Kнижкови калъфи и кейсове за Huawei P30 Pro New Edition

p30_pro.pngСиликоновите кейсове са изключително популярни, тъй като предлагат отлична защита на вашия смартфон, без да добавят тегло или обем към устройството. Но защо да не направите нещата още по-интересни като добавите своя личен пръстопечат върху калъфа? С Caseland.bg можете да създадете персонализиран силиконов калъф със снимка или дизайн, който да отразява вашата индивидуалност.

Ние предлагаме премиум силиконов кейс, който осигурява идеалната защита на вашия Huawei P30 Pro New Edition от нежелани драскотини и други повреди. Кейсът е изработен от висококачествени материали, които не само предпазват вашия смартфон, но и му придават елегантен и стилен вид. Ние сме готови да ви предложим най-доброто решение за вашите нужди, като можем да направим персонализиран кейс с ваша снимка или дизайн.

Ако искате да имате уникален силиконов калъф за Huawei P30 Pro New Edition, в който можете да пазите своето устройство, можем да ви помогнем да направите точно това. Всеки кейс, който създаваме, е изработен с голяма грижа и внимание към детайлите. Така че, ако искате да дадете на своя смартфон персонално излъчване, не се колебайте да поръчате персонализиран силиконов калъф със снимка или дизайн от Caseland.bg. Ние сме тук, за да направим вашето устройство още по-страхотно! Ако търсите калъф, който да предпазва вашия Huawei P30 Pro New Edition и в същото време да изглежда елегантно и удобно, тогава можете да разгледате различните модели от категорията "Флипови калъфи за Huawei P30 Pro New Edition" в интернет магазин caseland.bg. Сред тях ще откриете книжков калъф, калъф тип тефтер и флипов калъф, които са изработени от висококачествени материали, като памук, полиуретан, изкуствена кожа и т.н.

Книжковите калъфи за Huawei P30 Pro New Edition са популярен избор сред потребителите, защото предоставят изключителна защита на екрана и гърба на телефона, като в същото време предлагат и функционалността на книга, която можете да четете с удобство. Вътрешната част на калъфа е облицована с мек материал, който предпазва екрана на устройството от драскотини и прах. Отворите за бутоните, портовете и камерата са точно изрязани, за да може да използвате телефона си без да го изваждате от калъфа. Калъфът тип тефтер е друга добра опция за предпазване на вашия Huawei P30 Pro New Edition. Тези калъфи са обикновено по-тънки от книжковите калъфи, но все още предоставят добра защита. Изработени са от здрави материали и често разполагат с различни функции, като възможност за поставяне на кредитни карти, пари и т.н. Флиповите калъфи за Huawei P30 Pro New Edition са също един популярен избор, който предлага добра защита и функционалност. Тези калъфи имат капак, който предпазва екрана на телефона и го държи заключен в безопасност. Можете да го отворите лесно, когато искате да използвате устройството си, а когато го затворите, телефонът ви е добре защитен. Ако търсите ефективно решение за защита на Huawei P30 Pro New Edition, то една от най-добрите опции е да инсталирате закалено стъкло или стъклен протектор. В Caseland.bg имате възможност да намерите висококачествени защитни стъкла за Huawei P30 Pro New Edition, които ще осигурят максимална защита на екрана от надрасквания, удари и други повреди. Ние предлагаме защитно стъкло за Huawei P30 Pro New Edition. Стандартното стъкло осигурява добра защита, но ако търсите максимална защита и качество, 3D стъклото е най-добрият избор. То е по-здраво и устойчиво на надрасквания. Нашите защитни стъкла са лесни за инсталиране и не оставят балончета или следи след монтажа. Те са снабдени със специален слой, който предотвратява отпечатването на пръстови отпечатъци и други замърсявания. Независимо дали изберете стандартно или 3D защитно стъкло, ще получите надеждна и ефективна защита на екрана на вашия Huawei P30 Pro New Edition.

За да защитите устройството си по цялата му повърхност, можете да се възползвате и от другите аксесоари, които предлагаме в Caseland.bg. Например, флиповият калъф за Huawei P30 Pro New Edition осигурява пълна защита на устройството ви, като предпазва както екрана, така и гърба на телефона. Калъфът е изработен от висококачествен силиконов материал, който осигурява удобен захват и предпазва от надрасквания и други повреди.

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Huawei P30 Pro New Edition

ochrana3d.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 999
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Huawei P30 Pro New Edition

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 992
бр

Черен силиконов кейс за Huawei P30 Pro New Edition

p30_pro_black.jpg
цена вкл. DPH 11,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 996
бр

Прозрачен Кейс за Huawei P30 Pro New Edition

p30_pro_pruhled.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 985
бр

Книжков калъф за Huawei P30 Pro New Edition - Бял

bily.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 999
бр

3D Стъклен протектор за Huawei P30 Pro New Edition

protector_de_cristal_templado_huawei_p30_pro_01_negro_l.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 998
бр

Огледален книжков калъф за Huawei P30 Pro New Edition - Син

modre.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 4
бр
Loading...

Huawei серия P

  • Huawei P30 Pro New Edition
Loading...

Huawei серия P

  • Huawei P30 Pro New Edition