Kнижкови калъфи и кейсове за Xiaomi Mi 11 Pro

 mi_11_pro.jpgАко сте собственик на Xiaomi Mi 11 Pro, вероятно знаете колко важно е да го защитите от драскотини и удари. Един от най-лесните начини да го направите е да закупите силиконов кейс или калъф за вашия телефон. В този пост ще разгледаме някои от най-добрите продукти, които можете да намерите в интернет магазина на Caseland.bg - премиум силиконов кейс, силиконов кейс с печат, силиконов калъф с ваша снимка и премиум силиконов кейс с ваша снимка.

 

 

Премиум силиконовият кейс за Xiaomi Mi 11 Pro е направен от висококачествен силикон, който е устойчив на драскотини и удари. Той осигурява перфектно прилягане към вашето устройство, като го покрива от всички страни. Този кейс е създаден за да защитава телефона ви, без да го прави твърде голям или тежък. Той е снабден с всички необходими отвори за лесен достъп до всички бутони и портове на вашето устройство.

Силиконов кейс с печат за Xiaomi Mi 11 Pro

Силиконовият кейс с печат е изработен от висококачествен силикон, който осигурява максимална защита на вашия телефон. Кейсът е украсен с различни дизайни и мотиви, които можете да изберете. Той е лек и тънък, което го прави идеален за ежедневна употреба. Снабден е с точни отвори за всички бутони и портове на вашето устройство.

Ако искате да персонализирате калъфа на вашия Xiaomi Mi 11 Pro, силиконовият калъф с ваша снимка е идеалният избор за вас. Той е направен от висококачествен силикон, който осигурява максимална защита на вашия телефон.

В интернет магазина caseland.bg предлагаме разнообразие от аксесоари за вашия Xiaomi Mi 11 Pro, включително книжков калъф, калъф тип тефтер и флипов калъф.

Книжков калъфът за Xiaomi Mi 11 Pro е един от най-популярните начини за защита на телефона ви. Този тип калъф е изработен от висококачествени материали и е снабден с различни отделения за карти и бележки. Така можете да носите всичко необходимо на едно място, като същевременно защитавате своя Xiaomi Mi 11 Pro от удари и драскотини.

Калъфът тип тефтер за Xiaomi Mi 11 Pro е друга добра опция за защита на вашия смартфон. Този калъф има удобна закопчалка, която осигурява сигурно прикрепване към телефона. Освен това, той е изработен от здрави материали и може да защити вашето устройство от удари, драскотини и други повреди.

Флиповият калъф за Xiaomi Mi 11 Pro е третият тип калъф, който предлагаме за този модел. Този калъф е изработен от качествени материали и има специален капак, който закрепва към телефона. Той е лек и удобен за носене, а в същото време предпазва телефона ви от наранявания.

В caseland.bg можем да ви предложим и силиконов кейс със печат, силиконов калъф с ваша снимка, премиум силиконов кейс и премиум силиконов кейс със ваша снимка за Xiaomi Mi 11 Pro. Тези калъфи осигуряват висококачествена защита за вашия телефон, като в същото време предоставят персонализиран дизайн.

В интернет магазина caseland.bg също така ще намерите голям избор от закалени стъкла, стъклени протектори и защитни стъкла за вашия смартфон Xiaomi Mi 11 Pro.

За да защитите екрана на вашия смартфон, важно е да инвестирате в качествено защитно стъкло. Тук на Caseland.bg предлагаме различни опции за закалени стъкла и стъклени протектори за Xiaomi Mi 11 Pro.

Нашите закалени стъкла за Xiaomi Mi 11 Pro са изработени от висококачествени материали, които осигуряват най-добрата защита на екрана на вашия телефон. Те предпазват екрана от драскотини, пръстови отпечатъци, удари и други повреди. Това гарантира, че вашият Xiaomi Mi 11 Pro остава защитен и изглежда като нов за по-дълго време.

Защитните стъкла за Xiaomi Mi 11 Pro, които предлагаме на Caseland.bg, са лесни за поставяне и не оставят следи при махане. Те са съвместими с всички аксесоари за телефона, включително калъфи и кейсове. Така че, ако търсите най-добрата защита за екрана на вашия Xiaomi Mi 11 Pro, не се колебайте да посетите нашия магазин и да изберете най-подходящия за вас стъклен протектор или защитно стъкло.

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Xiaomi Mi 11 Pro

ochrana3d.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 54
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Xiaomi Mi 11 Pro

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 53
бр

Прозрачен Кейс за Xiaomi Mi 11 Pro

mi_11_pro.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 53
бр

3D Стъклен протектор за Xiaomi Mi 11 Pro

mi_11_pro.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 54
бр
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi 11 Pro
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi 11 Pro