Kнижкови калъфи и кейсове за Realme 8i

Realme 8i е един от най-новите модели телефони на пазара и със сигурност заслужава да бъде защrealme_8i.pngитен от драскотини и удари. В тази връзка, силиконовият калъф със печат, силиконовият калъф с ваша снимка, премиум силиконовият калъф и премиум силиконовият калъф с ваша снимка са най-добрите опции за защита и индивидуализация на вашия телефон.

Силиконовият калъф със печат е един от най-популярните начини да изразите своята индивидуалност. Този калъф е изработен от висококачествен силикон и има разнообразни печати и дизайни за да изберете. Той предоставя максимална защита на вашия телефон и също така може да бъде отличен начин да изразите своя стил.

Силиконовият калъф с ваша снимка е друг начин да персонализирате вашия Realme 8i. Този калъф ви позволява да изберете любимата си снимка и да я принтирате на калъфа. Това е перфектният начин да добавите личен, уникален тъч към вашия телефон. Силиконовият калъф с ваша снимка предоставя високо ниво на защита и може да бъде отличен начин да изразите своята креативност.

Премиум силиконовият калъф е изработен от висококачествени материали, които предоставят максимална защита на вашия Realme 8i. Този калъф е перфектният избор за хора, които търсят надеждна и качествена защита за техния телефон. Премиум силиконовият калъф със ваша снимка е перфектният начин да добавите персонализация към вашия телефон, без да компрометирате на качеството на защитата.

Realme 8i е един от най-новите модели телефони на пазара и е много важно да предоставите максимална защита на този красив телефон. В тази връзка, книжковият калъф, калъфа тип тефтер и флиповият калъф са най-добрите опции за предпазване на вашия Realme 8i.

Книжковият калъф за Realme 8i е един от най-популярните начини за предоставяне на защита на телефона ви. Този калъф е направен като книжка и предоставя пълна защита на телефона ви. Книжковият калъф е изработен от висококачествени материали и предоставя отлична защита от нежелани драскотини, удари и възможни повреди на телефона ви.

Калъфа тип тефтер за Realme 8i е друг начин да предоставите високо ниво на защита на вашия телефон. Този калъф е направен от висококачествени материали и има същата форма като тефтер. Той предоставя перфектна защита на вашия телефон, като същевременно е практичен и удобен за употреба. Калъфът тип тефтер за Realme 8i е перфектният начин да предоставите защита и стил на вашия телефон.

Флиповият калъф за Realme 8i е третият продукт, който предоставя отлична защита на вашия телефон. Този калъф е създаден като книжка, която може да се отваря, за да предостави лесен достъп до екрана на телефона ви. Флиповият калъф за Realme 8i е направен от висококачествени материали и предоставя пълна защита на вашия телефон, като същевременно е изключително удобен за употреба.

В интернет магазин caseland.bg предлагаме голямо разнообразие от книжкови калъфи, калъфи тип тефтер и флипови калъфи.

Realme 8i е един от най-новите модели телефони на пазара и е много важно да предоставите максимална защита на този красив телефон. Закаленото стъкло и стъкленият протектор са две от най-добрите опции за защита на екрана на вашия Realme 8i.

Защитното стъкло или стъкленият протектор е много тънък слой стъкло, който се поставя върху екрана на вашия телефон. Той предоставя максимална защита на екрана на вашия телефон, предпазвайки го от драскотини, удари и други възможни повреди. Стъкленият протектор е изключително лесен за поставяне и може да бъде заменен лесно, ако е необходимо.

Закаленото стъкло е много по-дебел слой стъкло, който също предоставя максимална защита на екрана на вашия телефон. Той е по-здрав и устойчив на удари от стъкления протектор, което го прави перфектният избор за по-активни хора или хора, които искат да защитят телефона си в максимална степен.

Когато избирате между стъклен протектор или закалено стъкло за вашия Realme 8i, е важно да изберете продукт, който отговаря на вашите нужди. Ако искате по-тънък и лесен за поставяне продукт, стъкленият протектор е перфектният избор за вас. Ако искате по-здрава и устойчива на удари защита, закаленото стъкло е перфектният избор.

В интернет магазин caseland.bg предлагаме голямо разнообразие от закалени стъкла и стъклени протектори за вашия Realme 8i, като можете да изберете продукт, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Realme 8i

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 978
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Realme 8i

ochrana3d.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 995
бр

Черен силиконов Кейс за Realme 8i

realme8i.jpg
цена вкл. DPH 11,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 989
бр

Прозрачен Кейс за Realme 8i

realme_8i_pruhled.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 991
бр

Книжков калъф за Realme 8i - Черен

cerny.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 984
бр

Книжков калъф за Realme 8i - Светло розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 10
бр

Книжков калъф за Realme 8i - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 30
бр

3D Стъклен протектор за Realme 8i

realme_8i_3d.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 954
бр
Loading...

Realme

  • Realme 8i
Loading...

Realme

  • Realme 8i