Безжични слушалки TWS 1314 - Черни

цена
36,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
43,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
47
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

Безжични слушалки TWS 1314 - Черни

Ако търсите безжични слушалки с висококачествен звук и удобен дизайн, тогава моделът TWS 1314 е идеалното решение за вас. Тези черни безжични слушалки от Caseland.bg са перфектният избор за хора, които искат да се насладят на качествен звук, без да се занимават с кабели и ограничения.

TWS 1314 слушалките са снабдени с Bluetooth 5.0 технология, която осигурява стабилна и бърза връзка с вашия смартфон или друг устройство. С тях можете да слушате музика или да приемате повиквания без да се налага да държите устройството си в ръка.

Със своята вградена батерия, тези безжични слушалки ви осигуряват до 4 часа издръжливост на едно зареждане, а в комплекта има и кутия за зареждане, която може да зарежда слушалките до 4 пъти. Така можете да ги използвате през целия ден, без да се налага да ги зареждате често.

Дизайнът на TWS 1314 слушалките е компактен и удобен, със своята ергономична форма, която се адаптира към формата на вашето ухо. Те са леки и удобни за носене, така че можете да ги използвате по време на спорт или други дейности, без да се чувствате неудобно.

Ако търсите качествени безжични слушалки за вашето ежедневие, TWS 1314 моделът от Caseland.bg е перфектният избор. С тях ще можете да се насладите на висококачествен звук и удобство, без да се налага да се занимавате с кабели и ограничения.

опътване за свързване и обслужване

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >