Kнижкови калъфи и кейсове за Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro

 note_10_plus.pngАко търсите перфектната комбинация от защита и стил за вашия Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro, ние в Caseland.bg имаме всичко необходимо - силиконов кейс със печат, силиконов калъф с ваша снимка и премиум силиконов кейс.

Нашите силиконови калъфи за Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro са изработени от висококачествен материал, който осигурява максимална защита на устройството ви от надрасквания и удари. Те могат да бъдат персонализирани с ваш любим дизайн или снимка. Предлагаме два вида персонализирани силиконови калъфи: силиконов кейс със печат и силиконов калъф с ваша снимка. И двата варианта са изключително качествени и ще направят вашето устройство уникално.

Ако търсите нещо по-изискано и елегантно, ние предлагаме премиум силиконови кейсове за Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro. Тези кейсове са изработени от висококачествен силиконов материал, който осигурява максимална защита на устройството ви. Те имат стилен дизайн и са налични в различни цветове, за да отговарят на вашия вкус и стил.

Не пропускайте да защитите вашия Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro с някой от нашите кейсове. В магазина ни Caseland.bg ще намерите широк избор от силиконови кейсове, които могат да бъдат персонализирани по ваш избор или да бъдат премиум качество. Направете своето устройство уникално и го предпазете от надрасквания и удари.

Когато става въпрос за защита на вашия Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro, един от най-добрите начини е да го поставите в калъф. Caseland.bg предлага голям избор от калъфи за вашето устройство, включително книжков калъф, калъф тип тефтер и флипов калъф.

Книжковият калъф е сред най-популярните модели на пазара. Този калъф има класически вид и дизайн, който наподобява обложка на книга. Отличава се с удобство, тъй като позволява да държите вашето устройство заключено в калъфа, без да е необходимо да го махате, за да го използвате. Този тип калъф предлага и допълнителен простор за съхранение на карти, бележки или други важни документи.

Калъфът тип тефтер е подходящ за хора, които търсят нещо по-изчистено и елегантно. Този модел има сходен вид с тефтер и позволява на потребителите да заключат устройството в калъфа, като същевременно осигурява допълнително място за съхранение на важни бележки и документи. Този калъф е подходящ за хора, които често пътуват и имат нужда от удобство при съхранение на документи.

Флиповият калъф е предпочитан от много потребители поради своят изключителен дизайн. Този калъф има капак, който покрива цялото устройство, като защитава екрана и гърба на вашия Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro. Флиповият калъф предлага лесен достъп до всички бутони и портове на устройството, като същевременно осигурява допълнителен простор за съхранение на карти или други важни документи.

Всички калъфи от Caseland.bg са изработени от висококачествени материали, които предоставят максимална защита на вашето устройство.

Защитете екрана на вашия Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro със стъклен протектор от Caseland.bg

Когато става въпрос за защита на вашия телефон, не трябва да забравяте защитата на неговия екран. В интернет магазин Caseland.bg можете да намерите голям избор от закалени стъкла, стъклени протектори и защитни стъкла, които ще осигурят надеждна защита на екрана на вашето устройство.

Закаленото стъкло е най-популярният начин за защита на екрана на вашия Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro. Това стъкло е изработено от специално обработено стъкло, което е устойчиво на удари, надрасквания и други повреди. Закаленото стъкло предлага и допълнителна защита срещу ултравиолетовите лъчи и пречиства екрана на устройството.

Стъкленият протектор е друга възможност за защита на екрана на вашия Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro. Този тип протектор е направен от тънък слой стъкло, който осигурява защита срещу надрасквания, удари и други повреди на екрана на устройството. Стъкленият протектор е също толкова ефективен като закаленото стъкло и е подходящ за хора, които търсят по-тънка и лека защита на екрана на своето устройство.

Защитното стъкло е специално проектирано да осигури защита на целия екран на вашето устройство. Този тип стъкло покрива целия екран, като защитава гърба и страните на Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro. Защитното стъкло е лесно за поставяне и се предлага с допълнителни аксесоари за по-голямо удобство, като калъфи и протектори за камерата.

Прозрачен Кейс за Samsung Galaxy Note 10+

note_10_pruhled.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 970
бр

Луксозен книжков калъф за Samsung Galaxy Note 10+ / Note 10 Pro - Светло кафяв

svetle_hnede.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 4
бр

Луксозен книжков калъф за Samsung Galaxy Note 10+ - Розов

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 21,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 1
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro

ochrana3d.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 0
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 0
бр

3D Стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro

note_10_plus_3d_sklo.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 0
бр

Луксозен книжков калъф за Samsung Galaxy Note 10+ - Сив

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 21,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 0
бр
Loading...

Samsung Galaxy серия Note

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro
Loading...

Samsung Galaxy серия Note

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus / Note 10 Pro