Kнижкови калъфи и кейсове за Motorola Edge 20 Pro

moto_edge_20_pro.pngСиликоновите кейсове и калъфи са едни от най-популярните начини да защитите вашето смартфон от удари и надрасквания. В интернет магазина Caseland.bg можете да намерите различни модели калъфи и силиконови кейсове за Motorola Edge 20 Pro, включително и премиум варианти с възможност за добавяне на вашата собствена снимка.

Силиконовият кейс с печат е перфектен за всички, които искат да добавят свой собствен стил към своя смартфон. Тези кейсове се произвеждат с помощта на технологията на UV печат, която гарантира ярки и живи цветове. В Caseland.bg можете да изберете от множество дизайни, включително и тези, които са създадени специално за Motorola Edge 20 Pro.

Ако търсите нещо още по-лично, можете да изберете премиум силиконовия кейс за Motorola Edge 20 Pro с ваша снимка. Този тип кейсове се произвежда с помощта на висококачествени материали и осигурява персонализирано покритие на вашия смартфон. В Caseland.bg можете да качите любимата си снимка и да я превърнете в уникално покритие за вашия Motorola Edge 20 Pro.

Ако искате да създадете уникален подарък за ваш близък или приятел, можете да изберете силиконовия калъф с ваша снимка. Този тип калъфи се произвеждат с помощта на UV печат, който гарантира високо качество на печатането. Те са подходящи не само за Motorola Edge 20 Pro, но и за множество други смартфони.

Когато става въпрос за защита на вашия смартфон, имате множество опции, включително книжкови калъфи, калъфи тип тефтер или флипови калъфи. В интернет магазин Caseland.bg ще намерите голямо разнообразие от калъфи за Motorola Edge 20 Pro, които са и функционални, и стилни.

Книжковият калъф е един от най-популярните начини да защитите вашето устройство. Тези калъфи осигуряват не само защита от надрасквания и удари, но и допълнителна функционалност. В интернет магазина Caseland.bg ще откриете множество модели книжкови калъфи за Motorola Edge 20 Pro, които са изработени от висококачествени материали и са снабдени със закопчалки за по-добра защита на вашето устройство.

Калъфите тип тефтер са също изключително популярни, особено сред хората, които пътуват често. Тефтер калъфите предлагат множество джобове за съхранение на кредитни карти, бележки и други необходими аксесоари. В Caseland.bg ще намерите различни модели тефтер калъфи за Motorola Edge 20 Pro, които са изработени от висококачествени материали и са създадени, за да предоставят максимална защита на вашето устройство.

Флиповите калъфи са друга опция за защита на вашето устройство. Тези калъфи се характеризират с класически дизайн и са перфектни за хората, които търсят калъф, който да осигури максимална защита на екрана на устройството. В нашия магазин ще откриете различни модели флипови калъфи за Motorola Edge 20 Pro, които са изработени от висококачествени материали и осигуряват перфектна защита на вашия смартфон.

Защитното стъкло е от решаващо значение за запазване на екрана на вашето Motorola Edge 20 Pro във възможно най-добро състояние. В Caseland.bg предлагаме най-висококачествени закалени стъкла, стъклени протектори и други защитни стъкла за Motorola Edge 20 Pro.

Закаленото стъкло е изключително устойчиво на надрасквания и удари, което го прави перфектното решение за защита на екрана на вашето устройство. В Caseland.bg ще намерите множество модели закалени стъкла за Motorola Edge 20 Pro, които са изработени от висококачествени материали и осигуряват максимална защита на вашето устройство.

Стъклените протектори са по-тънки и леки от закалените стъкла, но осигуряват също максимална защита на екрана на вашето Motorola Edge 20 Pro. Те са изработени от специални материали, които предлагат допълнителна защита на екрана на вашето устройство. В интернет магазина Caseland.bg ще намерите множество модели стъклени протектори за Motorola Edge 20 Pro, които осигуряват кристално ясен образ и максимална защита на вашето устройство.

За да бъде защитата на твоят смартфон наистина пълна, в интернет магазин Caseland.bg можеш да намериш и други аксесоари за твоя телефон като калъфи, зарядни устройства и много други. Защити своя смартфон с качествените аксесоари от Caseland.bg и се наслаждавай на своят телефон в пълен комфорт.

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Motorola Edge 20 Pro

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 997
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Motorola Moto Edge 20 Pro

ochrana3d.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 997
бр

Черен силиконов кейс за Motorola Edge 20 Pro

motorola_edge_20_pro_cerny_kryt.jpg
цена вкл. DPH 11,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 997
бр

Прозрачен Кейс за Motorola Edge 20 Pro

motorola_edge_20_pro_pruhledny_kryt.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 991
бр

Книжков калъф за Motorola Edge 20 Pro - Черен

cerny.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 7
бр

3D Стъклен протектор за Motorola Edge 20 Pro

edge_20_pro.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 993
бр

Книжков калъф за Motorola Edge 20 Pro - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 17
бр

Книжков калъф за Motorola Edge 20 Pro - Светло розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 16
бр
Loading...

Motorola серия EDGE

  • Motorola Edge 20 Pro
Loading...

Motorola серия EDGE

  • Motorola Edge 20 Pro