Kнижкови калъфи и кейсове за Samsung Galaxy S4 Mini

s4_mini.pngАко сте собственик на Samsung Galaxy S4 Mini / VE, вероятно искате да го защитите и да му придадете индивидуален стил. Един от най-добрите начини за това е да инвестирате в силиконов кейс. В интернет магазин Caseland.bg имате възможност да изберете от различни видове силиконови кейсове, включително силиконов калъф със печат, силиконов калъф с ваша снимка, премиум силиконов кейс и премиум силиконов кейс със ваша снимка, които са подходящи за вашето устройство.

Силиконовият кейс е изключително лек и удобен за употреба. Той предоставя защита на вашия телефон от надрасквания, удари и други повреди, като същевременно придава индивидуален и уникален стил на вашия телефон. Силиконовият калъф с печат е идеален за онези, които търсят стилен и уникален начин за да изразят своя личен стил.

Силиконовият калъф с ваша снимка е персонализиран начин да добавите уникалност към вашия телефон. Този калъф предоставя индивидуален стил на вашето устройство, като може да създадете уникални дизайни, които да отразяват вашата личност. Силиконовият калъф с ваша снимка е идеален за подарък или за специални поводи.

Премиум силиконовият кейс е също лек и удобен за употреба, но с по-високо качество на изработката. Той е създаден от висококачествени материали, които предоставят по-добра защита на вашия телефон. Премиум силиконовият кейс със ваша снимка предоставя индивидуален и луксозен стил на вашето устройство, като същевременно го защитава от повреди.

Търсите начин да защитите своя смартфон и да му придадете индивидуален стил ? Един от най-добрите начини за това е да инвестирате в калъф за телефон. В интернет магазин Caseland.bg имате възможност да изберете от различни видове калъфи, включително книжков калъф, калъф тип тефтер и флипов калъф, които са подходящи за Samsung Galaxy S4 Mini / VE.

Книжковият калъф е класическият начин за защита на телефона, като той се отваря като книга и има място за карти, пари и други аксесоари. Тези калъфи предлагат удобство и стил, като са идеални за онези, които търсят практичност и удобство.

Калъфът тип тефтер е подобен на книжковия калъф, но вместо да се отваря като книга, той се отваря като тефтер. Това е изключително удобен тип калъф, който предоставя допълнителна защита на телефона и в същото време е много лесен за употреба.

Флиповият калъф е много популярен избор сред собствениците на Samsung Galaxy S4 Mini / VE. Този тип калъф се отваря отстрани и предоставя допълнителна защита на екрана. Те също така предлагат лесен достъп до всички бутони и портове на телефона, като са идеални за хора, които търсят комбинация от удобство и защита.

В интернет магазин Caseland.bg ще откриете голямо разнообразие от калъфи за Samsung Galaxy S4 Mini / VE, които са изработени от висококачествени материали, които предоставят допълнителна защита на вашия телефон. Тези калъфи са също толкова стилни, колкото и функционални, като ще ви помогнат да изразите своя личен стил.

Ако имате Samsung Galaxy S4 Mini / VE, искате да го защитите от надрасквания, удари и други повреди, но и да запазите ясен и ярък екран, тогава има решение за вас - закалено стъкло, стъклен протектор или защитно стъкло. В интернет магазин Caseland.bg имате възможност да намерите голямо разнообразие от стъклени протектори за Samsung Galaxy S4 Mini / VE, които предоставят надеждна защита на екрана на вашия телефон.

Закаленото стъкло е изработено от изключително здраво стъкло, което е обработено на висока температура. Това прави стъклото много устойчиво на удари и надрасквания, като в същото време предоставя ясен и ярък екран. Закаленото стъкло е много тънко и е лесно за поставяне върху екрана на телефона. С това протектор ще можете да се наслаждавате на кристално ясен екран на вашия телефон без да се тревожите за повреди.

Стъкленият протектор е също толкова ефективен в защитата на екрана на вашия телефон. Той е лесен за поставяне и предоставя ясен и ярък екран. Стъкленият протектор е изработен от висококачествено стъкло, което е устойчиво на удари и надрасквания.

Защитното стъкло е много подобно на стъкления протектор, но е малко по-дебело и предлага по-голяма защита на екрана на вашия телефон. Това е идеалният избор за онези, които търсят максимална защита на своя телефон.

В интернет магазин Caseland.bg може да откриете множество видове стъклени протектори, включително закалени стъкла, стъклени протектори и защитни стъкла, които са подходящи за Samsung Galaxy S4 Mini / VE. Тези стъклени протектори са лесни за поставяне и ще предоставят надеждна защита на екрана на вашия телефон.

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Калъф за Samsung Galaxy S4 Mini / VE - Зелен

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 1
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy S4 Mini - Розов

ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 1
бр

Калъф за Samsung Galaxy S4 Mini / VE - Розово-златен

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 0
бр
Loading...

Samsung Galaxy серия S

  • Samsung Galaxy S4 Mini / VE
Loading...

Samsung Galaxy серия S

  • Samsung Galaxy S4 Mini / VE