Hofi Anti Spy Glass Pro+ Motorola Moto G14 5G Privacy

цена
19,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1717
Гаранция:
24 месеца
EAN:
9319456605280
sklad-pocet:
9
бр

Hofi Anti Spy Glass Pro+ за Motorola Moto G14 5G - Поверителност и Безопасност

Ако притежавате устройство, съдържащо лични и чувствителни данни, няма по-лесен начин да увеличите тяхната сигурност и запазите вашата поверителност, отколкото с нашето дискретно защитено стъкло. Тази иновативна защита е разработена с оглед на вашите нужди, независимо дали сте обикновен потребител или имате дълга история на работа с поверителни данни.

Повишена Сигурност за Вашите Чувствителни Данни

Вашите лични данни са скъпоценност, и затова е важно да гарантирате тяхната постоянна защита. Дискретното защитено стъкло е първата линия на защита срещу нежелани погледи върху вашата информация на екрана. Независимо дали сте на публично място или у дома си, нашето защитено стъкло ще ви предпази от любопитни погледи и ще запази вашите чувствителни данни в безопасност.

Предотвратете Несанкциониран Достъп до Вашите Съобщения

Знаем, колко важно е да имате контрол над това, кой има достъп до вашите лични съобщения и комуникация. С нашето дискретно защитено стъкло няма нужда да се тревожите, че някой ще разглежда вашите съобщения без вашия съгласие. Благодарение на специалната технология, която филтрира странични погледи, ще можете да комуникирате с абсолютна увереност, че вашата разговорна информация остава между вас и вашето устройство.

Запазете Вашата Поверителност

Вашата поверителност е безценна, и затова трябва да имате контрол върху това, което и кой има достъп до вашата информация. С нашето дискретно защитено стъкло можете да запазите вашата поверителност, без да ограничавате вашата продуктивност или забавление на вашия мобилен телефон. Запазете свободата си да използвате телефона си, без да се тревожите за несанкционираните погледи. Когато става въпрос за защита на вашите чувствителни данни и поверителност, не правете компромиси. С дискретното защитено стъкло на вашия мобилен телефон, можете да спите спокойно, знаейки, че вашата информация е в безопасност. Поръчайте го днес и предоставете приоритет на сигурността и поверителността си.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти