Kнижкови калъфи и кейсове за Samsung Galaxy Note 20

note_20.pngSamsung Galaxy Note 20 е един от най-модерните телефони на пазара, който предлага много функционалности и стил. Затова е много важно да предпазите вашия телефон с висококачествен калъф. В интернет магазин Caseland.bg можете да намерите голямо разнообразие от аксесоари за Samsung Galaxy Note 20, включително и различни видове силиконови калъфи.

Силиконовите калъфи със печат са стилна опция за предпазване на вашия телефон.Тези калъфи са изработени от висококачествен силикон и предлагат отлична защита от надрасквания и удари. Силиконовите калъфи със печат имат уникален дизайн и могат да се персонализират с ваша снимка, лого или дизайн. Това ги прави перфектни за хора, които искат да се отличат от масата и да изразят своя стил.

Ако търсите калъф, който да предлага и по-голяма защита за вашия Samsung Galaxy Note 20, може да разгледате премиум силиконовите кейсове. Тези калъфи са изработени от по-дебел и устойчив силикон и предлагат отлична защита от удари и надрасквания. Премиум силиконовите кейсове за Samsung Galaxy Note 20 предлагат и различни дизайни и могат да се персонализират с ваша снимка или дизайн.

В интернет магазин Caseland.bg ще намерите голямо разнообразие от силиконови калъфи за Samsung Galaxy Note 20, включително и калъфи със печат, премиум силиконови кейсове и други. Независимо от това какъв стил и защита търсите, в интернет магазин Caseland.bg ще откриете точно това, което ви е необходимо.

Samsung Galaxy Note 20 е един от най-модерните телефони на пазара, който предлага много функционалности и стил. Затова е много важно да предпазите вашия телефон с висококачествен калъф. В интернет магазин Caseland.bg можете да намерите голямо разнообразие от аксесоари за този вид телефони, включително и различни видове калъфи.

Книжковите калъфи за Samsung Galaxy Note 20 са един от най-популярните видове калъфи, предлагани в интернет магазин Caseland.bg. Тези калъфи са изработени от висококачествени материали и осигуряват много добра защита на телефона ви от надрасквания и удари. Книжковите калъфи имат удобен дизайн, който ви позволява да ползвате телефона си, без да го изваждате от калъфа. Освен това, те предлагат и допълнителни функции, като възможността да съхранявате карти, бележки и други неща вътре в калъфа.

Калъфите тип тефтер са друга опция за предпазване на вашия Samsung Galaxy Note 20. Тези калъфи са изработени от висококачествена материя и са създадени да предоставят удобство и защита на телефона ви. Калъфите тип тефтер са снабдени с магнити, които държат калъфа затворен, когато телефонът не се използва. Те предлагат и място за съхранение на карти и други неща вътре в калъфа.

Флиповите калъфи за Samsung Galaxy Note 20 са третият вид калъфи, който можете да откриете в интернет магазин Caseland.bg. Тези калъфи предлагат отлична защита на телефона ви от удари и надрасквания. Флиповите калъфи са снабдени с капак, който предпазва екрана на телефона ви от драскотини.

Екранът на вашия Samsung Galaxy Note 20 е една от най-важните части на телефона ви, която трябва да предпазите от надрасквания и удари. В интернет магазин Caseland.bg можете да намерите висококачествени закалени стъкла и стъклени протектори за Samsung Galaxy Note 20, които предлагат отлична защита на екрана на телефона ви.

Закалените стъкла за Samsung Galaxy Note 20 са изработени от висококачествено стъкло, което е обработено със специална технология, за да устои на удари и надрасквания. Тези стъкла предоставят отлична защита на екрана на телефона ви, без да намаляват качеството на изображението. Закалените стъкла за този телефон имат и други полезни функции, като например предпазване на екрана от пръстови отпечатъци и лесна поставка и сваляне.

Стъклените протектори за Samsung Galaxy Note 20 са друга опция за предпазване на екрана на вашия телефон. Тези протектори са изработени от висококачествено стъкло, което предлага отлична защита на екрана от надрасквания и удари. Стъклените протектори са тънки и леки, което позволява на телефона ви да работи нормално, без да го утежнява. Те са и лесни за поставяне и сваляне, без да оставят следи на екрана на вашия Samsung Galaxy Note 20.

В интернет магазин Caseland.bg ще намерите различни видове закалени стъкла и стъклени протектори за Samsung Galaxy Note 20. Независимо от това какъв вид защита търсите за екрана на вашия телефон, в интернет магазин Caseland.bg ще намерите точно това, което ви е необходимо за охраната на вашият телефон.

 

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 20

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 43
бр

Прозрачен Кейс за Samsung Galaxy Note 20

note_20_pruhled.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 42
бр

3D Стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 20

note_20_3d_sklo.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 40
бр

Огледален книжков калъф за Samsung Galaxy Note 20 - Сребрист

strříbrné.jpg
цена вкл. DPH 11,9 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 3
бр

Огледален книжков калъф за Samsung Galaxy Note 20 - Син

modre.jpg
цена вкл. DPH 11,9 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 2
бр

Огледален книжков калъф за Samsung Galaxy Note 20 - Лилав

fialové.jpg
цена вкл. DPH 11,9 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 1
бр
Loading...

Samsung Galaxy серия Note

  • Samsung Galaxy Note 20
Loading...

Samsung Galaxy серия Note

  • Samsung Galaxy Note 20