Kнижкови калъфи и кейсове за Samsung Galaxy Note 20 Ultra

images.jpg Samsung Galaxy Note 20 Ultra е високотехнологичен телефон, който заслужава да бъде защитен с висококачествени аксесоари. В интернет магазин Caseland.bg можете да откриете много разнообразни силиконови калъфи и кейсове за Samsung Galaxy Note 20 Ultra, които не само ще предпазят вашия телефон от удари и надрасквания, но и ще го направят още по-стилен и персонализиран.

Силиконовите калъфи със печат и снимка са един от най-избирателните аксесоари за телефони в интернет магазин Caseland.bg. Тези калъфи са изработени от висококачествени материали, като силикон, което им осигурява гъвкавост и здравина. Силиконовите калъфи със печат или ваша снимка ще направят вашия телефон още по-личен и уникален.

Премиум силиконовите кейсове са друга опция за защита на вашия смартфон. Тези кейсове са изработени от висококачествен силикон, който осигурява здравина и издръжливост. Премиум силиконовите кейсове за Samsung Galaxy Note 20 Ultra предлагат и по-солидна защита, особено от удари и надрасквания. Освен това, те имат и стилен и елегантен дизайн, който допълва перфектно вашият телефон.

Когато търсите калъфи и кейсове за вашия Samsung Galaxy Note 20 Ultra, е важно да изберете правилния продукт. В интернет магазин Caseland.bg има широка гама от висококачествени аксесоари за вашия телефон.

Ако търсите стилни и функционални калъфи за вашия Samsung Galaxy Note 20 Ultra, интернет магазин Caseland.bg е на ваше разположение. В този магазин ще откриете голямо разнообразие от калъфи за вашия телефон, включително книжков калъф, калъф тип тефтер и флипов калъф.

Книжковият калъф е един от най-предпочитаните модели за защита на Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Този вид калъф е подобен на класически книжки и предоставя допълнителна защита на телефона. Освен това, книжковите калъфи за този вид телефони са много функционални, тъй като често имат вградени джобове за карти и бележки.

Калъфът тип тефтер е още един стилен и удобен аксесоар за Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Този вид калъф е подобен на папка, която може да се затваря с цип или магнитен копче. Калъфите тип тефтер за Samsung Galaxy Note 20 Ultra са изработени от висококачествени материали и са много удобни за носене в джоб или чанта.

Флиповият калъф е също една от най-избирателните опции за защита на телефона. Този вид калъф предоставя пълна защита на телефона и често има вградена стойка за гледане на видео или четене на книги. Флиповите калъфи за Samsung Galaxy Note 20 Ultra са също много стилни и елегантни, което ги прави перфектни за ежедневна употреба.

В интернет магазин Caseland.bg можете да откриете разнообразие от калъфи за телефона, включително книжкови калъфи, калъфи тип тефтер и флипови калъфи. Всички тези продукти са изработени от висококачествени материали и ще осигурят допълнителна защита на вашия телефон.

Ако искате да защитите дисплея на вашия Samsung Galaxy Note 20 Ultra от надрасквания и счупвания, тогава закаленото стъкло е перфектното решение за вас. В интернет магазин Caseland.bg можете да откриете голямо разнообразие от стъклени протектори за Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Защитното стъкло е важен аксесоар за вашия телефон, който може да предотврати повреди от всякакъв вид. Закаленото стъкло е по-устойчиво от обикновеното стъкло и може да устои на силен удар или натиск. Този вид стъклен протектор може да предпази дисплея на вашия Samsung Galaxy Note 20 Ultra от надрасквания, счупвания и драскотини.

Закалените стъкла за този вид телефон в интернет магазин Caseland.bg са с високо качество и са лесни за поставяне. Тези стъклени протектори са идеални за онези, които не искат да рискуват да повредят дисплея на телефона си. Всички стъклени протектори от Caseland.bg са тънки и леки, което ги прави перфектни за ежедневна употреба.

Закаленото стъкло за Samsung Galaxy Note 20 Ultra също така може да бъде избрано с различни характеристики, като антибактериално покритие или защита от синя светлина. Тези функции ще предоставят допълнителна защита на вашето здраве и безопасност при употребата на телефона.Екранът на вашият телефон трябва да бъде максимално защитен и това ще бъде постигнато лесно и практично на нашият интернет магазин Caseland.bg.

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 20 Ultra

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 994
бр

Прозрачен Кейс за Samsung Galaxy Note 20 Ultra

note_20_ultra_pruhled.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 990
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy Note 20 Ultra - Черен

cerny.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 997
бр

3D Стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 20 Ultra

note_20_ultra.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 984
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy Note 20 Ultra - Светло розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 5
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy Note 20 Ultra - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 4
бр
Loading...

Samsung Galaxy серия Note

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Loading...

Samsung Galaxy серия Note

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra