Дискретно закалено стъкло GrizzGlass Secret Glass за Poco F6 Pro

цена
21,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,3 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
Отстъпка:
Отстъпка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
9240
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
7
бр

Дискретно закалено стъкло GrizzGlass Secret Glass за Poco F6 Pro

Ако притежавате устройство, което съдържа вашите чувствителни данни и лична информация, няма по-лесен начин да увеличите тяхната сигурност и да запазите своето лично пространство, отколкото с нашето дискретно закалено стъкло. Тази иновативна защита е проектирана с оглед на вашите нужди, независимо дали сте обикновен потребител или имате дълга история на работа с поверителни данни.

Повишена сигурност за вашите чувствителни данни

Вашите лични данни са ценен актив, затова е важно да осигурите тяхната непрекъсната защита. Дискретното закалено стъкло е първата линия на защита срещу нежелани погледи върху вашата дисплейна информация. Независимо дали сте в оживено обществено пространство или просто у дома, нашето закалено стъкло ще ви предпази от любопитни погледи и ще запази вашите чувствителни данни в безопасност.

Предпазете вашите съобщения от неупълномощени погледи

Знаем колко е важно да имате контрол върху това кой има достъп до вашите лични съобщения и комуникация. С нашето дискретно закалено стъкло не трябва да се притеснявате, че някой ще надникне във вашите съобщения без ваше знание. Благодарение на специалната технология, която филтрира страничните погледи, ще можете да комуникирате с пълна увереност, че вашите разговори ще останат между вас и вашето устройство.

Запазете своето лично пространство

Вашето лично пространство е безценно, затова трябва да имате контрол върху това, кой и какво има достъп до вашата информация. С нашето дискретно закалено стъкло можете да защитите своето лично пространство без да се налага да ограничавате своята продуктивност или забавление на мобилното си устройство. Запазете свободата да използвате своя телефон, без да се страхувате от нежелани погледи.

Когато става въпрос за защита на вашите чувствителни данни и лично пространство, не правете компромиси. С дискретното закалено стъкло на вашето мобилно устройство ще имате спокойствие, знаейки че вашата информация е в безопасност. Поръчайте го днес и дайте предимство на сигурността и личното пространство.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти