Kнижкови калъфи и кейсове за Huawei P8 Lite (2015)

p8_lite.pngHuawei P8 Lite (2015) е един от най-успешните модели на китайския производител Huawei, който все още е изключително популярен сред потребителите. Затова е важно да го предпазим правилно, за да можем да се наслаждаваме на удобството и функционалността му за дълго време. Един от най-добрите начини за предпазване на телефона е чрез използване на кейсове и калъфи. В интернет магазин Caseland.bg можете да намерите различни модели силиконови кейсове и калъфи за Huawei P8 Lite (2015), които ще удовлетворят всеки вкус и предпочитания.

Силиконовите кейсове и калъфи са един от най-популярните начини за предпазване на телефона. Те са изключително леки и удобни за употреба, осигуряват добра защита от надрасквания и падания, като същевременно запазват естетическия вид на телефона. В интернет магазин Caseland.bg ще намерите силиконови кейсове и калъфи с различни дизайни и цветове, съобразени с най-различни предпочитания и стилове на облеклото.

Ако искате да направите своя кейс още по-уникален, Caseland.bg предлага възможността да добавите снимка или дизайн по ваш избор на калъфа. Премиум силиконовият кейс със снимка е перфектен начин да персонализирате своя Huawei P8 Lite (2015) и да направите уникален подарък за ваш близък или приятел. Калъфът с вашата снимка може да ви напомни за специален момент, който сте споделили, или да ви донесе усмивка всеки път, когато го видите.

Книжковите калъфи и калъфите тип тефтер също са отличен избор за предпазване на Huawei P8 Lite (2015). Те осигуряват пълна защита на телефона, като същевременно предоставят място за карти, бележки и други необходими документи. Ако сте собственик на Huawei P8 Lite (2015), то вероятно търсите начин да го защитите и да запазите устройството в безупречно състояние. Една от най-добрите защити е калъфът за телефон. Той не само предпазва от надраскване и удари, но и придава стил и индивидуалност на устройството ви. В интернет магазин Caseland.bg предлагаме най-добрите калъфи за Huawei P8 Lite (2015) на достъпни цени. Изберете книжков калъф, калъф тип тефтер или флипов калъф, който ще отговаря на вашите нужди и предпочитания. Книжковият калъф е класическият модел, който може да защити устройството ви от всякакви повреди. Този тип калъф може да бъде закрепен към калъфа на устройството ви и да се отваря като книга. Вътрешната страна на калъфа е с мека подплата, която допълнително предпазва екрана от надраскване и драскотини. Калъфът тип тефтер е подобен на книжковия, но се отваря в странична посока, като тефтер. Този тип калъф е много удобен за ползване и може да се използва като стойка за гледане на видео и снимки. Флиповият калъф предлага допълнителна защита на устройството ви. Той е подобен на книжковия калъф, но с една важна разлика - има капак, който закрепва устройството и го предпазва от удари и надрасквания. Флиповият калъф има отвори за всички необходими бутони и портове на устройството ви. В Caseland.bg предлагаме калъфи за Huawei P8 Lite (2015) в различни цветове и дизайни. Предлагаме също и възможността за персонализиране на калъфа с ваша снимка или дизайн.

Ако сте собственик на Huawei P8 Lite (2015), знаете, че това е един от най-популярните и любими модели на марката. Затова е важно да го защитавате от повреди и надрасквания, като инвестирате в качествен аксесоар като защитно стъкло или стъклен протектор за екрана на вашия телефон. Закаленото стъкло е един от най-популярните аксесоари за защита на екрана на мобилните устройства. Това е тънък, прозрачен слой от закалено стъкло, който се поставя върху екрана на телефона и го предпазва от надрасквания, пукнатини и други повреди. В интернет магазина на Caseland.bg можете да откриете различни модели защитни стъкла за Huawei P8 Lite (2015), които ще ви помогнат да запазите вашия телефон като нов за по-дълго време. Стъклените протектори за Huawei P8 Lite (2015) са направени от висококачествени материали и осигуряват отлична защита на екрана на телефона. Те предпазват екрана от удари, надрасквания и други повреди, като същевременно запазват яснотата и цветовете на дисплея. В магазина на Caseland.bg може да намерите стъклени протектори от различни марки и модели, които ще отговарят на вашите нужди и предпочитания.

За да защитите вашия Huawei P8 Lite (2015) от повреди и надрасквания, можете да изберете от широка гама от защитни аксесоари като кейсове, калъфи и др. В интернет магазина Caseland.bg има голямо разнообразие от силиконови кейсове с печат, силиконови калъфи с ваша снимка, както и премиум кейсове, които са допълнително подсилени и предлагат по-добра защита за вашия телефон.

 

 

 

Комплектна защита - Кейс+Стъклен протектор за Huawei P8 Lite (2015)

silikon-a-sklo.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 12
бр

Черен силиконов кейс за Huawei P8 Lite (2015)

image_10.jpg
цена вкл. DPH 11,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 28
бр

Прозрачен Кейс за Huawei P8 Lite (2015)

p8_pruhled.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 999
бр

Стъклен протектор за Huawei P8 Lite (2015)

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 10,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 24
бр

Книжков калъф за Huawei P8 Lite (2015) - Зелен, Орнамент

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 4
бр

Книжков калъф за Huawei P8 Lite (2015) - Лилав, Орнамент

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 1
бр

Книжков калъф за Huawei P8 Lite (2015) - Сив, Орнамент

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 6
бр

Книжков калъф за Huawei P8 Lite (2015) - Черен, Орнамент

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 3
бр
Loading...

Huawei серия P

  • Huawei P8 Lite (2015)
Loading...

Huawei серия P

  • Huawei P8 Lite (2015)