Kнижкови калъфи и кейсове за Xiaomi Mi 8 Lite

mi_8_lite.jpg Ако сте собственик на Xiaomi Mi 8 Lite, вероятно искате да го предпазите от повреди и да му придадете стил и индивидуалност. Един от най-добрите начини да постигнете това е чрез силиконовите калъфи, които предлага интернет магазинът Caseland.bg. Там можете да намерите силиконов кейс със печат, силиконов калъф с ваша снимка, премиум силиконов кейс и премиум силиконов кейс със ваша снимка, които са идеални за защита и персонализация на вашия Xiaomi Mi 8 Lite.

Силиконовият кейс със печат е отличен избор за хора, които искат да имат кейс с уникален дизайн. Кейсът е изработен от висококачествен силикон, който предпазва задната част на вашия телефон. Изборът на печат може да бъде направен от множество възможности, което го прави перфектен за хора с различни вкусове и предпочитания.

Силиконовият калъф за Xiaomi Mi 8 Lite с ваша снимка е друга страхотна опция за персонализация на вашия смартфон. Калъфът е направен от висококачествен силикон и е дизайниран за да защитава задната част на телефона. На калъфа може да бъде отпечатана вашата снимка, която го прави уникален и персонален.

Премиум силиконовият кейс за Xiaomi Mi 8 Lite със ваша снимка е перфектният начин да предпазите своя смартфон и да му придадете индивидуален вид. Кейсът е изработен от висококачествен силикон и може да бъде персонализиран с вашата снимка, което го прави уникален и персонален.

В Caseland.bg има широка гама от аксесоари за Xiaomi Mi 8 Lite, включително книжков калъф, калъф тип тефтер и флипов калъф, които ще осигурят на вашия телефон най-добрата защита.

Книжковият калъф за Xiaomi Mi 8 Lite е перфектният избор за хора, които искат да предпазят телефона си и да го направят изключително удобен за ползване. Калъфът е изработен от висококачествен материал, който предпазва задната част на вашия телефон и го държи заедно с капака. Книжковият калъф е идеален за хора, които искат да съхраняват документи и карти заедно с телефона си.

Калъфът тип тефтер е изключително практичен аксесоар за Xiaomi Mi 8 Lite. Той е изработен от висококачествен материал и има отделения за карти и бележки, което го прави перфектен за хора, които искат да носят всичко необходимо заедно с телефона си. Калъфът тип тефтер за Xiaomi Mi 8 Lite е много удобен за ползване и предлага отлична защита на вашия телефон.

Флиповият калъф за Xiaomi Mi 8 Lite е друг аксесоар, който е изключително популярен за Xiaomi Mi 8 Lite. Той предлага пълна защита на вашия телефон и е изключително удобен за ползване. Флиповият калъф има капак, който закрепва предната част на телефона и го предпазва от надрасквания и други външни влияния. Калъфът е лесен за отваряне и затваряне и предоставя перфектен баланс между защита и функционалност.

Но като всяко друго електронно устройство, то може да бъде повредено от надрасквания, удари и други външни влияния. За да предотвратите тези нежелани ситуации и да защитите вашия смартфон, са необходими специални аксесоари.

В Caseland.bg има широка гама от аксесоари за Xiaomi Mi 8 Lite, като закалено стъкло, стъклен протектор и защитно стъкло, които ще осигурят на вашия телефон най-добрата защита.

Закаленото стъкло за Xiaomi Mi 8 Lite е един от най-добрите начини да предпазите екрана на вашия Xiaomi Mi 8 Lite. То е изработено от висококачествено стъкло, което предпазва екрана от надрасквания, удари и други външни влияния. Закаленото стъкло е изключително здраво и устойчиво на удари, което го прави перфектен за защита на вашия телефон.

Стъкленият протектор за Xiaomi Mi 8 Lite е още един ефективен начин да предпазите вашия Xiaomi Mi 8 Lite. Той е изработен от висококачествено стъкло, което предпазва екрана от надрасквания и удари. Стъкленият протектор е тънък и лек, което го прави перфектен за хора, които искат да запазят оригиналния дизайн на телефона.

Защитното стъкло е изключително ефективен начин да защитите вашия Xiaomi Mi 8 Lite. То предлага пълна защита на екрана и го предпазва от надрасквания, удари и други външни влияния. Защитното стъкло е много лесно за поставяне и не оставя белези по екрана.

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Xiaomi Mi 8 Lite

ochrana3d.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 999
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Xiaomi Mi 8 Lite

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 994
бр

Прозрачен Кейс за Xiaomi Mi 8 Lite

new_project_517.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 995
бр

3D Стъклен протектор за Xiaomi Mi 8 Lite

3d_mi8lite.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 986
бр

Огледален книжков калъф за Xiaomi Mi 8 Lite - Златист

zlaté.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 2
бр

Огледален книжков калъф за Xiaomi Mi 8 Lite - Розов

růžové.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 2
бр

Огледален книжков калъф за Xiaomi Mi 8 Lite - Син

modre.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 1
бр

Огледален книжков калъф за Xiaomi Mi 8 Lite - Сребрист

strříbrné.jpg
цена вкл. DPH 20,3 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
Отстъпка: Отстъпка
sklad-pocet: 1
бр
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi 8 Lite
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi 8 Lite