Kнижкови калъфи и кейсове за Samsung Galaxy S5

s5.pngАко искате да добавите стил и защита на вашия Samsung Galaxy S5 / Neo, вие се нуждаете от калъф. Силиконовият кейс е един от най-популярните начини за защита на вашия телефон. В caseland.bg може да намерите много различни опции, включително силиконов кейс с печат, силиконов калъф с ваша снимка, премиум силиконов кейс и премиум силиконов кейс с ваша снимка.

Силиконовият кейс с печат е перфектният начин да добавите индивидуален стил на вашия Samsung Galaxy S5 / Neo. Тези калъфи са направени от мек и гъвкав силикон, който предлага добра защита от надрасквания и удари. Но това, което прави тези калъфи уникални, е фактът, че те могат да бъдат персонализирани със специален печат на вашия избор.

Силиконовият калъф с ваша снимка е още една възможност за персонализиране на вашия телефон. Тези калъфи са направени от мек силикон, който предлага добра защита на вашия смартфон от надрасквания и удари. Но това, което ги прави уникални, е фактът, че можете да добавите ваша снимка или дизайн върху калъфа.

Премиум силиконовият кейс е по-качествената опция за защита на Samsung Galaxy S5 / Neo. Тези калъфи са направени от по-здрав силикон и предлагат по-добра защита на вашия телефон. Те също така имат по-елегантен дизайн и изглеждат много стилно.

Премиум силиконовият кейс с ваша снимка е красив и уникален начин за персонализиране и защита на вашия Samsung Galaxy S5 / Neo. Тези калъфи са направени от по-качествен силикон и имат красив дизайн. Те също така могат да бъдат персонализирани с ваша снимка или дизайн.

 Този телефон предлага много функционалности и е изключително удобен за използване. Но когато става въпрос за защита, вие трябва да се грижите за вашия телефон. Книжковият калъф, калъфът тип тефтер и флиповият калъф са най-добрите опции за защита на Samsung Galaxy S5 / Neo.

Книжковият калъф е изключително полезен аксесоар за този модел смартфони.

 Той е изработен от издръжливи материали и предоставя много добра защита на телефона ви. Книжковият калъф може да се отваря като книга и предоставя много място за съхранение на карти, бележки и други вещи.

Калъфът тип тефтер е още един начин за защита на Samsung Galaxy S5 / Neo. Този калъф е направен от висококачествени материали и предлага много добра защита на телефона ви. Калъфът тип тефтер има по-компактен дизайн от книжковия калъф и е много удобен за носене в джоба или чантата.

Флиповият калъф е третият вариант за защита на Samsung Galaxy S5 / Neo. Този калъф има много елегантен дизайн и е направен от висококачествени материали. Флиповият калъф предоставя добра защита на екрана на вашия телефон и е много удобен за използване.

В caseland.bg можете да намерите много различни книжкови калъфи, калъфи тип тефтер и флипови калъфи за Samsung Galaxy S5 / Neo. Всички тези продукти са изработени от висококачествени материали и ще предоставят максимална защита на вашия телефон. Те също така имат различни дизайни и цветове, които могат да бъдат избрани в зависимост от вашите предпочитания.

Samsung Galaxy S5 / Neo е много популярен телефон и защитата му е от ключово значение. В caseland.bg може да намерите много различни опции за защита на вашия телефон, включително закалено стъкло, стъклен протектор и защитно стъкло.

Закаленото стъкло е изключително полезен аксесоар затози вид мобилни устройства.Това е тънък слой стъкло, който се поставя върху екрана на вашия телефон и предоставя много добра защита от надрасквания и удари. Закаленото стъкло е направено от здраво стъкло, което е изключително устойчиво на удари.

Стъкленият протектор е още един начин за защита на Samsung Galaxy S5 / Neo. Този протектор е много тънък и лек, но предоставя много добра защита на екрана на вашия телефон. Стъкленият протектор е изработен от специален вид стъкло, което е много устойчиво на надрасквания и удари.

Защитното стъкло е третият вариант за защита на Samsung Galaxy S5 / Neo. Това е много тънък и лек слой стъкло, който се поставя върху екрана на вашия телефон и предоставя много добра защита от надрасквания и удари. Защитното стъкло е изработено от здраво стъкло, което е много устойчиво на удари и надрасквания.

В caseland.bg можете да намерите много различни закалени стъкла, стъклени протектори и защитни стъкла за Samsung Galaxy S5 / Neo. Всички тези продукти са направени от висококачествени материали и ще предоставят максимална защита на вашия телефон. Те също така имат различни дизайни и цветове, които могат да бъдат избрани в зависимост от вашите предпочитания.

 

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy S5 - Черен

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 994
бр

Стъклен протектор за Samsung Galaxy S5

samsungs5.jpg
цена вкл. DPH 10,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 26
бр

Калъф за Samsung Galaxy S5 - Розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 14
бр

Калъф за Samsung Galaxy S5 - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 14
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy S5 - Розово сърце

313.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 14
бр
Loading...

Samsung Galaxy серия S

  • Samsung Galaxy S5 / Neo
Loading...

Samsung Galaxy серия S

  • Samsung Galaxy S5 / Neo