Kнижкови калъфи и кейсове за Huawei P10 Plus

p10_plus.jpgАко сте собственик на Huawei P10 Plus и търсите начин да добавите индивидуалност и защита на своя телефон, може да разгледате голямото разнообразие от аксесоари, предлагани от интернет магазин caseland.bg. Един от най-популярните и функционални аксесоари за телефони е силиконовият кейс. Този вид кейс е изключително удобен, тъй като е мек и гъвкав, а също така осигурява защита на телефона ви от удари, надрасквания и други повреди. Ако искате да направите кейса на вашето устройство по-уникален, можете да изберете силиконов кейс с печат, който ще добави визуален елемент към телефона ви. Със своя ярък цвят и изображение, избрано от вас, този кейс ще бъде перфектното допълнение към вашата ежедневна визия. Ако искате нещо повече от стандартния силиконов кейс, може да разгледате и премиум кейс. Този кейс има по-ексклузивен дизайн и е изработен от по-качествени материали, което го прави по-здрав и по-устойчив на износване.

За да направите премиум кейса още по-уникален, можете да изберете премиум кейс със ваша снимка. Това ще ви позволи да персонализирате телефона си с любима снимка или дизайн. Такъв кейс е перфектен за подарък или просто за вас, който искате да добавите личност към своя телефон. Освен това, интернет магазин caseland.bg предлага и различни видове калъфи, сред които книжков калъф, калъф тип тефтер и флипов калъф за Huawei P10 Plus. Тези калъфи осигуряват допълнителна защита на телефона ви, като същевременно предоставят удобство и практичност. Huawei P10 Plus е телефон, който се отличава с изящен дизайн и висококачествена функционалност. Затова е важно да имате правилно подбрани аксесоари за него, които не само ще защитят устройството ви, но и ще добавят стил и удобство на вашето ежедневие.

Един от най-популярните аксесоари за Huawei P10 Plus са калъфите тип тефтер. Тези калъфи са идеални за хора, които търсят универсално решение за защита на техния телефон и същевременно искат да носят при себе си карти и документи. Книжковите калъфи за Huawei P10 Plus имат магнитно затваряне, което осигурява защита на екрана и устройството от нежелани удари и надрасквания. Те са изработени от висококачествени материали, като изкуствена кожа или текстил, които се грижат за удобството и стилното ви излъчване. Флип калъфите за Huawei P10 Plus са още една стилна опция за защита на вашия телефон. Тези калъфи имат същите предимства като книжковите калъфи за Huawei P10 Plus , но имат допълнително предимство - вграден магнит за по-удобно заключване и отключване. Освен това, те предлагат удобен достъп до всички бутони и портове на устройството, което прави работата с вашия телефон по-лесна и удобна. Ако търсите нещо по-персонализирано, силиконовите калъфи със снимка са перфектното решение за вас. Тези калъфи са направени от висококачествен силикон, който осигурява отлична защита на устройството и предлага удобен захват. Можете да изберете снимка от своята колекция или от социалните мрежи, която да бъде отпечатана на калъфа. Смартфоните са важна част от нашия ежедневен живот, но те могат да бъдат деликатни и податливи на увреждания. Затова е важно да имате подходяща защита за вашия Huawei P10 Plus, която ще го предпази от нежелани наранявания и ще му осигури по-дълъг живот. Един от най-ефективните начини за защита на екрана на вашия смартфон е да поставите закалено стъкло или стъклен протектор. Тези продукти могат да предпазят екрана на вашия Huawei P10 Plus от драскотини, счупвания и дори някои удари. В интернет магазин caseland.bg можете да намерите висококачествени защитни стъкла за вашия Huawei P10 Plus, които са съвместими с всички модели на смартфона. За да защитите задната част на телефона, можете да изберете калъф или кейс от силикон. С тези продукти можете да предпазите гърба на смартфона от драскотини и малки удари. На caseland.bg можете да откриете разнообразни калъфи от силикон за Huawei P10 Plus, които са налични в различни цветове и дизайни. Ако искате да защитите както предната, така и задната част на вашия Huawei P10 Plus, може да изберете флипов калъф. Този тип калъф предлага пълна защита за вашия смартфон, като същевременно дава възможност за лесен достъп до всички бутони и портове. В caseland.bg можете да намерите флипови калъфи за Huawei P10 Plus, които са изработени от висококачествени материали и са налични в различни цветове.

Закалените стъкла, стъклените протектори, калъфите от силикон и флиповите калъфи за Huawei P10 Plus, които предлагаме в caseland.bg, са изработени от висококачествени материали и са съвместими с всички модели на този смартфон.

 

 

 

 

 

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита - Кейс+Стъклен протектор за Huawei P10 Plus

silikon-a-sklo.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 999
бр

Черен силиконов кейс за Huawei P10 Plus

new_project.jpg
цена вкл. DPH 11,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 996
бр

Прозрачен Кейс за Huawei P10 Plus

p10_pruhled.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 24
бр

Книжков калъф за Huawei P10 Plus - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 31
бр

Книжков калъф за Huawei P10 Plus - Розово сърце

313.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 30
бр

Книжков калъф за Huawei P10 Plus - Светло розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 30
бр

Стъклен протектор за Huawei P10 Plus

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 10,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 24
бр

Калъф за Huawei P10 Plus - Розов

ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 6
бр

Книжков калъф за Huawei P10 Plus - Черен

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 0
бр
Loading...

Huawei серия P

  • Huawei P10 Plus
Loading...

Huawei серия P

  • Huawei P10 Plus