Бързо зарядно за кола QC 3.0 USB a USB-C 20W - Черно

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.1
брой оценяващи:
2853
Гаранция:
24 месеца
брой входове:
2x
вход номер две:
QC 3.0
вход номер едно:
USB-C PD20W
sklad-pocet:
12
бр

 

Ако сте един от многото хора, които често се налага да пътувате с автомобил, то знаете колко е важно да имате зарядно за своите устройства, което да може да ги зарежда бързо и ефективно. И тук идва нашето предложение - бързо зарядно за кола QC 3.0 USB a USB-C 20W в черен цвят.

Това зарядно е снабдено с QC 3.0 технология, която позволява на устройството да се зарежда до 4 пъти по-бързо от обикновените зарядни устройства. То също така има USB-C и USB портове, които ви дават възможност да зареждате различни устройства едновременно. Зарядното е с мощност от 20W, което го прави подходящо за бързо зареждане на телефони, таблети и други устройства.

Бързото зарядно за кола QC 3.0 USB a USB-C 20W в черен цвят е лесно за употреба и със сигурност ще бъде надежден спътник по време на вашите пътувания. Независимо дали сте на път за работа или на почивка, можете да се насладите на бързото зареждане на вашите устройства и да не се тревожите за тяхното изтощаване на батерията.

Поръчайте бързото зарядно за кола QC 3.0 USB a USB-C 20W в черен цвят от Caseland.bg днес и го добавете към вашите аксесоари за автомобила.

 


Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >