Kнижкови калъфи и кейсове за Xiaomi Mi 4c

mi4c.jpg Всички обичаме да персонализираме нашите смартфони, за да отразяват нашите индивидуални предпочитания и стил. И това е причината, поради която Caseland.bg предлага най-добрите силиконови кейсове за Xiaomi Mi 4c, които можете да персонализирате според вашите желания.

Един от най-популярните аксесоари за смартфоните са силиконовите кейсове. Те предоставят добра защита на вашия Xiaomi Mi 4c, като същевременно запазват тънкостта на дизайна на вашия телефон. Силиконовите кейсове са идеални за хора, които искат да предпазят своя Xiaomi Mi 4c от надрасквания, удари и други повреди, без да жертват на визуалния дизайн на своя телефон.

Caseland.bg предлага голям избор от силиконови кейсове за вашия Xiaomi Mi 4c, от премиум модели до кейсове със снимка, които можете да персонализирате със свои собствени изображения. Нашите силиконови кейсове за Xiaomi Mi 4c са изработени от висококачествен силикон, който предоставя отлична защита на вашия телефон. Тези кейсове са изработени с висока прецизност и ще паснат идеално на вашия Xiaomi Mi 4c, за да го предпазят от всякакви повреди.

Но ако искате да персонализирате вашия Xiaomi Mi 4c, Caseland.bg предлага и силиконови кейсове със снимка. Тези кейсове могат да бъдат персонализирани със снимки на ваш избор, които ще се отпечатат висококачествено върху кейса. Така можете да направите вашия Xiaomi Mi 4c уникален и да отразите вашата индивидуалност.

Caseland.bg също така предлага голям избор от калъфи тип тефтер, флипови калъфи и книжкови калъфи, които ще задоволят всички вашите нужди.

Книжковите калъфи за Xiaomi Mi 4c са изработени от здрави материали, които ще предоставят изключителна защита на вашия смартфон от удари и надрасквания. Те са обикновено по-тънки и по-леки от други видове калъфи, което ги прави лесни за носене в джоба на вашите дрехи или чанти.

Калъфите тип тефтер за Xiaomi Mi 4c са също едни от най-популярните аксесоари за защита на вашия Xiaomi Mi 4c. Те са изработени от висококачествени материали и са перфектно проектирани за да предоставят не само защита на вашия телефон, но и удобство при употреба. Калъфите тип тефтер са снабдени с различни отделения за карти и пари, които ги правят перфектни за хора, които искат да имат всичко на едно място.

Флиповите калъфи за Xiaomi Mi 4c са също един от най-избраните видове калъфи. Тези калъфи предоставят отлична защита на екрана на вашия телефон, като същевременно запазват тънкостта и елегантността на дизайна на вашия Xiaomi Mi 4c. Флиповите калъфи предлагат и лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, като също така може да се използва и като стойка за гледане на видео.

За да предпазите екрана на вашия Xiaomi Mi 4c от надрасквания и повреди, най-добрият начин е да използвате закалено стъкло или стъклен протектор. Тези аксесоари са създадени, за да предоставят максимална защита на екрана на вашия телефон от удари, надрасквания и други повреди.

Закаленото стъкло за Xiaomi Mi 4c е един от най-популярните аксесоари за защита на екрана на вашия смартфон. Това стъкло е обработено по специален начин, което го прави устойчиво на удари и други повреди. Закаленото стъкло предоставя максимална защита на екрана на вашия Xiaomi Mi 4c и го предпазва от всички външни влияния.

Стъкленият протектор за Xiaomi Mi 4c е също друг избор за защита на екрана на вашия мобилен телефон. Този аксесоар е по-тънък от закаленото стъкло, но също предоставя добра защита на екрана на вашия телефон. Стъкленият протектор също е изработен от специално обработено стъкло, което предпазва екрана от надрасквания и удари.

В Caseland.bg предлагаме защитно стъкло за Xiaomi Mi 4c, което е проектирано специално за вашия телефон. Това защитно стъкло е лесно за поставяне и не оставя следи след сваляне. Закаленото стъкло е с дебелина от 0,33 мм, което предоставя ясен и детайлен изглед на екрана на вашия Xiaomi Mi 4c, без да ограничава функционалността на тъчскрийна

 

Комплектна защита - Кейс+Стъклен протектор за Xiaomi Mi 4c

silikon-a-sklo.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 29
бр

Прозрачен Кейс за Xiaomi Mi4c

mi4c.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 26
бр

Стъклен протектор за Xiaomi Mi 4c

mi4c.jpg
цена вкл. DPH 10,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 30
бр
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi 4c
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi 4c