Безжични Bluetooth 5.0 слушалки Pro U27 - Черни

цена
36,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
43,5 лв.
транспорт:
Doprava Zdarma
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
Skladem u dodavatele
оценка:
4.9
брой оценяващи:
47
Гаранция:
24 měsíců
sklad-pocet:
1
бр

Безжични Bluetooth 5.0 слушалки Pro U27 - Черни

Ако търсите безжични слушалки с изключително качество на звука и модерен дизайн, тогава Безжични Bluetooth 5.0 слушалки Pro U27 - Черни са точно това, което търсите! С тяхната Bluetooth 5.0 технология, тези слушалки осигуряват стабилна връзка и кристално чист звук. Те имат вграден микрофон и контролер за управление на музиката, което ги прави идеални за потребители, които търсят функционалност и удобство на употреба.

Проектирани за комфортно носене и изключителна здравина, тези слушалки са перфектният аксесоар за спортисти, пътници и хора, които се нуждаят от надеждна аудио система за своите ежедневни нужди. Свържете ги с вашия телефон, таблет или лаптоп и се насладете на любимата си музика или подкасти, където и да сте.Сега можете да закупите Безжични Bluetooth 5.0 слушалки Pro U27 - Черни от нашия онлайн магазин caseland.bg. Предлагаме безплатна доставка за поръчки над определена сума, както и гаранция за качество на всички наши продукти. Не чакайте повече и поръчайте сега, за да се насладите на перфектния звук и комфорт при вашите ежедневни дейности.Освен това, тези слушалки имат издръжлива батерия, която може да ви осигури до 6 часа непрекъснато използване след пълно зареждане. Те са съвместими с повечето устройства, които имат Bluetooth функционалност, и могат да се свържат с тях лесно и бързо.

Независимо дали търсите слушалки за слушане на музика, гледане на филми или приемане на повиквания, Безжични Bluetooth 5.0 слушалки Pro U27 - Черни са перфектният избор за вас. Изберете качеството и комфорта, който заслужавате, и поръчайте ги сега от caseland.bg!

опътване за свързване и обслужване

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >