Kнижкови калъфи и кейсове за Samsung Galaxy Note 10 Lite

note_10_lite.pngАко търсите кейс, който да защитава вашия Samsung Galaxy Note 10 Lite и да изразява вашата индивидуалност, ние в Caseland.bg имаме перфектното решение за вас - силиконов кейс със печат или снимка по ваш избор.

Нашите силиконови калъфи са изработени от висококачествен материал, който осигурява максимална защита на устройството ви от надрасквания и удари. Но това не е всичко - кейсовете също могат да бъдат персонализирани с вашия любим дизайн или снимка. Ние предлагаме два вида персонализирани силиконови калъфи: силиконов кейс със печат и силиконов калъф с ваша снимка. И двата варианта са изключително качествени и ще направят вашето устройство уникално.

Ако търсите нещо по-изискано и елегантно, ние предлагаме премиум силиконови кейсове за Samsung Galaxy Note 10 Lite. Тези кейсове са изработени от висококачествен силиконов материал, който осигурява максимална защита на устройството ви. Те имат стилен дизайн и са налични в различни цветове, за да отговарят на вашия вкус и стил.

Не пропускайте да защитите вашия Samsung Galaxy Note 10 Lite с някой от нашите кейсове. В магазина ни Caseland.bg ще намерите широк избор от силиконови кейсове, които могат да бъдат персонализирани по ваш избор или да бъдат премиум качество. Направете своето устройство уникално и го предпазете от надрасквания и удари.

Ако търсите идеалното решение за защита на вашия Samsung Galaxy Note 10 Lite, то ние в Caseland.bg предлагаме книжкови калъфи, калъфи тип тефтер и флипови калъфи - всички са налични в нашия онлайн магазин.

Нашите книжкови калъфи за Samsung Galaxy Note 10 Lite са създадени, за да защитят вашето устройство от надрасквания и удари. Те имат формата на книга и се затварят с магнитно копче, за да гарантират сигурността на устройството ви. Те идват с различни дизайни и цветове, за да съответстват на вашия стил и вкус.

Ако търсите калъф тип тефтер за Samsung Galaxy Note 10 Lite, нашият магазин предлага голямо разнообразие от модели, изработени от качествени материали, които ще допълнят вашата визия. Калъфите тип тефтер са практични и удобни, като осигуряват достъп до всички бутони и портове на устройството ви. Предлагаме различни цветове и дизайни, за да можете да намерите този, който най-добре отговаря на вашите нужди и стил.

Флиповите калъфи за Samsung Galaxy Note 10 Lite са идеални за тези, които търсят функционалност и стил. Тези калъфи имат капак, който може да се отваря и затваря, за да защити екрана на устройството ви. Те предлагат и достъп до всички бутони и портове на устройството. Нашите флипови калъфи също са налични в различни дизайни и цветове.

Не пропускайте да защитите вашия Samsung Galaxy Note 10 Lite с един от нашите книжкови калъфи, калъфи тип тефтер или флипови калъфи. В магазина ни Caseland.bg ще намерите всички аксесоари, които ви трябват за вашето устройство. Пазарувайте сега и осигурете максимална защита за своето устройство.

Закаленото стъкло е изключително здраво и устойчиво на надрасквания и удари. То е създадено, за да предпази екрана на вашия телефон от повреди и драскотини. Нашият магазин предлага закалени стъкла за Samsung Galaxy Note 10 Lite в различни дебелини и дизайни, за да отговарят на вашите нужди и предпочитания. Закаленото стъкло е лесно за поставяне и ще осигури дълготрайна защита на екрана на вашето устройство.

Ако търсите по-лек и тънък вариант, ние предлагаме стъклени протектори за Samsung Galaxy Note 10 Lite. Тези протектори са създадени от висококачествено стъкло, което е изключително здраво и устойчиво на надрасквания. Стъкленият протектор осигурява ясен и ярък екран, без да намалява чувствителността на допир. Нашите стъклени протектори за този вид смартфони са налични в различни дебелини и дизайни, за да отговарят на вашите нужди и стил.

Защитното стъкло за Samsung Galaxy Note 10 Lite е един от най-важните аксесоари, които трябва да имате. То ще ви предпази от надрасквания и удари, които могат да доведат до повреда на екрана на вашия телефон. В Caseland.bg ще намерите най-добрите закалени стъкла и стъклени протектори за Samsung Galaxy Note 10 Lite. Не се колебайте да ги поръчате и да осигурите максимална защита за своето устройство.

Комплектна защита - Кейс+Стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 10 Lite

ochrana2d.png
цена вкл. DPH 18,1 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 108
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 10 Lite

ochrana3d.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 106
бр

3D Стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 10 Lite

sam_note_10_lite_3d.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 995
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 10 Lite

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 0
бр

Комплектна защита - Кейс+Стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 10 Lite

silikon-a-sklo.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 0
бр

Прозрачен Кейс за Samsung Galaxy Note 10 Lite

galaxy_note_10_lite_a81.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 0
бр
Loading...

Samsung Galaxy серия Note

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite
Loading...

Samsung Galaxy серия Note

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite