Дебели зимни ръкавици за тъч екрани - Снежинка, Сиви

цена
11,41 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
13,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
5
Гаранция:
24 месеца
Възможност за сензорно управление:
Да
sklad-pocet:
3
бр

Тези ръкавици са изработени от висококачествен материал, устойчив на вода и вятър. Вътре в ръкавиците има изкуствен слой козина, който ще ви запази топли и сухи дори в най-екстремните условия. Освен това ръкавиците са леко подплатени, което осигурява допълнителна изолация срещу студа.

Една от най-значимите характеристики на тези ръкавици е сензорът за допир. Те ви позволяват да използвате своя смартфон или таблет, без да се налага да ги сваляте. Понеже са направени от материал с висока чувствителност, няма нужда да се тревожите, че ще имате затруднения с управлението на екрана.

Освен това бихме искали да подчертаем дизайна на тези ръкавици. Сивият цвят със снежинка придава на ръкавиците модерен вид, който веднага привлича вниманието. Освен това тези ръкавици са унисекс, което означава, че могат да се използват както от мъже, така и от жени.

Освен че тези ръкавици са практични и удобни, те са и изключително здрави и издръжливи. Материалът, използван за тяхното производство, е устойчив на износване и скъсване, така че може да бъдете сигурни, че ще се насладите на тях много сезони напред.

Общо взето, Зимните ръкавици със снежинка и сензор за допир в сив цвят са отличен избор за всеки, който търси качествени, удобни и модерни зимни ръкавици. Те ще ви предоставят необходимата защита от студа и студените дни, докато ви позволят да продължите да използвате своя смартфон или таблет.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >