Kнижкови калъфи и кейсове за Huawei P Smart S

p_smart_s.pngHuawei P Smart S е един от най-новите смартфони на Huawei, който вече има своето място в сърцата на потребителите. За да защитите този скъпоценен телефон от наранявания и износвания, се нуждаете от кейс или калъф, който ще го пази от удари и надрасквания. В интернет магазин caseland.bg можете да откриете голямо разнообразие от аксесоари за Huawei P Smart S, включително силиконови калъфи и кейсове с печат.

Един от най-популярните начини за персонализиране на калъфа на вашия Huawei P Smart S е да го направите със своя снимка. В caseland.bg можете да изберете между силиконов калъф или премиум силиконов кейс, който да бъде напечатан със снимка по ваш избор. Това е перфектният начин да направите калъфа на вашия телефон уникален и да го правите още по-привлекателен. Но персонализирането не е единственото, което трябва да потърсите при избора на калъф за вашия Huawei P Smart S. Важно е да защитите вашия телефон от удари и надрасквания. За тази цел, може да изберете силиконов кейс или калъф тип тефтер, който ще предпази телефона ви от всякакви повреди. Флиповите калъфи са също много популярни, тъй като дават пълен достъп до екрана на телефона, докато го пазят защитен. Освен защитата и персонализацията, аксесоарите за Huawei P Smart S, като силиконови калъфи и кейсове с печат, могат да бъдат и модни аксесоари. В caseland.bg можете да намерите голямо разнообразие от цветове и дизайни, които да паснат към вашето личностно излъчване и стил.

Huawei P Smart S е смартфон, който заслужава да бъде защитен. Има много начини да се защити вашият телефон, но най-добрият начин е да инвестирате в качествен калъф. В интернет магазина  Caseland.bg има много видове калъфи за Huawei P Smart S, но в тази статия ще ви запознаем с книжковия калъф, калъфа тип тефтер и флиповия калъф за Huawei P Smart S.

Книжковият калъф е изключително удобен за всекидневна употреба. Той е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна употреба. Калъфът е снабден с магнитна закопчалка, която ще защити телефона ви от удари и надрасквания. Книжковият калъф за Huawei P Smart S също разполага с вътрешен джоб за карти, който ви дава възможност да носите със себе си кредитни карти, лични документи или пари.

Калъфът тип тефтер е изключително стилен и практичен. Той е изработен от висококачествен изкуствена кожа, който придава елегантен вид на вашия телефон. Калъфът тип тефтер има магнитна закопчалка, която осигурява здрава защита за вашия Huawei P Smart S. Калъфът разполага със слотове за карти и джоб за пари.

Флиповият калъф е един от най-популярните начини за защита на Huawei P Smart S. Този калъф се отличава с това, че предлага пълен достъп до всички бутони и портове на телефона, докато го защитава от удари и надрасквания. Калъфът е изработен от висококачествен силикон, който е гъвкав и лек. Той разполага със снабден с магнитна закопчалка, която позволява лесно и бързо да достъпите телефона си. И ако сте собственик на Huawei P Smart S, вероятно искате да се погрижите за телефона си и да му осигурите дълготрайна защита. Една от най-добрите начини да защитите дисплея на телефона си е да използвате закалено стъкло или стъклен протектор. Тези аксесоари могат да предпазят телефона ви от надрасквания, пукнатини и други повреди, които могат да се случат при нормална употреба. В интернет магазин caseland.bg можете да намерите различни видове защитни стъкла за Huawei P Smart S. Тези аксесоари са направени от висококачествени материали и осигуряват максимална защита на екрана на вашия телефон. Независимо от това каква употреба правите от своя телефон, закаленото стъкло или стъкленият протектор ще осигурят максимална защита за дисплея на телефона ви.

Закаленото стъкло и стъкленият протектор са също толкова лесни за поставяне, колкото и за изваждане. Те се поставят директно върху екрана на телефона ви и осигуряват максимална защита, без да ограничават функционалността на телефона ви. Всички защитни стъкла, предлагани от caseland.bg, са съвместими с Huawei P Smart S и са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна защита за вашия телефон.

Ако търсите начин да защитите Huawei P Smart S, не се колебайте да посетите caseland.bg и да разгледате широкия им избор от защитни стъкла. Независимо от вашия стил и нуждите на вашата употреба, ще намерите подходящото защитно стъкло за Huawei P Smart S в caseland.bg. Стъкленият протектор и закаленото стъкло ще защитят вашия телефон от повреди и ще ви осигурят спокойствие при неговата употреба.

 

 

 

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита - Кейс+Стъклен протектор за Huawei P Smart S

silikon-a-sklo.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 28
бр

Черен силиконов кейс за Huawei P Smart S

p_smart_s_black.jpg
цена вкл. DPH 11,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 61
бр

Прозрачен Кейс за Huawei P Smart S

p_smart_s.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 62
бр

Стъклен протектор за Huawei P Smart S

p_smart_s.jpg
цена вкл. DPH 10,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 29
бр

Книжков калъф за Huawei P Smart S - Светло розoв

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 10
бр

Книжков калъф за Huawei P Smart S - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 10
бр

Книжков калъф за Huawei P Smart S - Бял

bily.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 9
бр

Книжков калъф за Huawei P Smart S - Черен

cerny.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 9
бр
Loading...

Huawei серия P

  • Huawei P Smart S
Loading...

Huawei серия P

  • Huawei P Smart S