Kнижкови калъфи и кейсове за Samsung Galaxy Note 8

note_8.pngСилната конкуренция на пазара на мобилни телефони винаги накарва производителите да иновират и да предлагат нови и интересни функции. Един от начините, по които можем да персонализираме нашите мобилни телефони е чрез използването на кейсове или калъфи. В този контекст, интернет магазин caseland.bg предлага разнообразие от кейсове и калъфи, изработени от висококачествени материали.

Един от най-популярните продукти на caseland.bg са силиконовите кейсове със печат. Тези кейсове са изработени от издръжлив и еластичен силикон, който прилепва към вашия телефон като втора кожа, за да осигури максимална защита. Кейсовете на caseland.bg със сигурност ще запазят вашето устройство защитено от удари, драскотини и други наранявания.

Ако сте по-склонни към персонализация, caseland.bg предлага и силиконови калъфи с ваша снимка. Тези калъфи предоставят уникална възможност да направите вашия телефон по-личен и индивидуален. Просто качете снимка на вашия избор и caseland.bg ще я отпечата на калъфа, който е подходящ за вашия телефон.

За по-изискани потребители, caseland.bg предлага премиум силиконов кейс. Тези кейсове са изработени от висококачествени материали и предлагат изключителна защита за вашето устройство. Отличават се с по-изчистен дизайн, който подчертава елегантността на вашия телефон.

Ако имате Samsung Galaxy Note 8, caseland.bg предлага специално проектирани премиум кейсове, които ще предоставят перфектната защита за вашия телефон. Тези кейсове са напълно съобразени с размерите и формата на Samsung Galaxy Note 8, за да осигурят пълна защита и достъпност.

Ако сте голям любител на четенето и имате Samsung Galaxy Note 8, то интернет магазинът caseland.bg предлага книжков калъф, който е идеалният аксесоар за вас. Този калъф е изработен от висококачествени материали, които го правят здрав и издръжлив, за да предостави дълготрайна защита на вашия телефон.

Книжковият калъф е подобен на тефтер и има възможност за закопчаване, което осигурява сигурността на вашия телефон. Вътрешната страна на калъфа е с мека подплата, която предпазва екрана от драскотини и наранявания. Този калъф е перфектен за тези, които желаят да имат устройството си винаги със себе си и да го използват за четене на книги, гледане на видео материали или за работа.

Ако искате повече функционалност, caseland.bg предлага и флипов калъф за Samsung Galaxy Note 8. Този калъф е изработен от качествени материали и предлага не само защита, но и възможност за съхранение на карти и пари. Калъфът е снабден с прозорец, който ви позволява да проверявате бързо съобщенията и да отговаряте на разговори без да е необходимо да го отваряте.

Ако искате да персонализирате своя калъф, caseland.bg предлага калъфи тип тефтер с възможност за печат на ваша снимка или дизайн. Тези калъфи са изработени от висококачествени материали, които ще предоставят надеждна защита на вашия телефон. Изберете любима снимка или дизайн и ние ще го отпечатаме върху калъфа.

В крайна сметка, калъфът за Samsung Galaxy Note 8 е задължителен аксесоар, който ще защити вашето устройство от удари, драскотини и наранявания. caseland.bg предлага голямо разнообразие от калъфи, изработени от висококачествени материали.

В днешно време мобилните телефони са неразделна част от нашия живот. Те носят информацията ни, представляват връзката ни с приятелите и семейството ни, и са непременна част от нашата ежедневна работа. Затова е важно да ги защитаваме от повреди и наранявания. В интернет магазина caseland.bg, може да откриете закалено стъкло и други аксесоари, които предоставят надеждна защита на вашия Samsung Galaxy Note 8.

Закаленото стъкло е един от най-ефективните начини да защитите екрана на вашия телефон. Това е ултратънко и прозрачно стъкло, което се поставя върху екрана на телефона. Закаленото стъкло е много здраво и издръжливо и предоставя надеждна защита от удари, драскотини и наранявания. caseland.bg предлага закалено стъкло, което е съвместимо със Samsung Galaxy Note 8, за да предостави максимална защита на вашия телефон.

Освен закаленото стъкло, caseland.bg предлага и други видове стъклени протектори, които осигуряват максимална защита на вашия телефон. Стъклените протектори са лесни за поставяне и предоставят изключителна защита на екрана на телефона. Отличават се с ултратънкия си дизайн и прозрачността си, което ги прави практически невидими.

За да осигурите пълна защита на вашия Samsung Galaxy Note 8, caseland.bg предлага защитно стъкло, което е съвместимо с телефона. Това защитно стъкло е изработено от висококачествени материали, които предоставят надеждна защита на телефона срещу удари, драскотини и други повреди. То се поставя лесно и е напълно съвместимо с вашето устройство.

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 8

ochrana3d.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 997
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 8

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 997
бр

Прозрачен кейс за Samsung Galaxy Note 8

note_8.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 989
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy Note 8 - Черен

cerny.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 999
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy Note 8 - Розово сърце

313.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 999
бр

3D Стъклен протектор за Samsung Galaxy Note 8

12467.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 980
бр

Стъклен протектор за камера - Samsung Galaxy Note 8

note8.jpg
цена вкл. DPH 10,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 37
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy Note 8 - Светло розoв

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 6
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy Note 8 - Розoв

ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 1
бр
Loading...

Samsung Galaxy серия Note

  • Samsung Galaxy Note 8
Loading...

Samsung Galaxy серия Note

  • Samsung Galaxy Note 8