Kнижкови калъфи и кейсове за Vivo V23 5G

v23.pngАко сте собственик на Vivo V23 5G, вероятно търсите начин да го защитите от повреди. Купуването на кейс или калъф е най-добрият начин да гарантирате, че телефонът ви е безопасен от надрасквания, прах и удари. Изборът на правилния кейс или калъф обаче може да бъде предизвикателство, тъй като съществуват много опции на пазара.

Ако търсите силиконов кейс или калъф за Vivo V23 5G, имаме няколко предложения за вас, които можете да намерите в интернет магазина caseland.bg.

Премиум силиконов кейс е един от най-добрите избори за тези, които търсят надеждна защита за техния телефон. Тези кейсове са изработени от висококачествени материали и предлагат дълготрайна защита за вашия Vivo V23 5G. Премиум силиконовият кейс със снимка на вашето предпочитане е персонализиран вариант, който може да направи телефона ви уникален и да отразява вашата индивидуалност. Ако искате да добавите по-голяма индивидуалност на вашия силиконов калъф, можете да изберете силиконовия калъф с ваша снимка. Тези калъфи позволяват да прикачите снимка на вашия калъф, която да го направи още по-личен. Ако търсите кейс или калъф за Vivo V23 5G, който да предлага повече функционалност, може да разгледате флиповите калъфи или книжковите калъфи. Тези калъфи предлагат допълнителна защита за дисплея на телефона ви и предоставят място за съхранение на карти и други необходими неща. Калъфът тип тефтер е също добър избор за тези, които искат да предпазят телефона си и да го държат безопасен по време на пътуване.

Vivo V23 5G е един от най-новите модели на пазара и предлага множество възможности за ползване. За да защитите своя телефон от нежелани наранявания, е добре да изберете калъф или кейс, който да му придаде допълнителна защита. В интернет магазин caseland.bg ще откриете множество модели, включително книжкови, тип тефтер и флипови калъфи.

Книжковите калъфи са изключително удобни, тъй като позволяват на потребителя да заключи своя телефон като книга. Това предпазва екрана и го прави по-удобен за ползване. Калъфът тип тефтер също е много популярен, тъй като освен защитата на телефона, може да бъде използван и като джоб за карти или бележки. Флиповите калъфи са също един от най-удобните начини да заключите своя телефон, тъй като предпазват както екрана, така и гърба на устройството. За да бъдете още по-стилни и уникални, можете да изберете калъфи с ваша снимка. Изборът е огромен и можете да изберете снимка на любимия ви домашен любимец, на любимия ви град или на вас и вашите приятели. Ако искате да предоставите на своя Vivo V23 5G най-добрата защита, може да изберете калъфи от премиум силикон. Те осигуряват по-добра защита от удари и външни влияния, а също така осигуряват по-добро сцепление в ръката, което предотвратява изплъзване от ръката.

Закаленото стъкло е друго допълнение, което може да осигури допълнителна защита за екрана на вашия Vivo V23 5G. Стъкленият протектор е лесен за поставяне и осигурява устойчивост на удари и надрасквания. Смартфоните са ежедневието ни, а това означава, че те са изложени на редица рискове. За да се защитите от драскотини, надрасквания и дори счупване на екрана на вашия Vivo V23 5G, е важно да имате правилна защита. Това е мястото, където закаленото стъкло и стъкленият протектор идват на помощ. Закаленото стъкло е дебел слой стъкло, който може да бъде поставен върху екрана на вашия Vivo V23 5G. Този вид стъкло е много по-здраво от обикновеното стъкло и има голяма устойчивост на надрасквания и счупвания. Закаленото стъкло има висока яснота и не променя яркостта или цветовете на екрана на вашия телефон.

Стъкленият протектор е още един начин да защитите екрана на вашия Vivo V23 5G. Този вид защита се поставя директно върху екрана на телефона и също така предпазва от надрасквания и счупвания. Стъкленият протектор е тънък и лек, но също така е изключително здрав и устойчив на удари. Стъкленият протектор също така има яснота и не променя яркостта или цветовете на екрана на вашия телефон. За да се уверите, че екрана на вашия Vivo V23 5G е напълно защитен, можете да закупите защитно стъкло. Това е комбинация от закалено стъкло и стъклен протектор, които са поставени един върху друг за по-голяма защита. Защитното стъкло е дебело и устойчиво на удари, като също така е и прозрачно за оптимална яснота на екрана на вашия телефон.

Аксесоарите за телефоните в caseland.bg включват и книжков калъф, калъф тип тефтер и флипов калъф, които осигуряват защита на телефона в цялост.

 

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Vivo V23 5G

ochrana3d.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 992
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Vivo V23 5G

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 997
бр

Черен силиконов Кейс за Vivo V23 5G

vivov235g.jpg
цена вкл. DPH 11,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 998
бр

Прозрачен Кейс за Vivo V23 5G

vivo_v23_5g_pruhled.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 998
бр

Книжков калъф за Vivo V23 5G - Черен

cerny.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 994
бр

3D Стъклен протектор за Vivo V23 5G

v23_5g_3d.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 965
бр

Книжков калъф за Vivo V23 5G - Светло розoв

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 997
бр

Книжков калъф за Vivo V23 5G - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 997
бр

Книжков калъф за Vivo V23 5G - Бял

bily.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 999
бр
Loading...

Kнижкови калъфи и кейсове за Vivo

  • Vivo V23 5G
Loading...

Kнижкови калъфи и кейсове за Vivo

  • Vivo V23 5G