Kнижкови калъфи и кейсове за Xiaomi Mi 8

mi_8.jpg Винаги е добре да имате кейс за вашия смартфон, за да го предпазите от надрасквания и счупвания. Но кейсът не трябва да бъде само функционален - може да бъде и стилен аксесоар, който подчертава вашата индивидуалност. Именно за това в caseland.bg предлагаме премиум силиконов кейс за Xiaomi Mi 8 със специален печат на вашата снимка.

Нашите силиконови калъфи са изработени от висококачествен силикон, който не само предоставя отлична защита на вашето устройство, но и му придава уникален и изящен външен вид. Но това, което прави нашите калъфи специални, е възможността за персонализация с ваша снимка.

Но не само това - с нашите калъфи може да добавите и своя собствена личност към вашия смартфон. В caseland.bg предлагаме опцията да направите премиум силиконовия кейс още по-уникален, като го персонализирате със специален печат на вашата снимка. Това е перфектният начин да дадете на вашето устройство индивидуален вид и да го направите да изглежда по ваш вкус.

И накрая, ако сте фен на нестандартните дизайни, в нашия интернет магазин можете да намерите силиконов кейс за Xiaomi Mi 8 със печат или с различни дизайни, които ще направят вашия Xiaomi Mi 8 още по-атрактивен.

Ние предлагаме висококачествени кейсове с високорезолюционен печат на вашата снимка, които не само ще защитят вашия смартфон, но също така ще му придадат уникален външен вид.

Ако искате да предпазите своя Xiaomi Mi 8 от всякакви повреди, трябва да разгледате аксесоарите, които предлага Caseland.bg. Там ще намерите книжков калъф, калъф тип тефтер и флипов калъф за Xiaomi Mi 8, който ще осигури на вашия телефон най-добрата защита.

Книжковият калъф за Xiaomi Mi 8 е направен от висококачествен материал, който предпазва задната част на вашия телефон и го държи заедно с капака. Този калъф е перфектният избор за хора, които искат да предпазят своя Xiaomi Mi 8 от драскотини и удари, без да жертват елегантността на телефона.

Калъфът тип тефтер е друга страхотна опция за тези, които търсят удобство и защита в едно. Той има отделения за карти и бележки, които ви позволяват да носите всичко необходимо заедно с вашия телефон. Калъф тип тефтер за Xiaomi Mi 8 е идеалният аксесоар за хора, които искат да имат всичко на едно място.

Флиповият калъф е един от най-популярните аксесоари за Xiaomi Mi 8, тъй като предоставя пълна защита на вашия телефон. Той има капак, който закрепва предната част на телефона и го предпазва от надрасквания и други външни влияния. Флиповият калъф за Xiaomi Mi 8 е изключително удобен, тъй като можете да го отваряте и затваряте бързо и лесно.

В Caseland.bg има широка гама от аксесоари за Xiaomi Mi 8, като закалено стъкло, стъклен протектор и защитно стъкло, които ще защитят вашия телефон от всякакви повреди.

Закаленото стъкло е един от най-ефективните начини да предпазите екрана на вашия Xiaomi Mi 8. То е изработено от висококачествено стъкло, което предпазва екрана от надрасквания, удари и други външни влияния. Закаленото стъкло за Xiaomi Mi 8 е изключително здраво и устойчиво на удари, което го прави перфектен за защита на вашия телефон.

Стъкленият протектор е още един отличен начин да предпазите вашия Xiaomi Mi 8. Той също е изработен от висококачествено стъкло, което предпазва екрана от надрасквания и удари. Стъкленият протектор за Xiaomi Mi 8 е тънък и лек, което го прави перфектен за хора, които искат да запазят оригиналния дизайн на телефона.

Защитното стъкло за Xiaomi Mi 8 е изключително ефективен начин да защитите вашия Xiaomi Mi 8. То предлага пълна защита на екрана и го предпазва от надрасквания, удари и други външни влияния. Защитното стъкло е много лесно за поставяне и не оставя белези по екрана.

 

 

Комплектна защита - Кейс+Стъклен протектор за Xiaomi Mi 8

ochrana2d.png
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 998
бр

Комплектна защита - Кейс+Стъклен протектор за Xiaomi Mi 8

silikon-a-sklo.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 997
бр

Прозрачен Кейс за Xiaomi Mi 8

xiaomimi8_pruhled_kryt.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 997
бр

Стъклен протектор за Xiaomi Mi 8

f_10_0.jpg
цена вкл. DPH 10,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 29
бр

Огледален книжков калъф за Xiaomi Mi 8 - Златист

zlaté.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 5
бр

Огледален книжков калъф за Xiaomi Mi 8 - Розав

růžové.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 5
бр
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi 8
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi 8