Kнижкови калъфи и кейсове за Xiaomi Mi Note 10 Lite

 mi_note_10_lite.pngАко искаш да придадеш индивидуален стил на своя Xiaomi Mi Note 10 Lite, премиум силиконовият кейс със снимка от Caseland.bg е идеалният продукт за теб. Той е изработен от висококачествени материали и ще ти осигури максимална защита на смартфона ти.

Нашите премиум силиконови кейсове за Xiaomi Mi Note 10 Lite са меки на допир и приятни за държане, но в същото време и устойчиви на удари, за да предпазят смартфона ти при падане или удар. Те също така са изключително леки и тънки, което означава, че няма да добавят ненужно тегло на твоят телефон.

Но най-важното е, че премиум силиконовият кейс със снимка на Caseland.bg е персонализиран специално за теб. Ти можеш да избереш снимка от твоя албум и ние ще го отпечатаме на кейса. Така той става не само защита на твоя смартфон, но и стилно допълнение към твоя персонален имидж.

За да направиш своят премиум силиконов кейс за Xiaomi Mi Note 10 Lite със снимка, трябва само да избереш снимката, която искаш да бъде отпечатана, да я качиш на нашият уебсайт и да изчакаш да получиш кейса си. Всички наши кейсове са отпечатани висококачествено и издържат на много употреби.

В крайна сметка, ако искаш да придадеш на своя Xiaomi Mi Note 10 Lite персоналност и стил, премиум силиконовият кейс със снимка от Caseland.bg е идеалният продукт за теб. Той е не само персонален, но и качествен и практичен продукт, който ще предпази твоят смартфон и ще го направи уникален.

Когато става дума за защита на твоя смартфон, книжковият калъф е перфектният избор за теб. Това е калъф тип тефтер, който предлага много повече от просто защита на твоят смартфон. Той е елегантен, практичен и предоставя място за съхранение на карти, бележки и други важни документи.

Книжковият калъф за Xiaomi Mi Note 10 Lite е изработен от висококачествени материали, което го прави здрав и устойчив на износване. Той предлага пълна защита на твоят смартфон от удари, надрасквания и други видове повреди. Флиповият му дизайн е удобен за употреба и предоставя лесен достъп до твоят телефон.

Но книжковият калъф от Caseland.bg не е само защита на твоят смартфон, той е и стилно допълнение към твоят персонален имидж. Той е достъпен в различни цветове и дизайни, което означава, че можеш да избереш този, който отговаря на твоят стил.

Флиповия калъф за Xiaomi Mi Note 10 Lite е перфектен за хора, които се нуждаят от практичен и елегантен начин да съхраняват своят смартфон и важни документи. В калъфа има място за карти, бележки и дори пари, така че можеш да имаш всичко необходимо на едно място.

Не губи време и поръчай своя книжков калъф за Xiaomi Mi Note 10 Lite от Caseland.bg. Той ще ти осигури пълна защита на твоят смартфон и ще те направи стилно допълнение към твоят персонален имидж.

Сигурно знаеш колко е важно да предпазиш екрана на своя смартфон, особено ако става дума за Xiaomi Mi Note 10 Lite с неговия изумителен 6.47-инчов дисплей. Именно за да те предпазят от нежелани удари, надрасквания и скъсвания на екрана, от Caseland.bg ти предлагаме стъклен протектор за Xiaomi Mi Note 10 Lite.

Нашите защитни стъкла са изработени от висококачествено закалено стъкло, което ги прави изключително здрави и устойчиви на удари. За да се увериш в качеството на продуктите ни, можеш да видиш нашите ревюта и коментари от доволни клиенти на сайта ни.

Със закаленото стъкло за Xiaomi Mi Note 10 Lite ще си спокоен, че екранът на твоят смартфон е максимално защитен. Той няма да се надраска при сблъсък с ключове, монети или други метални предмети в джоба ти, а дори и в случай на падане на смартфона, екранът ти ще остане неповреден.

При закупуване на защитно стъкло за Xiaomi Mi Note 10 Lite от Caseland.bg, получаваш и всички необходими аксесоари за монтаж – кърпичка за почистване на екрана, специална лепенка за поставяне на стъклото без балончета и инструкции за лесен монтаж.

Не губи време и поръчай веднага своя стъклен протектор за Xiaomi Mi Note 10 Lite от Caseland.bg. Твоят смартфон заслужава най-добрата защита!

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Xiaomi Mi Note 10 Lite

ochrana3d.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 991
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Xiaomi Mi Note 10 Lite

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 985
бр

Черен силиконов Кейс за Xiaomi Mi Note 10 Lite

note_10_lite_black.jpg
цена вкл. DPH 11,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 981
бр

Прозрачен Кейс за Xiaomi Mi Note 10 Lite

note_10_lite_pruhled.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 961
бр

3D Стъклен протектор за Xiaomi Mi Note 10 Lite

xiaomi_mi_note_10_pro_3d_sklo.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 997
бр

Книжков калъф за Xiaomi Mi Note 10 Lite - Черен

cerny.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 0
бр

Книжков калъф за Xiaomi Mi Note 10 Lite - Светло розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 0
бр

Книжков калъф за Xiaomi Mi Note 10 Lite - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: -1
бр
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi Note 10 Lite
Loading...

Xiaomi серия Mi

  • Xiaomi Mi Note 10 Lite