Kнижкови калъфи и кейсове за Samsung Galaxy Z Flip3

shopping.png Ако искате да направите вашия Samsung Galaxy Z Flip3 уникален и персонализиран, премиум силиконовият кейс със ваша снимка е перфектният избор за вас. Този кейс е изработен от висококачествен силикон, който е мек на допир, но в същото време предоставя добра защита на вашия телефон.

Прецизно изработеният кейс е направен, за да пасва перфектно на Samsung Galaxy Z Flip3 и осигурява лесен достъп до всички бутони и портове. Той предоставя допълнителна защита на вашия телефон от надрасквания и удари, като в същото време ви позволява да изразите себе си с вашата снимка.

Премиум силиконовият кейс със ваша снимка е идеален за тези, които търсят персонализиран начин да изразят своята индивидуалност. В интернет магазин Caseland.bg можете да изберете силиконовия калъф със печат или да качите ваша снимка, която да бъде използвана за персонализация на кейса.

Силиконовият калъф със печат е удобен за използване и лесен за поставяне върху вашия Samsung Galaxy Z Flip3. Той е направен от висококачествен силикон, който е мек на допир, но в същото време предоставя добра защита на вашето устройство. Печатът на калъфа е изключително детайлен и ярък, което го прави отличен избор за тези, които търсят начин да изразят своята индивидуалност.

Премиум силиконовият кейс със ваша снимка е персонализирана защита за вашия Samsung Galaxy Z Flip3. Той предоставя много по-голяма защита от силиконовите калъфи със печат, като в същото време ви позволява да изразите своята индивидуалност с вашата снимка.

Samsung Galaxy Z Flip3 е един от най-популярните телефони на пазара, който предлага уникален дизайн и много функционалности. Затова е много важно да предпазите вашия телефон с висококачествен калъф. В интернет магазин Caseland.bg можете да намерите голямо разнообразие от аксесоари за този вид телефон, включително и различни видове калъфи.

Книжковите калъфи за Samsung Galaxy Z Flip3 са отличен начин да предпазите вашия телефон от надрасквания и удари. Тези калъфи предлагат две отделни части, които са свързани с пантове, подобно на тефтер. Когато искате да използвате телефона, просто разгънете калъфа като книга и ще можете да използвате екрана.

Ако искате калъф, който да предпазва целият вашия Samsung Galaxy Z Flip3, включително и задната му част, може да разгледате калъфите тип тефтер. Тези калъфи са снабдени с капак, който закрепва телефона в калъфа и го предпазва от надрасквания и удари. Те са идеални за хора, които искат да предпазват телефона си, но и да го използват с лекота.

Най-популярните калъфи за Samsung Galaxy Z Flip3 обаче са флиповите калъфи. Тези калъфи предлагат комбинация от предпазване и удобство на използване. Флиповите калъфи са снабдени с капак, който може да се отваря като книга, като позволява лесен достъп до екрана и същевременно предпазва целият телефон от надрасквания и удари. В интернет магазин Caseland.bg можете да намерите голямо разнообразие от аксесоари за Samsung Galaxy Z Flip3, включително и закалени стъкла.

Закаленото стъкло за Samsung Galaxy Z Flip3 е специално проектирано да предпазва екрана на телефона от надрасквания, удари и драскотини. Тези стъкла са изработени от висококачествени материали и осигуряват много по-голяма защита, отколкото стандартните стъклени протектори.

Стъклените протектори са още един начин да предпазите вашия Samsung Galaxy Z Flip3 от надрасквания и удари. Тези протектори са по-тънки от закаленото стъкло, но предоставят същата защита на екрана на телефона.

В интернет магазин Caseland.bg ще намерите голямо разнообразие от защитни стъкла за Samsung Galaxy Z Flip3, включително и закалени стъкла и стъклени протектори. Независимо от това какъв вид защита търсите, в интернет магазин Caseland.bg ще откриете точно това, което ви е необходимо.

Закаленото стъкло е отличен избор за тези, които търсят надеждна защита за своя Samsung Galaxy Z Flip3. Тези стъкла са изключително тънки и леки, което ги прави много удобни за използване. Защитното стъкло за Samsung Galaxy Z Flip3 е много лесно за поставяне и не влиза в конфликт със зоните на допир на телефона. При правилна употреба, тези стъкла могат да продължат много време, предпазвайки екрана на телефона от надрасквания и удари.

Пластмасов калъф за Samsung Galaxy Z Flip 3 - Син

flip_3_modry.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 4
бр

Пластмасов калъф за Samsung Galaxy Z Flip 3 - Тъмно зелен

flip_3_zeleny.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 3
бр
Loading...

Samsung galaxy серия Z

  • Samsung Galaxy Z Flip3
Loading...

Samsung galaxy серия Z

  • Samsung Galaxy Z Flip3