Kнижкови калъфи и кейсове за Xiaomi Mi 6

mi_6.jpgСтилният кейс за мобилен телефон е основен аксесоар, който се ползва от милиони хора по света. Той не само предпазва устройството от нежелани удари, но и го прави по-атрактивен за окото. Ако сте собственик на Xiaomi Mi 6 и търсите кейс, който да представлява перфектната комбинация от качество и елегантен дизайн, то ние имаме правилното решение за вас.

Caseland.bg предлага най-добрите силиконови кейсове за Xiaomi Mi 6 на пазара. Те са изработени от висококачествен силикон, който е издръжлив и предпазва телефона ви от нежелани удари и надрасквания. Но това не е всичко. Вие можете да изберете кейс със със свой любим дизайн или да използвате ваша снимка, за да направите своя кейс още по-уникален.

Ако искате да направите кейса си още по-премиум, то можете да си поръчате премиум силиконов кейс за Xiaomi Mi 6. Той е направен от по-издръжлив материал и е перфектен за хора, които търсят кейс, който да изглежда добре и да предлага допълнителна защита на устройството.

Силиконовият калъф с ваша снимка е идеалният подарък за любимия ви човек. Той е персонализиран и направен специално за тях. Те ще останат впечатлени от тази уникална идея за подарък.

Caseland.bg предлага голямо разнообразие от книжкови калъфи, калъфи тип тефтер и флипови калъфи за Xiaomi Mi 6. Всички те са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна защита за вашия телефон.

Книжковите калъфи за Xiaomi Mi 6 са изключително удобни за хората, които търсят един калъф, който да може да държи и телефона им, и други важни документи. Те са изработени от издръжливи материи, като сафиано или изкуствена кожа, и са проектирани така, че да предлагат максимална защита на устройството ви.

Калъфите тип тефтер за Xiaomi Mi 6 са предназначени за хората, които искат да имат всичко необходимо на едно място. Те също са изработени от висококачествени материи и предлагат удобен джоб за вашия телефон, както и допълнителни джобове за важни документи.

Флиповите калъфи за Xiaomi Mi 6 са стилни и функционални. Те предлагат защита на задната и предната част на телефона ви и имат удобни отвори за камерата, бутоните и портовете на устройството ви. Те също така имат допълнителни джобове за карти и визитки.

Възможностите са много и всеки може да намери перфектния калъф за себе си. Ако искате да защитите устройството си и да му придадете стил и елегантност, не се колебайте да разгледате различните калъфи на Caseland.bg.

Един от най-популярните аксесоари за защита на екрана на вашия Xiaomi Mi 6 е закаленото стъкло или стъкленият протектор. Тези аксесоари са изработени от специално обработено стъкло, което е устойчиво на удари, надрасквания и други повреди. Закаленото стъкло за Xiaomi Mi 6 ще защити екрана му от всички външни влияния и ще го запази като нов за много дълго време.

Защитното стъкло за Xiaomi Mi 6, което предлага Caseland.bg, е перфектно изработено за да се вписва точно на екрана на вашия смартфон. То е лесно за поставяне и не оставя следи след сваляне. Закаленото стъкло е с дебелина от 0,33 мм и осигурява ясен и детайлен изглед на екрана, без да ограничава функционалността на тъчскрийна на вашия смартфон.

Всички наши продукти са изработени от висококачествени материали и предлагат максимална защита за вашето устройство. Поръчайте сега и се насладете на безгрижната употреба на вашия Xiaomi Mi 6.

Прозрачен Кейс за Xiaomi Mi 6

mi6whi.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 56
бр
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi 6
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi 6