Kнижкови калъфи и кейсове за Samsung Galaxy S6 Edge

s6_edge.pngАко сте собственик на Samsung Galaxy S6 Edge, знаете колко важно е да имате добра защита за вашият телефон.

Един от най-добрите начини да защитите телефона си е чрез силиконов кейс или калъф. В caseland.bg можете да намерите голямо разнообразие от кейсове и калъфи за Samsung Galaxy S6 Edge, включително силиконови кейсове и калъфи с печат, персонализирани с ваша снимка, както и премиум силиконови кейсове.

Силиконовите кейсове с печат са прекрасен начин да направите вашия Samsung Galaxy S6 Edge да изглежда перфектно. Независимо дали търсите обикновен или елегантен дизайн, силиконовият кейс с печат може да направи вашия телефон да изглежда уникален. Тези кейсове са изработени от висококачествен силикон, който предпазва телефона ви от наранявания и удари.

Силиконовите калъфи с ваша снимка са персонализиран начин да придадете на вашия Samsung Galaxy S6 Edge уникална визия. Вие можете да изберете собствена си снимка и да я добавите към калъфа. Тези калъфи са персонализирани и уникални, като предпазват телефона ви и го правят по-личен.

Премиум силиконовите кейсове са отлична опция за онези, които искат да добавят още елегантност на вашия Samsung Galaxy S6 Edge. Тези кейсове са изработени от висококачествен силикон, който е мек на допир и предоставя допълнителна защита на вашия телефон. Те също така предлагат допълнителна защита за камерата на телефона ви.

Премиум силиконовите кейсове с ваша снимка са персонализиран начин да придадете на вашия Samsung Galaxy S6 Edge уникална визия. Вие можете да добавите ваша любима снимка към кейса, който ще предпазва вашия телефон и ще го направи по-личен.

 За да защитите и да добавите стил на вашия телефон, вие се нуждаете от калъф. Книжковият калъф, калъфът тип тефтер и флиповият калъф са някои от опциите, които можете да намерите в caseland.bg.

Книжковият калъф е един от най-известните начини за защита на Samsung Galaxy S6 Edge. Тези калъфи изглеждат като малки книжки и предлагат допълнителни джобчета за карти и други неща. Те са удобни за хора, които искат да имат всичко на едно място. Книжковият калъф също така предлага защита на екрана на вашия телефон, когато не го използвате.

Калъфът тип тефтер е друга добра опция за тези, които искат удобство на ръката си. Тези калъфи изглеждат като класически тефтери и имат вътрешни джобове за карти и други неща. Те са перфектни за хора, които искат да имат всичко на ръката си.

Флиповият калъф е още един популярен модел. Той има капак, който може да се отваря и затваря. Този тип калъф е изключително защитен и предпазва екрана на телефона ви. Той също така предоставя лесен достъп до всички бутони и портове на телефона ви.

В caseland.bg можете да намерите голямо разнообразие от калъфи за Samsung Galaxy S6 Edge. Независимо дали търсите книжков калъф, калъф тип тефтер или флипов калъф, вие ще намерите това, от което се нуждаете. Всички калъфи са направени от висококачествени материали и ще осигурят максимална защита за вашия телефон. Освен това, те са стилни и елегантни, което ще добави изисканост на вашия стил.

Samsung Galaxy S6 Edge е един от най-страхотните телефони на пазара. Това е телефон, който изглежда прекрасно и предлага много качествени функции. Но когато става дума за защита, вие ще се нуждаете от закалено стъкло, стъклен протектор или защитно стъкло.

Закаленото стъкло е един от най-добрите начини да защитите екрана на вашия смартфон. Това е специално обработено стъкло, което е много по-здраво от стандартното стъкло. Закаленото стъкло може да предпазва телефона ви от удари, надрасквания и други повреди.

Стъкленият протектор е още един начин за защита на екрана на вашия Samsung Galaxy S6 Edge. Тези протектори са тънки, прозрачни фолиа, които се поставят на екрана на телефона. Те предлагат допълнителна защита от надрасквания и удари, като същевременно остават невидими.

Защитното стъкло е третият вариант за защита на Samsung Galaxy S6 Edge. Това е стъкло, което е по-здраво от стандартното стъкло, но не толкова здраво като закаленото. Тази защита предлага защита от надрасквания и удари.

В caseland.bg може да намерите много различни закалени стъкла, стъклени протектори и защитни стъкла за Samsung Galaxy S6 Edge. Всички тези продукти са изработени от висококачествени материали и ще предоставят максимална защита на вашия телефон. Те също така предоставят ясност на екрана и осигуряват гладко докосване, като същевременно не оставят отпечатъци на пръстите. Възможността да защитите телефона си и да запазите красивия му дизайн прави тези продукти много популярни сред потребителите на Samsung Galaxy S6 Edge.

 

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy S6 Edge - Черен

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 998
бр

3D Стъклен протектор за Samsung Galaxy S6 Edge

s6_edge.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 19
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy S6 Edge - Розово сърце

313.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 16
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy S6 Edge - Светло розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 13
бр

Калъф за телефон - Детелина, Син

modry_ctyrlistek.jpg
цена вкл. DPH 11,9 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 6
бр

Калъф за Samsung Galaxy S6 Edge - Детелина, Черен

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 11,9 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 5
бр

Калъф за Samsung Galaxy S6 Edge - Детелина, Лилав

fialovy_ctyrlistek.jpg
цена вкл. DPH 11,9 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 1
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy S6 Edge - Розов

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 1
бр
Loading...

Samsung Galaxy серия S

  • Samsung Galaxy S6 Edge
Loading...

Samsung Galaxy серия S

  • Samsung Galaxy S6 Edge