Kнижкови калъфи и кейсове за Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

Zoom galleryСиликоновите кейсове са един от най-предпочитаните начини за защита на нашите смартфони. Те не само осигуряват оптимална защита, но и добавят персоналност и стил към устройството ни. Ако търсите кейс с изключителен дизайн и премиум качество, тогава трябва да разгледате голямото разнообразие от продукти на интернет магазин Caseland.bg.

Сред изброените на сайта, силиконовите кейсове с печат са най-популярните. Те предлагат безкрайни възможности за персонализация, като можете да изберете дизайн от каталога на магазина или да качите собствена снимка. Тези кейсове са изработени от висококачествен силикон, който е здрав и дълготраен, като осигурява добра защита на устройството ви.

Ако искате нещо още по-уникално, тогава можете да си поръчате силиконов калъф с ваша снимка. Тези кейсове предлагат възможност за персонализация, която ще ви позволи да добавите своята снимка или дизайн към калъфа. Това е идеалният начин да покажете своя стил и да създадете уникално устройство.

За да получите максимална защита на своя Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, можете да изберете премиум силиконов кейс от магазина. Тези кейсове са изработени от висококачествен силикон, който е здрав и устойчив на износване. Освен това, те предлагат пълен достъп до всички бутони и портове на устройството ви.

Създаването на уникално устройство може да бъде доста предизвикателно, но с книжковите калъфи на Caseland.bg можете да добавите не само стил, но и функционалност на своя Samsung Galaxy S22 Ultra 5G. Книжковите калъфи предлагат множество възможности за персонализация, като може да изберете калъф тип тефтер или флипов калъф, който да отговаря на вашите нужди.

Калъфите тип тефтер, наречени още книжкови калъфи, са изключително популярни заради своя дизайн и функционалност. Те осигуряват пълна защита на устройството ви, като имат отделение за карти, бележки и други документи. Книжковите калъфи също така предлагат достъп до всички бутони и портове на устройството ви, като ви осигуряват и възможността да го поставите във вертикално положение за гледане на видео или четене на книги.

Флиповите калъфи са друга популярна опция за добавяне на защита и стил на вашия Samsung Galaxy S22 Ultra 5G. Те осигуряват пълен достъп до всички бутони и портове на устройството ви, като също така могат да предложат и защита на камерата и екрана на телефона. Флиповите калъфи също така ви позволяват да използвате устройството си, без да го изваждате от калъфа.

В интернет магазин Caseland.bg можете да откриете голямо разнообразие от книжкови калъфи и флипови калъфи за вашия смартфон.

 Всички продукти са от висококачествени материали, които ще ви осигурят максимална защита и комфорт при използване на устройството ви. В зависимост от вашите нужди и стил, можете да изберете калъф, който отговаря на вашите очаквания и ви допълва като допълнителен аксесоар.

Най-доброто от всичко е, че всички продукти на Caseland.bg са на достъпни цени, като можете да получите висококачествени кейсове и калъфи, които ще ви осигурят не само защита, но и стил.

Защитете екрана на вашия Samsung Galaxy S22 Ultra 5G с закалено стъкло от Caseland.bg

Времето, в което живеем, е време на бързи промени и технологични иновации. Мобилните телефони не са изключение от това правило. Смартфоните днес са част от ежедневието на хората и възможността да комуникират, да работят и да забавляват се намира в дланта им.

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G е един от най-мощните и иновативни телефони на пазара. С екран с големина от 6.8 инча и резолюция от 1440 x 3200 пиксела, той предлага невероятно качество на изображението и ярки цветове. Но как можем да го защитим от нежелани удари, надрасквания или пукнатини?

Отговорът е закалено стъкло или още наричан стъклен протектор. Този аксесоар е една от най-ефективните защити, която може да закупите за своя Samsung Galaxy S22 Ultra 5G. Закаленото стъкло е изработено от специален вид стъкло, което е подложено на термична обработка, която го прави по-здраво и устойчиво на удари.

За да гарантирате максимална защита на вашият телефон, ние предлагаме защитно стъкло от Caseland.bg. Това стъкло е изработено от висококачествени материали и е специално проектирано за да пасва перфектно на екрана на телефона. Също така, то е обработено със специално покритие, което предпазва от пръстови отпечатъци и други замърсявания.

Защитното стъкло от Caseland.bg е лесно за поставяне и осигурява максимална защита на екрана на вашето устройство. Не се притеснявайте за нежелани удари и пукнатини, защото с нашето закалено стъкло, вашият Samsung Galaxy S22 Ultra 5G ще бъде винаги защитен.

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 103
бр

Прозрачен Кейс за Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

s22_ultra_pruhled.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 102
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy S22 Ultra 5G - Черен

cerny.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 999
бр

Луксозен книжков калъф за Samsung Galaxy S22 Ultra 5G - Черен

cerne.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 4
бр

3D Стъклен протектор за Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

s22_ultra_3d.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 976
бр

Стъклен протектор за kameru Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

s22ultra.jpg
цена вкл. DPH 10,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 45
бр

Луксозен книжков калъф за Samsung Galaxy S22 Ultra 5G - Светло кафяв

svetle_hnede.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 6
бр

Луксозен книжков калъф за Samsung Galaxy S22 Ultra 5G - Сив

sede.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 6
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy S22 Ultra 5G - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 5
бр

Луксозен книжков калъф за Samsung Galaxy S22 Ultra 5G - Розов

ruzova.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 4
бр

Луксозен книжков калъф за Samsung Galaxy S22 Ultra 5G - Кафяв

hnede.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 3
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy S22 Ultra 5G - Розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 2
бр
Loading...

Samsung Galaxy серия S

  • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
Loading...

Samsung Galaxy серия S

  • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G