Kнижкови калъфи и кейсове за Xiaomi Mi 11 Lite (4G)

 

mi_11_lite.png

Ако сте собственик на Xiaomi Mi 11 Lite (4G), знаете, че този телефон си заслужава най-доброто от най-доброто. И какво може да защити телефона ви по-добре от силиконов кейс? Ако искате нещо повече от стандартен кейс, може да го направите с Caseland.bg - интернет магазина, който предлага различни видове силиконови калъфи за Xiaomi Mi 11 Lite (4G).

Сред най-популярните продукти на Caseland.bg са силиконовите кейсове за Xiaomi Mi 11 Lite (4G) с печат и премиум силиконовите калъфи. Силиконовият кейс с печат може да бъде персонализиран според вашите предпочитания, като можете да изберете снимка, текст или дизайн, които да се отпечатат на кейса. Това е перфектният начин да направите кейса си по-личен и индивидуален. Също така, тези кейсове са направени от висококачествен силикон, който ще защити телефона ви от удари, надрасквания и други повреди.

Ако искате нещо по-премиумно, Caseland.bg предлага и премиум силиконов кейс за Xiaomi Mi 11 Lite (4G) със ваша снимка. Този кейс е направен от изключително висококачествен силикон и ще защити вашия смартфон от нежелани повреди. Като добавена стойност, можете да изберете да добавите ваша снимка към кейса, която да бъде отпечатана с висококачествен печат. Това е перфектният начин да направите кейса си по-личен и да покажете вашите любими спомени.

Всички силиконови кейсове и калъфи, които предлага Caseland.bg, са направени от висококачествен силикон, който е издръжлив, гъвкав и устойчив на надрасквания. Те ще защитят вашия телефон от повреди, без да го утежняват или да му променят външния вид

Ако търсите нещо повече от стандартен кейс, може да разгледате книжковите калъфи, калъфите тип тефтер и флиповите калъфи, които предлагаме в нашия интернет магазин.

Книжковите калъфи за Xiaomi Mi 11 Lite (4G) са отличен избор за тези, които търсят кейс, който ще предпазва телефона им и ще предостави допълнителни функции. Тези калъфи са изработени от висококачествени материали и осигуряват пълна защита на вашия телефон от удари и надрасквания. Освен това, книжковите калъфи предлагат и допълнителни функции, като отделение за карти и пари, както и възможността да бъдат използвани като стойка за гледане на видео.

Калъфите тип тефтер за Xiaomi Mi 11 Lite (4G) предлагат подобни функционалности, като са по-тънки и по-леки от книжковите калъфи. Тези калъфи са също изработени от висококачествени материали и предоставят пълна защита на вашия телефон.

Флиповите калъфи за Xiaomi Mi 11 Lite (4G) са допълнително удобни за тези, които търсят лесен начин за достъп до своя телефон. Тези калъфи са изработени от висококачествени материали и са оборудвани с капак, който се отваря и затваря лесно, за да предостави бърз достъп до екрана на вашия телефон. Като допълнителен бонус, флиповите калъфи могат да бъдат използвани като стойка за гледане на видео.

Всички калъфи, които предлага Caseland.bg, са направени от висококачествени материали и предоставят пълна защита на вашия Xiaomi Mi 11 Lite (4G). Изберете калъф, който отговаря на вашите нужди и вкус, и направете телефона си уникален и безопасен.

В Caseland.bg също така имаме голям избор от стъклени протектори и защитни стъкла за Xiaomi Mi 11 Lite (4G), които може да изберете според вашите нужди.

Закаленото стъкло за Xiaomi Mi 11 Lite (4G) е изключително издръжливо и устойчиво на удари, надрасквания и други повреди. Това е перфектното решение за тези, които искат максимална защита за своя смартфон. Закаленото стъкло има тънък дизайн, който не променя външния вид на телефона ви, но предоставя пълна защита на екрана му. Това е идеалното решение, ако търсите нещо, което да предпазва екрана на телефона ви без да го утежнява.

Стъклените протектори за Xiaomi Mi 11 Lite (4G) са също ефективни за предпазване на екрана на вашия телефон от нежелани повреди. Тези протектори са направени от висококачествени материали и предоставят пълна защита на екрана на телефона ви. Те имат лесна за поставяне система, която ще ви помогне да го инсталирате бързо и лесно.

Както винаги, всички продукти, които предлага Caseland.bg, са направени от висококачествени материали и осигуряват пълна защита на вашия Xiaomi Mi 11 Lite (4G). Изберете закалено стъкло или флипов калъф, който отговаря на вашите нужди, и защитете екрана на телефона си от нежелани повреди.

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Xiaomi Mi 11 Lite

ochrana_3d_černý.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 983
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Xiaomi Mi 11 Lite (4G)

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 982
бр

Прозрачен Кейс за Xiaomi Mi 11 Lite (4G)

mi_11_lite.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 977
бр

Книжков калъф за Xiaomi Mi 11 Lite (4G) - Черен

cerny.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 989
бр

Кейс Nillkin CamShield за Xiaomi Mi 11 Lite - Черен

kryt_nillkin_camshield_pro_xiaomi_mi_11_lite_-_Černý_1.jpg
цена вкл. DPH 23,9 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 2
бр

3D Стъклен протектор за Xiaomi Mi 11 Lite (4G)

mi_11_lite_3d.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 978
бр

Защитно фолио за Камера Xiaomi Mi 11 Lite (4G)

mi_11_camera.jpg
цена вкл. DPH 10,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 26
бр

Книжков калъф за Xiaomi Mi 11 Lite (4G) - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 13
бр

Луксозен книжков калъф за Xiaomi Mi 11 Lite (4G) - Сив

sede.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 9
бр

Луксозен книжков калъф за Xiaomi Mi 11 Lite (4G) - Кафяв

hnede.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 6
бр

Книжков калъф за Xiaomi Mi 11 Lite (4G) - Светло розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 5
бр

Луксозен книжков калъф за Xiaomi Mi 11 Lite (4G) - Светло кафяв

svetle_hnede.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 5
бр

Дискретно закалено стъкло GrizzGlass Secret Glass за Xiaomi Mi 11 Lite 4G

grizzglass_secretglass_xiaomi_11_lite.png
цена вкл. DPH 23,9 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 3
бр

Луксозен книжков калъф за Xiaomi Mi 11 Lite (4G) - Розов

ruzova.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 3
бр

Луксозен книжков калъф за Xiaomi Mi 11 Lite (4G) - Черен

cerne.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 0
бр
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi 11 Lite (4G)
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi 11 Lite (4G)