Kнижкови калъфи и кейсове за Realme GT Neo 2 (5G)

realme_gt_neo_2.pngRealme GT Neo 2 (5G) е един от най-добрите телефони на пазара и заслужава качествена защита. В Caseland.bg ние предлагаме голямо разнообразие от аксесоари за вашия телефон, включително силиконови кейсове, калъфи със снимка и премиум кейсове, които ще осигурят отлична защита на вашето устройство.

Един от най-популярните продукти в нашия асортимент са кейсове с печат. Тези кейсове са направени от висококачествен силикон, който предлага отлична защита на телефона ви от удари и надрасквания. Печатът е изработен с висококачествен печатен метод, който не избледнява и не се изтрива с времето. Силиконовите кейсове с печат са перфектното решение за хора, които искат да добавят стил и индивидуалност на своя телефон. За тези, които искат да персонализират своя кейс, ние предлагаме и калъф с ваша снимка. Тези кейсове са персонализирани с вашата снимка, която ще направи вашия телефон уникален. Не само тези кейсове изглеждат добре, но също така предоставят отлична защита на вашето устройство. Със сигурност ще привлечете внимание с уникалния силиконов калъф със снимка на своя Realme GT Neo 2 (5G).

За тези, които търсят по-елегантен и премиум кейс за Realme GT Neo 2 (5G), ние предлагаме и премиум силиконов кейс. Тези кейсове са изработени от висококачествени материали и предоставят допълнителна защита на вашето устройство. Нашият премиум кейс със ваша снимка предлага възможността за персонализация, която може да даде уникален стил на вашето устройство. Realme GT Neo 2 (5G) е един от най-добрите телефони на пазара и заслужава качествена защита. В Caseland.bg ние предлагаме голямо разнообразие от аксесоари за вашия телефон, включително книжкови, тефтер и флипови калъфи, които ще осигурят отлична защита на вашето устройство.

Книжковите калъфи за Realme GT Neo 2 (5G) са изработени от висококачествени материали и предоставят максимална защита на вашето устройство. Тези калъфи са изключително удобни за ползване и могат да защитят вашето устройство от удари, надрасквания и други повреди. В допълнение, те предлагат различни възможности за организация на вашите карти, бележки и други аксесоари. Книжковите калъфи са перфектният избор за тези, които търсят функционалност и защита в един продукт.

Калъфите тип тефтер за Realme GT Neo 2 (5G) са още един вид калъфи, които предоставят много добра защита на вашето устройство. Тези калъфи са изработени от висококачествени материали и предлагат перфектно пасване на вашето устройство. В допълнение, те имат удобни отвори за камерата, бутоните и другите портове на вашия телефон. Калъфите тип тефтер за Realme GT Neo 2 (5G) са перфектното решение за тези, които търсят защита и функционалност в един продукт.

Флиповите калъфи са изключително популярни сред потребителите, тъй като предоставят отлична защита на екрана на вашето устройство. Тези калъфи са изработени от висококачествени материали и имат удобни отвори за камерата, бутоните и другите портове на вашето телефон. Крепежната система на флиповите калъфи осигурява перфектно пасване на вашето устройство и максимална защита. Флиповите калъфи са перфектният избор за тези, които търсят стил и защита в един продукт.

Realme GT Neo 2 (5G) е телефон от висок клас, който заслужава най-добрата защита на екрана. В Caseland.bg ние предлагаме най-добрите аксесоари за вашия телефон, включително закалени стъкла, стъклени протектори и защитни стъкла, които ще предоставят оптимална защита на вашия телефон.

Закалените стъкла представляват тънък, но много здрав слой, който покрива екрана на вашия телефон и го предпазва от надрасквания и други повреди. Закаленото стъкло е изключително здраво и устойчиво, като осигурява ясност на екрана и красив дизайн на телефона ви. В Caseland.bg предлагаме различни закалени стъкла за Realme GT Neo 2 (5G), които ще защитят вашия екран и ще удължат живота на телефона ви.

Стъклените протектори са още един вид защита за екрана на вашия Realme GT Neo 2 (5G). Тези протектори са много тънки и прозрачни, като осигуряват допълнителна защита от надрасквания, удари и други повреди. Стъкленият протектор е много лесен за поставяне и няма да ви пречи да ползвате вашето устройство. В Caseland.bg предлагаме различни модели на стъклените протектори за Realme GT Neo 2 (5G), които ще го предпазят от всякакви повреди.

Защитните стъкла са специално проектирани за да предоставят пълна защита на вашето устройство. Тези стъкла са изработени от висококачествени материали и предоставят оптимална защита на вашето устройство от удари, надрасквания и други повреди. Защитните стъкла на Caseland.bg са направени от най-висококачествените материали и са проектирани да издържат на много удари и надрасквания, за да предпазят вашия телефон в най-трудните моменти.

 

 

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Realme GT Neo 2 (5G)

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 999
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Realme GT Neo 2 (5G)

ochrana3d.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 999
бр

Черен силиконов Кейс за Realme GT Neo 2 (5G)

gt_neo2_black.jpg
цена вкл. DPH 11,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 997
бр

Прозрачен Кейс за Realme GT Neo 2 (5G)

gt_neo2_pruhled.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 986
бр

Книжков калъф за Realme GT Neo 2 (5G) - Черен

cerny.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 997
бр

Книжков калъф за Realme GT Neo 2 (5G) - Кафяв

hnedy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 4
бр

Книжков калъф за Realme GT Neo 2 (5G) - Светло розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 49
бр

Книжков калъф за Realme GT Neo 2 (5G) - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 58
бр

3D Стъклен протектор за Realme GT Neo 2 (5G)

realme_gt_neo_2_5g.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 999
бр
Loading...

Realme

  • Realme GT Neo 2 (5G)
Loading...

Realme

  • Realme GT Neo 2 (5G)