Kнижкови калъфи и кейсове за Motorola Moto G7 Play

g7_play.jpgКогато става въпрос за защита на вашето Moto G7 Play, няма по-добро решение от силиконовия кейс. В caseland.bg ние предлагаме два вида силиконови калъфи за вашия телефон - премиум силиконов кейс и силиконов кейс със собствен печат или снимка. И двата продукта са идеални за осигуряване на максимална защита за вашия телефон, без да жертвате стила и персоналността си.

Премиум силиконовият кейс за Moto G7 Play е изработен от висококачествен силикон, който осигурява оптимална защита на вашия телефон от удари, драскотини и надрасквания. Той е мек и приятен на допир, като същевременно осигурява сигурен захват на телефона ви. Кейсът е наличен в различни цветове и може да се съчетае перфектно с вашия стил.

Ако искате да направите вашето устройство по-уникално, може да изберете силиконовия кейс за Moto G7 Play със собствен печат или снимка. Този продукт е изработен специално за вас и може да включва лична снимка, надпис или лого на ваш избор. Това е перфектният начин да направите телефона си уникален и да го подчертаете като свое собствено изкуство. Също така, този калъф е изработен от висококачествен силикон, който осигурява защита на вашето устройство от надрасквания и удари.

За да осигурите, че телефонът ви ще ви служи дълго време, е необходимо да го предпазите от външни влияния. Ето защо в caseland.bg предлагаме книжков калъф, калъф тип тефтер и флипов калъф, които могат да предпазят телефона ви и да му придадат стил и елегантност.

Книжковият калъф за Moto G7 Play е изработен от висококачествена еко кожа и осигурява максимална защита на вашия телефон от удари и надрасквания. Калъфът има функцията на стойка, която ви позволява да гледате филми и да играете игри на телефона си, без да го държите постоянно в ръката си. Това е перфектният калъф за всеки, който иска да защити своя телефон и да го използва по-удобен начин.

Калъфът тип тефтер за Moto G7 Play е подобен на книжковия калъф, но има малко по-различен дизайн. Той е също изработен от еко кожа и осигурява максимална защита на вашия телефон от удари и надрасквания. Калъфът също има функцията на стойка, която ви позволява да гледате филми и да играете игри на телефона си по-удобен начин. Това е перфектният калъф за всеки, който иска да защити своя телефон и да има стилен и елегантен аксесоар.

Флиповият калъф за Moto G7 Play е перфектният избор за тези, които искат да защитят дисплея на своя смартфон. Този калъф има заключващ механизъм, който позволява да се затваря като книга, като защитава дисплея на телефона от удари, надрасквания и прах.

Ако искате да защитите екрана на вашето Moto G7 Play от драскотини, удари и други външни влияния, то закаленото стъкло, стъкленият протектор и защитното стъкло са най-доброто решение.

Закаленото стъкло за Moto G7 Play е много тънък, но изключително здрав материал, който може да предпази дисплея на вашето Moto G7 Play от драскотини, надрасквания и удари. Това стъкло не оказва влияние върху чувствителността на дисплея и яркостта на цветовете. Това го прави перфектният избор за всеки, който иска да съхранява своя телефон в перфектно състояние за по-дълъг период от време.

Ако искате да осигурите още по-голяма защита за своя смартфон, може да изберете защитно стъкло или стъклен протектор. Тези продукти се поставят върху закаленото стъкло и го предпазват от удари и наранявания, като същевременно не оказват никакво влияние върху работата на телефона. Защитните стъкла за Moto G7 Play и стъклените протектори също така осигуряват защита срещу влага и замърсявания, които могат да доведат до увреждане на дисплея на вашия телефон.

За да бъде защитата на твоят смартфон наистина пълна, в интернет магазина Caseland.bg можеш да намериш и други аксесоари за твоя телефон като калъфи, зарядни устройства и много други. Защити своето G7 Play с качествените аксесоари от Caseland.bg и се наслаждавай на своят телефон в пълен комфорт.

Прозрачен Кейс за Motorola Moto G7 Play

motorolag7playwhi.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 27
бр
Loading...

Motorola серия Moto G

  • Motorola Moto G7 Play
Loading...

Motorola серия Moto G

  • Motorola Moto G7 Play