Kнижкови калъфи и кейсове за Samsung Galaxy Note 4

note_4.png Samsung Galaxy Note 4 е едно от най-мощните и функционални устройства на пазара, което се ползва от милиони хора по света. За да защитите телефона си от драскотини, удари и други повреди, можете да използвате силиконов кейс.

Caseland.bg предлага широка гама от силиконови калъфи за Samsung Galaxy Note 4, които ще предпазят вашия телефон от всякакъв вид наранявания. Но ако искате да придадете на своя смартфон нов и уникален вид, можете да изберете силиконов кейс със печат.

Нашите силиконови калъфи са изработени от висококачествени материали, които ще осигурят отлична защита на вашето устройство. Калъфите са меки и гъвкави, което означава, че ще се адаптират перфектно към формата на вашето устройство и ще предпазват гърба, страничните ръбове и ъглите на телефона ви.

Но ако искате да персонализирате вашия Samsung Galaxy Note 4, можете да изберете премиум силиконов кейс с ваша снимка. Този кейс е специално направен за вас и ще предостави уникален и стилен вид на вашия телефон. Просто изберете вашата любима снимка и ние ще я отпечатаме върху кейса.

В нашия магазин можете да откриете голям избор от силиконови калъфи за Samsung Galaxy Note 4, но и премиум силиконови кейсове, които са идеалното допълнение към вашето устройство. Тези калъфи са изработени от висококачествени материали и предоставят премиум защита на вашето устройство.

Независимо от това кой калъф или кейс изберете, можете да бъдете сигурни, че ще предпазите телефона си от повреди и ще му придадете нов и стилен вид.

Samsung Galaxy Note 4 е един от най-мощните и функционални смартфони на пазара, който се ползва от милиони хора по света. За да защитите вашия телефон от нежелани наранявания, можете да използвате калъф за Samsung Galaxy Note 4.

Caseland.bg предлага голямо разнообразие от калъфи за Samsung Galaxy Note 4, включително книжкови калъфи, калъфи тип тефтер и флипови калъфи. Всеки от тези калъфи предоставя различно ниво на защита и удобство.

Ако искате калъф, който да може да закрие цялото устройство, може да разгледате книжковите калъфи. Тези калъфи имат магнитно затваряне и предоставят защита отпред и отзад на телефона.

Желаете ли калъф, който да може да се използва като тефтер, може да разгледате калъфите тип тефтер. Тези калъфи се отварят като книга и могат да се използват за гледане на видео или четене на електронни книги.

Ако искате калъф, който да може да закрие само предната част на устройството, може да разгледате флиповите калъфи. Тези калъфи имат капак, който може да се отваря и затваря и предоставят защита само отпред на телефона.

Всички калъфи на Caseland.bg за Samsung Galaxy Note 4 са направени от висококачествени материали и предлагат отлична защита за вашия телефон. Независимо от това кой калъф изберете, можете да бъдете сигурни, че ще защитите устройството си и ще му придадете нов и стилен вид.

Ако търсите калъф за Samsung Galaxy Note 4, който да отговаря на вашите нужди и предпочитания, разгледайте голямото разнообразие от калъфи на caseland.bg

Caseland.bg предлага най-качествените защитни стъкла за Samsung Galaxy Note 4, които ще осигурят висококачествена защита за вашия телефон. Нашите стъкла са направени от висококачествени материали, които ще предпазят екрана на вашето устройство от драскотини, удари и други повреди.

За да гарантирате най-високо ниво на защита за вашия Samsung Galaxy Note 4, можете да използвате закалено стъкло. Това е специален вид стъкло, което е обработено по специален начин, за да бъде много по-здраво и устойчиво на удари и драскотини от обикновеното стъкло.

В нашия магазин ще намерите широка гама от стъклени протектори и защитни стъкла за Samsung Galaxy Note 4. Тези аксесоари не само ще предпазят екрана на вашето устройство, но и ще му придадат нов и стилен вид.

Независимо от това дали търсите закалено стъкло или стъклен протектор, Caseland.bg е мястото, където може да ги намерите. Нашите защитни стъкла са лесни за поставяне и не оставят следи от пръсти или мазнини на екрана на вашето устройство.

За да се уверите, че вашето устройство е добре защитено, разгледайте нашата голяма гама от защитни стъкла за Samsung Galaxy Note 4 на Caseland.bg. Нашите продукти са изработени от най-качествени материали и предлагат отлична защита за вашето устройство. Не се колебайте и поръчайте веднага!

 

 

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy Note 4 - Черен

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 999
бр

Стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 4

samsungnote4.jpg
цена вкл. DPH 10,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 28
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy Note 4 - Розово сърце

313.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 21
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy Note 4 - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 8
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy Note 4 - Розoв

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 5
бр
Loading...

Samsung Galaxy серия Note

  • Samsung Galaxy Note 4
Loading...

Samsung Galaxy серия Note

  • Samsung Galaxy Note 4