Защитно устройство за велосипед и мотоциклет Super Strong - Черно

цена
15,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
18,8 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.3
брой оценяващи:
3096
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

Защитно устройство за велосипед и мотоциклет Super Strong - Черно

Защитното устройство Super Strong за велосипед и мотоциклет е идеалното решение за всеки, който търси максимална защита за своето превозно средство. Този модел в черен цвят е подходящ за велосипеди и мотоциклети, като осигурява максимална сигурност и защита от кражба.

Това защитно устройство е изработено от здрави материали, които го правят много издръжливо и устойчиво на външни влияния. То е снабдено с два ключа, които позволяват лесно и бързо заключване и отключване.

Super Strong е подходящо за употреба в градски условия, като осигурява максимална защита за вашето превозно средство. Това е особено важно за мотоциклетистите, които искат да бъдат сигурни, че техният мотоциклет е защитен от кражба.

Ако търсите надеждно защитно устройство за вашето превозно средство, Super Strong е перфектният избор. Поръчайте го от caseland.bg днес и се наслаждавайте на спокойни карания с вашия любим велосипед или мотоциклет.

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Колоездене > Катинари за колело > Защитно устройство за велосипед и мотоциклет Super Strong - Черно

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти