Геймърски слушалки G19 с микрофон и ушички - Червени

цена
36,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
43,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1834
Гаранция:
24 месеца
Микрофон:
Да
RGB:
Да
Чувствителност на звука:
108dB
Управление на слушалките:
Да
Честотен диапазон:
2-22.000 Hz
Дължина на слушалките:
1.2m
Възможност за свързване:
3.5mm jack + USB
sklad-pocet:
1
бр

Геймърски слушалки G19 с микрофон и ушички - Червени

Ако сте геймър и търсите перфектното геймърско изживяване, няма нужда да търсите повече. Геймърските слушалки G19 с микрофон и ушички в червен цвят ще ви потопят в света на игрите и ще ви помогнат да се справите с всяко предизвикателство.

Със своя изключителен дизайн и качествен звук, тези слушалки са идеалният избор за всеки геймър, който иска да има перфектно изживяване от играта. Изработени са от висококачествени материали, които осигуряват максимален комфорт дори и след много часове игра.

Геймърските слушалки G19 са снабдени с микрофон, който ще ви помогне да комуникирате с другите играчи и да се координирате по най-добрия начин. Също така, те имат и ушички, които ще ви помогнат да се фокусирате върху играта и да изолирате външния шум.

Не пропускайте да се възползвате от възможността да притежавате геймърските слушалки G19 с микрофон и ушички в червен цвят. Посетете интернет магазин Caseland.bg и поръчайте ги сега!

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аудио/Видео > Слушалки > Слушалки с кабел > Геймърски слушалки G19 с микрофон и ушички - Червени
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >