Kнижкови калъфи и кейсове за Huawei P9 Lite Mini

p9_lite_mini.jpgАко сте собственик на Huawei P9 Lite Mini, е изключително важно да осигурите оптимална защита за вашия смартфон. Една от най-добрите опции за защита на устройството ви е с помощта на силиконови калъфи. В caseland.bg имаме богат избор от силиконови калъфи, които са подходящи за Huawei P9 Lite Mini. В тази статия ще ви представим нашите най-добри продукти и техните аксесоари.

Силиконов калъф с печат

Силиконовите калъфи с печат са идеални за хората, които искат да добавят малко индивидуалност на своя Huawei P9 Lite Mini. В caseland.bg предлагаме силиконови калъфи с печат, където можете да изберете дизайн от нашата галерия или да качите своя собствена снимка. Тези калъфи са меки и гъвкави, като същевременно осигуряват добра защита от удари и надрасквания.

Силиконов кейс с ваша снимка

Ако искате да направите уникален калъф за вашия Huawei P9 Lite Mini, в caseland.bg имаме и опцията да изработим кейс със снимка, която вие изберете. Просто качете желаната снимка в нашия онлайн дизайнер и ние ще създадем персонализиран кейс за вас. Тези силиконови калъфи са допълнително здрави и могат да защитят устройството ви от повече видове повреди.

Премиум силиконов калъф

За тези, които искат най-доброто за своя Huawei P9 Lite Mini, имаме премиум силиконови калъфи. Тези калъфи са изработени от висококачествени материали и предлагат допълнителна защита от удари и надрасквания. Притежават отлично сцепление с устройството ви, като предлагат също така лесен достъп до всички бутони и портове на смартфона.

Ако търсите елегантен и практичен начин да защитите своя Huawei P9 Lite Mini, книжковият калъф може да бъде перфектното решение. Този тип калъф е изработен от висококачествени материали и предлага максимална защита на вашия телефон, като същевременно му дава изтънчен и стилен вид.

Калъфът тип тефтер за Huawei P9 Lite Mini е част от семейството на книжковите калъфи, но има и някои допълнителни функции. Той има вграден капак, който може да се използва за съхранение на карти и други документи. Тези калъфи обикновено са изработени от eko кожа или текстил и предлагат отлична защита на устройството срещу надрасквания и други външни влияния.

Ако търсите калъф, който да осигури максимална защита на вашето устройство, флиповият калъф за Huawei P9 Lite Mini може да е подходящият избор. Тези калъфи имат специално изработени капаци, които покриват както предната, така и задната част на телефона. Флиповите калъфи обикновено са изработени от изкуствена кожа или пластмаса и предлагат максимална защита на устройството ви.

В интернет магазин caseland.bg може да откриете широка гама от книжкови, тефтер и флипови калъфи за Huawei P9 Lite Mini. Ако търсите калъф със стилен дизайн, може да изберете калъф с различни принтове или да направите персонализиран калъф с ваша снимка. Ако пък търсите калъф, който да осигури максимална защита на вашето устройство, можете да изберете премиум силиконов калъф за Huawei P9 Lite Mini. Всички калъфи са лесни за монтиране и демонтиране и позволяват лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон. След като инвестирахте във вашия нов Huawei P9 Lite Mini, вие със сигурност искате да го защитите от ежедневните опасности като падане, драскотини и удари. За да осигурите максимална защита за вашия телефон, вие трябва да инвестирате в един от най-важните аксесоари – стъклен протектор.

Ние в caseland.bg сме готови да ви предложим най-доброто качество на закалени стъкла, които ще предпазят вашия Huawei P9 Lite Mini от драскотини, удари и пукнатини. Нашите стъклени протектори са с висока якост на удара и са снабдени с най-новите технологии за запазване на яркостта и яснотата на вашия екран. В caseland.bg имаме голямо разнообразие от стъклени протектори за Huawei P9 Lite Mini. Те са лесни за поставяне, не оставят следи от отпечатъци и осигуряват перфектна защита на екрана ви. Стъклените протектори имат точни отвори за камерата, микрофона и другите функции на вашия телефон.

Ако искате да добавите допълнителен слой защита за вашия Huawei P9 Lite Mini, ние ви предлагаме също и защитни калъфи от силикон. Те са изработени от премиум материали, като осигуряват отлична защита на телефона ви от удари, падания и драскотини. Нашите силиконови калъфи за Huawei P9 Lite Mini са снабдени с технология за печат на вашия избор, за да може да добавите персонален допир към вашия телефон. Възможно е да добавите ваша снимка или лого на калъфа. Така можете да го направите персонален и уникален.

Не се колебайте да направите инвестицията за вашата безопасност и защита на вашия Huawei P9 Lite Mini. В caseland.bg имаме всичко, от което се нуждаете, за да осигурите максимална защита на вашия телефон.

 

 

 

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита - Кейс+Стъклен протектор за Huawei P9 Lite Mini

silikon-a-sklo.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 991
бр

Черен силиконов кейс за Huawei P9 Lite Mini

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 11,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 991
бр

Прозрачен Кейс за Huawei P9 Lite Mini

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 989
бр

Книжков калъф за Huawei P9 Lite Mini - Черен

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 996
бр

Книжков калъф за Huawei P9 Lite Mini - Розово сърце

313.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 998
бр

Стъклен протектор за Huawei P9 Lite Mini

f_20_1.jpg
цена вкл. DPH 10,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 987
бр

Книжков калъф за Huawei P9 Lite Mini - Ярко Цвете

nový_projekt_4.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 9
бр

Книжков калъф за Huawei P9 Lite Mini - Перо с цитат

nový_projekt_9.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 5
бр

Книжков калъф за Huawei P9 Lite Mini - Сини Пеперуди

nový_projekt_6.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 5
бр

Книжков калъф за Huawei P9 Lite Mini - Светло розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 4
бр

Книжков калъф за Huawei P9 Lite Mini - Don't Touch My Phone, Angry Bear

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 3
бр

Книжков калъф за Huawei P9 Lite Mini - Don't Touch My Phone, Джокер Smile

nový_projekt_1.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 3
бр

Книжков калъф за Huawei P9 Lite Mini - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 3
бр

Книжков калъф за Huawei P9 Lite Mini - Магическо дърво

nový_projekt_7.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 2
бр

Книжков калъф за Huawei P9 Lite Mini - Цветно дърво

nový_projekt.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 2
бр
Loading...

Huawei серия P

  • Huawei P9 Lite Mini
Loading...

Huawei серия P

  • Huawei P9 Lite Mini