серия P

  • Huawei P Smart Plus 2019
Loading...

Huawei серия P

  • Huawei P Smart Plus 2019