Kнижкови калъфи и кейсове за Nothing Phone (1)

nothing_phone_1.pngАко сте собственик на Nothing Phone (1), знаете колко е важно да имате качествен и защитен кейс за вашето устройство. Ако все още търсите перфектния кейс, ето го представянето на някои от най-добрите продукти от интернет магазина caseland.bg.

Силиконов кейс за Nothing Phone (1) със печат - това е перфектната опция, ако искате да направите своя кейс по-интересен и персонален. Можете да изберете от много различни дизайни, включително и нашите уникални и ексклузивни дизайни. Силиконовият кейс е направен от висококачествен силикон, който предпазва вашето устройство от удари и надрасквания. Той е лек и тънък, като същевременно осигурява оптимален достъп до всички бутони и портове на вашия телефон.

Силиконов калъф с ваша снимка - това е чудесен начин да направите своя кейс още по-персонален. Просто качете снимка, която обичате, и ще получите персонализиран кейс с вашия уникален дизайн. Също като силиконовия кейс със печат, този калъф е направен от висококачествен силикон и осигурява максимална защита на вашия телефон.

Премиум силиконов кейс за Nothing Phone (1) - ако търсите нещо повече от обикновен кейс, това е опцията за вас. Нашите премиум кейсове са направени от висококачествен силикон и предоставят максимална защита на вашия телефон. Те са изключително леки и тънки, като в същото време осигуряват достъп до всички бутони и портове на вашия телефон.

Премиум силиконов кейс със ваша снимка - този кейс е перфектната комбинация между висококачествената защита на премиум кейса и персонализираното изживяване от калъфа с ваша снимка.

Един от най-добрите начини да защитите смартфона си е чрез използване на калъф. И ако търсите калъф, който да отговаря на вашия стил и нужди, интернет магазина caseland.bg е мястото, където да го откриете.

Книжков калъф за Nothing Phone (1) - ако търсите калъф, който да ви позволи да държите телефона си и други неща заедно, книжковият калъф е прекрасен избор. Той е подобен на малък тефтер, като включва и калъф за вашия телефон. Така можете да държите смартфона си заедно с бележки, химикали, визитки и други неща, които ви трябват по време на работа или учене. Книжковите калъфи са налични в различни дизайни, цветове и материали, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Калъф тип тефтер за Nothing Phone (1) - ако искате да имате калъф, който да защитава вашия телефон, но същевременно да предлага и други функционалности, калъфът тип тефтер  е прекрасен избор. Тези калъфи са изработени от висококачествени материали и предлагат максимална защита на вашия телефон. Те включват и джобове за карти и други неща, които ви трябват. Налични са в различни цветове и дизайни, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Флипов калъф за Nothing Phone (1) - флиповите калъфи са стилни и практични. Те предлагат максимална защита на вашия телефон, като позволяват достъп до всички бутони и портове. Флиповите калъфи са снабдени с капак, който се отваря като книга.Тези калъфи са налични в различни дизайни, цветове и материали, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Ако искате да защитите дисплея на своя телефон от надрасквания, удари и други повреди, един от най-добрите начини е да използвате закалено стъкло или стъклен протектор. В caseland.bg има голямо разнообразие от защитни стъкла за вашия телефон.

Защитно стъкло за Nothing Phone (1) - ако търсите защитно стъкло за вашия смартфон, интернет магазина caseland.bg е мястото, където да го откриете. Нашите защитни стъкла са изработени от висококачествени материали, които предлагат максимална защита на вашия телефон. Те предотвратяват надрасквания, удари и други повреди, като в същото време запазват яснотата и качеството на дисплея на вашия телефон. Защитните стъкла са лесни за поставяне и осигуряват оптимална защита на вашия телефон.

Стъклен протектор за Nothing Phone (1) - ако искате да защитите дисплея на вашия телефон от надрасквания и други повреди, стъкленият протектор е перфектното решение. Тези протектори са изработени от висококачествени материали и осигуряват максимална защита на дисплея на вашия телефон. Те са лесни за поставяне и са напълно прозрачни, като не намаляват яснотата или качеството на дисплея на вашия телефон. Нашите стъклени протектори са съвместими с Nothing Phone (1) и предлагат максимална защита на вашия телефон.

Закалено стъкло за Nothing Phone (1) - ако искате максимална защита на вашия телефон, закаленото стъкло е най-добрият избор. Тези стъкла са направени от висококачествени материали и предлагат максимална защита на дисплея на вашия телефон. Те са напълно прозрачни, като не намаляват яснотата или качеството на дисплея на вашия телефон.

За да бъде защитата на твоят смартфон наистина пълна, в интернет магазина Caseland.bg можеш да намериш и други аксесоари за твоя телефон като калъфи, зарядни устройства и много други. Защити своя Nothing Phone (1) с качествените аксесоари от Caseland.bg и се наслаждавай на своят телефон в пълен комфорт.

 

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Nothing Phone (1)

ochrana3d.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 998
бр

Черен силиконов кейс за Nothing Phone (1)

nothing_phone_1_cernysil.jpg
цена вкл. DPH 11,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 994
бр

Прозрачен Кейс за Nothing Phone (1)

nothing_phone_1_pruhledsil.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 997
бр

Закалено стъкло GrizzGlass Hybridglass Nothing Phone 1

tvrzené_sklo_grizzglass_hybridglass_nothing_phone_1.jpg
цена вкл. DPH 26,3 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 2
бр

Кейс Ringke Fusion-X Design Nothing Phone 1 Clear

nový_projekt_43.jpg
цена вкл. DPH 35,9 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 2
бр

Книжков калъф за Nothing Phone (1) - Орнамент, Черен

snímek_obrazovky_2021-02-04_v 14.47.43.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 3
бр

Книжков калъф за Nothing Phone (1) - Орнамент, Лилав

snímek_obrazovky_2021-02-04_v 14.47.29.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 4
бр

Книжков калъф за Nothing Phone (1) - Орнамент, Зелен

snímek_obrazovky_2021-02-04_v 14.47.16.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 5
бр

Книжков калъф за Nothing Phone (1) - Орнамент, розово златен

snímek_obrazovky_2021-02-04_v 14.47.07.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 5
бр

Книжков калъф за Nothing Phone (1) - Орнамент, Сив

snímek_obrazovky_2021-02-04_v 14.47.36.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 5
бр

Книжков калъф за Nothing Phone (1) - Орнамент, Син

snímek_obrazovky_2021-02-04_v 14.47.23.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 5
бр

Книжков калъф за Nothing Phone (1) - Розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 10
бр

Книжков калъф за Nothing Phone (1) - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 10
бр

3D Стъклен протектор за Nothing Phone (1)

nothing_phone_1_3dsklo.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 989
бр

Книжков калъф за Nothing Phone (1) - Бял

bily.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 999
бр
Loading...

Kнижкови калъфи и кейсове за Nothing Phone

  • Nothing Phone (1)
Loading...

Kнижкови калъфи и кейсове за Nothing Phone

  • Nothing Phone (1)