Kнижкови калъфи и кейсове за Xiaomi Mi Mix 3

image.jpg

Силиконовите калъфи за Xiaomi Mi Mix 3 са най-добрият начин да защитите вашия телефон от удари, надрасквания и други повреди. В Caseland.bg предлагаме голямо разнообразие от силиконови калъфи, включително калъфи с печат, калъфи с ваша снимка и премиум силиконови калъфи.

Силиконовите калъфи са изработени от висококачествен силикон, който предоставя отлична защита на вашия Xiaomi Mi Mix 3. Тези калъфи имат мека текстура и приятно усещане в ръката, като същевременно предоставят добра защита на телефона. В Caseland.bg предлагаме различни дизайни на силиконовите калъфи, включително калъфи с печат и калъфи с ваша снимка.

Силиконовите калъфи с печат предлагат различни дизайни, които могат да задоволят всякакви вкусове. Тези калъфи имат ярки и живи цветове, които правят вашия Xiaomi Mi Mix 3 стилно и уникално устройство. В Caseland.bg предлагаме голямо разнообразие от силиконови калъфи с печат, които можете да изберете според вашите предпочитания.

Силиконовите калъфи с ваша снимка са перфектни за хора, които искат да персонализират вашия Xiaomi Mi Mix 3. В Caseland.bg можем да ви помогнем да създадете персонализиран калъф със снимка, която вие изберете. Тези калъфи предоставят не само защита на телефона, но и уникална визия.

Премиум силиконовите калъфи за Xiaomi Mi Mix 3 са изработени от висококачествен силикон, който предоставя максимална защита на вашия смартфон. Тези калъфи имат стилен и елегантен дизайн, който ще направи вашия телефон изключително уникален.

В Caseland.bg предлагаме голямо разнообразие от книжкови, тип тефтер и флипови калъфи за Xiaomi Mi Mix 3, които можете да изберете според вашите нужди и предпочитания.

Книжковите калъфи за Xiaomi Mi Mix 3 са идеални за хора, които искат да предпазят вашия телефон от драскотини, удари и други повреди, но и да имат лесен достъп до екрана и бутоните на устройството. Тези калъфи са изработени от качествени материали, които осигуряват максимална защита на вашия Xiaomi Mi Mix 3. В Caseland.bg предлагаме книжкови калъфи с различни дизайни и цветове, които със сигурност ще отговорят на вашите вкусове.

Калъфите тип тефтер за Xiaomi Mi Mix 3 са друга прекрасна опция за защита на вашия смартфон. Тези калъфи предоставят изключителна защита на цялото тяло на телефона, включително и на екрана. Калъфите тип тефтер са изработени от висококачествени материали, които осигуряват максимална защита на вашия Xiaomi Mi Mix 3. В Caseland.bg предлагаме калъфи тип тефтер с различни дизайни и цветове, които със сигурност ще отговорят на вашите нужди и предпочитания.

Флиповите калъфи за Xiaomi Mi Mix 3 са един от най-популярните аксесоари за защита на вашия телефон. Тези калъфи предоставят защита на цялото тяло на устройството, включително на екрана и камерата. Флиповите калъфи са изработени от висококачествени материали, които осигуряват максимална защита на вашия смартфон.

В Caseland.bg предлагаме голямо разнообразие от закалени стъкла, стъклени протектори и защитни стъкла за Xiaomi Mi Mix 3, които може да изберете според вашите нужди и предпочитания.

Закалените стъкла за Xiaomi Mi Mix 3 са изработени от висококачествено закалено стъкло, което предоставя максимална защита на екрана на вашия телефон. Тези стъкла са устойчиви на удари, надрасквания и други повреди и предоставят ясен и ярък образ на екрана. В Caseland.bg предлагаме закалени стъкла за Xiaomi Mi Mix 3 с различни дизайни, които ще направят вашия телефон изключително стилен.

Стъклените протектори за Xiaomi Mi Mix 3 са още един начин да предпазите екрана на вашето устройство. Тези протектори са изработени от висококачествено стъкло и осигуряват максимална защита на екрана на телефона. Стъклените протектори са изключително лесни за поставяне и предоставят ясен и ярък образ на екрана. В Caseland.bg предлагаме стъклени протектори за Xiaomi Mi Mix 3 с различни дизайни и цветове.

Защитните стъкла за Xiaomi Mi Mix 3 са перфектен избор за хора, които искат да защитят екрана на телефона си от повреди. Тези стъкла са изработени от висококачествени материали, които осигуряват максимална защита на екрана на вашия Xiaomi Mi Mix 3. Защитните стъкла са лесни за поставяне и същевременно предоставят ясен и ярък образ на екрана.

 

 

Комплектна защита - Кейс+Стъклен протектор за Xiaomi Mi Mix 3 (4G)

ochrana2d.png
цена вкл. DPH 18,1 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 29
бр

Стъклен протектор за Xiaomi Mi Mix 3

xiaomi_mi_mix_3.jpg
цена вкл. DPH 10,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 28
бр
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi Mix 3
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi Mix 3