Kнижкови калъфи и кейсове за Samsung Galaxy S6 Edge Plus

s6_edge_plus.pngSamsung Galaxy S6 Edge Plus е един от най-модерните телефони на пазара и вероятно търсите начин да го защитите и да го превърнете в стилен аксесоар. Един от най-добрите начини да постигнете това е чрез силиконовия кейс или калъф за телефона ви. В caseland.bg може да откриете голям избор от силиконови кейсове с различни дизайни, а също така и да персонализирате калъфа си със своята снимка.

Силиконовите кейсове са изработени от висококачествен силикон, който осигурява изключителна защита на вашия телефон. Те предлагат много стилни дизайни и цветове, които ще допълнят вашия телефон и го превърнат в стилен аксесоар. Силиконовите калъфи също така предоставят защита и комфорт при докосване, като са идеални за всекидневна употреба.

Ако търсите нещо по-елегантно и стилно, премиум силиконовите кейсове са идеалният избор. Тези кейсове са направени от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайна защита на телефона ви. Премиум силиконовите калъфи също така са налични в различни дизайни и цветове, което ви дава възможност да изберете този, който отговаря на вашите нужди и предпочитания.

В caseland.bg може да намерите голям избор от силиконови кейсове и калъфи за Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Те са налични в различни дизайни и цветове, което ви дава възможност да изберете този, който отговаря на вашите нужди и предпочитания. Освен това, caseland.bg предлага и персонализиране на калъфите със своята снимка или дизайн, което ги прави още по-уникални и перфектни за подарък

Ако искате да защитите вашият телефон то има  начин да го направите и да му придадете индивидуален стил. Един от най-добрите начини за това е да инвестирате в калъф за телефон. В интернет магазин Caseland.bg имате възможност да изберете от различни видове калъфи, включително книжков калъф, калъф тип тефтер и флипов калъф, които са подходящи за Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

Книжковият калъф е класическият начин за защита на телефона, като той се отваря като книга и има място за карти, пари и други аксесоари. Тези калъфи предлагат удобство и стил, като са идеални за онези, които търсят практичност и удобство.

Калъфът тип тефтер е подобен на книжковия калъф, но вместо да се отваря като книга, той се отваря като тефтер. Това е изключително удобен тип калъф, който предоставя допълнителна защита на телефона и в същото време е много лесен за употреба.

Флиповият калъф е много популярен избор сред собствениците на Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Този тип калъф се отваря отстрани и предоставя допълнителна защита на екрана. Те също така предлагат лесен достъп до всички бутони и портове на телефона, като са идеални за хора, които търсят комбинация от удобство и защита.

В интернет магазин Caseland.bg ще откриете голямо разнообразие от калъфи за Samsung Galaxy S6 Edge Plus, които са изработени от висококачествени материали, които предоставят допълнителна защита на вашия телефон. Тези калъфи са също толкова стилни, колкото и функционални, като ще ви помогнат да изразите своя личен стил.

Ако имате Samsung Galaxy S6 Edge Plus, вероятно искате да защитите екрана му от надрасквания и удари. За да го направите, е необходимо да инвестирате в защитно стъкло или стъклен протектор. В интернет магазин Caseland.bg имате възможност да изберете от различни видове закалено стъкло, стъклен протектор и защитно стъкло, които са подходящи за този вид смартфони.

Закаленото стъкло е изработено от издръжливи материали и предлага максимална защита на екрана на телефона. Тази защита се осигурява благодарение на изключителната устойчивост на закаленото стъкло на надрасквания, удари и други повреди. В същото време, закаленото стъкло не намалява качеството на картината и не влияе на функционалността на телефона.

Стъкленият протектор е по-тънък от закаленото стъкло и предоставя сходна защита на екрана на Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Той е изработен от специален материал, който предотвратява появата на надрасквания и удари. Стъкленият протектор е много лесен за поставяне и не ограничава качеството на картината или функционалността на телефона.

Защитното стъкло е възможно най-доброто решение за защита на екрана на Samsung Galaxy S6 Edge Plus. То предоставя надеждна защита срещу надрасквания, удари и други повреди. Защитното стъкло е изработено от специални материали, които предотвратяват появата на бъбречки и драскотини, докато в същото време предлагат безпроблемен достъп до всички бутони и портове на телефона.

В интернет магазин Caseland.bg може да намерите голямо разнообразие от закалени стъкла, стъклени протектори и защитни стъкла, подходящи за Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Тези продукти са изработени от висококачествени материали и предоставят максимална защита на екрана на вашият телефон.

 

 

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy S6 Edge Plus - Черен

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 999
бр

3D Стъклен протектор за Samsung Galaxy S6 Edge Plus

samsung_galaxy_s6_edge_plus.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 22
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy S6 Edge Plus - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 16
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy S6 Edge Plus - Светло розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 15
бр

Книжков калъф за Samsung Galaxy S6 Edge Plus - Розово сърце

313.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 0
бр
Loading...

Samsung Galaxy серия S

  • Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Loading...

Samsung Galaxy серия S

  • Samsung Galaxy S6 Edge Plus