Kнижкови калъфи и кейсове за Xiaomi Redmi Note 9T (5G)

redmi_note_9t.jpg Когато имате нов телефон, е важно да го защитите от драскотини и повреди. Но това не означава, че трябва да се откажете от стил и индивидуалност. Страхотният начин да съчетаете защита и стил е да закупите силиконов кейс от caseland.bg.

В нашият магазин предлагаме голямо разнообразие от силиконови кейсове за Xiaomi Redmi Note 9T (5G), включително кейсове с печат, кейсове с ваша снимка и премиум кейсове с висококачествена изработка.

Силиконовите кейсове за Xiaomi Redmi Note 9T (5G) с печат са перфектни за тези, които искат да добавят малко цвят и живот на телефона си. В нашият магазин предлагаме много различни дизайни и печати, които да отговарят на всеки вкус и стил.

Ако искате да дадете на вашия Xiaomi Redmi Note 9T (5G) уникалност и личен привкус, можете да изберете кейс с ваша снимка. Ние предлагаме възможността да качите снимка, която да се отпечата върху кейса, създавайки персонализиран продукт, който никой друг няма да има.

За по-изискания и стилно ориентиран потребител, ние предлагаме премиум силиконови кейсове. Премиум кейсовете за Xiaomi Redmi Note 9T (5G) са изработени от висококачествени материали, които осигуряват допълнителна защита на телефона, като в същото време имат стилен и елегантен дизайн.

Ако желаете да добавите личен стил към премиум кейса, можем да го персонализираме с ваша снимка. Това е перфектният начин да получите уникален продукт, който да отговаря на вашите нужди и предпочитания.

В нашият магазин също така предлагаме голямо разнообразие от калъфи за Xiaomi Redmi Note 9T (5G), включително книжкови калъфи, калъфи тип тефтер и флипови калъфи.

Книжковите калъфи за Xiaomi Redmi Note 9T (5G) са изключително практични и удобни. Те осигуряват пълна защита на устройството, като го покриват от всички страни. Калъфът се отваря като книга и разкрива вътрешните функции на телефона.

Калъфите тип тефтер за Xiaomi Redmi Note 9T (5G) са подобни на книжковите калъфи, но са по-тънки и по-леки. Те имат капак, който се закрепва на гърба на телефона и защитава екрана на устройството. Тези калъфи са много практични, лесни за употреба и осигуряват добра защита на телефона.

Флиповите калъфи за Xiaomi Redmi Note 9T (5G) са много популярни, защото са удобни и същевременно стилни. Тези калъфи имат капак, който покрива екрана на телефона и се отваря като книга. Флиповите калъфи са много практични и осигуряват максимална защита на устройството.

Независимо кой калъф изберете, можете да бъдете сигурни, че купувате висококачествен продукт от caseland.bg.

Един от най-важните елементи на телефона е екранът, който е подложен на повече удари и драскотини от останалите части на устройството. Затова е важно да му осигурите достатъчна защита, като използвате стъклен протектор от caseland.bg.

Закаленото стъкло за Xiaomi Redmi Note 9T (5G) има много по-висока устойчивост на удари и надраскване в сравнение с обикновеното стъкло. Това значи, че екранът на вашия смартфон ще бъде много по-малко податлив на повреди, дори и при по-силни удари или случайни падания.

При избора на стъклен протектор за Xiaomi Redmi Note 9T (5G), е важно да знаете, че не всички протектори са еднакво добри. Много от тях имат по-ниско качество, което означава, че не предлагат максимална защита на екрана на устройството. Но с продуктите от caseland.bg можете да бъдете сигурни, че получавате най-доброто качество на пазара.

При закупуването на стъклен протектор от caseland.bg, ще получите не само висококачествен продукт, но и много добро обслужване. Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти най-доброто възможно преживяване при пазаруване, като осигуряваме бърза доставка и отличен следпродажбен сервиз.

Премиум флип калъф със собствен мотив

pouzdro.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.Code krprintsklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: ANO
tisk-typ: UV
sklad-pocet: 8298
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Xiaomi Redmi Note 9T (5G)

ochrana3d.png
цена вкл. DPH 21,7 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 999
бр

Комплектна защита - Кейс+Стъклен протектор за Xiaomi Redmi Note 9T

ochrana2d.png
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 999
бр

Комплектна защита-Кейс+3D стъклен протектор за Xiaomi Redmi Note 9T (5G)

silikon-a-tvrzene-sklo.jpg
цена вкл. DPH 18,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 998
бр

Комплектна защита - Кейс+Стъклен протектор за Xiaomi Redmi Note 9T (5G)

silikon-a-sklo.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 998
бр

Прозрачен Кейс за Xiaomi Redmi Note 9T (5G)

note_9t.jpg
цена вкл. DPH 8,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sleva-vyprodej: 70%
sklad-pocet: 999
бр

Книжков калъф за Xiaomi Redmi Note 9T (5G) - Черен

cerny.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 8
бр

3D Стъклен протектор за Xiaomi Redmi Note 9T (5G)

redmi_note_9t_3d.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 992
бр

Защитно стъкло за камера на Xiaomi Redmi Note 9T (5G)

note_9t_kamera.jpg
цена вкл. DPH 10,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 66
бр

Книжков калъф за Xiaomi Redmi Note 9T (5G) - Светло розов

svetle_ruzovy.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 3
бр

Книжков калъф за Xiaomi Redmi Note 9T (5G) - Син

modry.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 3
бр

Стъклен протектор за Xiaomi Redmi Note 9T (5G)

redmi_note_9t.jpg
цена вкл. DPH 10,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 0
бр
Loading...

Xiaomi серия Redmi Note

  • Xiaomi Redmi Note 9T (5G)
Loading...

Xiaomi серия Redmi Note

  • Xiaomi Redmi Note 9T (5G)