LED будилник Harry Potter 239

цена
31,25 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
37,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при достачика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
1
бр

Будилник LED Harry Potter 239: Магическо начало на всеки ден

Будилникът LED Harry Potter 239 е идеалното допълнение за всички фенове на магическия свят на Дж. К. Роулинг. Този уникален будилник съчетава модерни технологии с иконичен дизайн, вдъхновен от Хари Потър, което го прави не само практичен инструмент, но и страхотен колекционерски предмет. Ако търсите начин да започнете деня си с малко магия, този будилник е точно това, от което се нуждаете.

Дизайн и естетика

Будилникът LED Harry Potter 239 е проектиран така, че да привлича вниманието от пръв поглед. Елегантната му черна повърхност е украсена с детайлни изображения на Хари Потър, неговия патронус и други иконични елементи от света на магията. Този дизайн не само изглежда страхотно на всяко нощно шкафче, но и внася усещане за магия и приключение във всяка стая.

Технически детайли

Този будилник е оборудван с модерни LED диоди, които осигуряват ярко и четливо показване на времето дори през нощта. LED дисплеят е енергоспестяващ, което означава, че консумира минимално количество енергия и е щадящ за околната среда. Дисплеят предлага възможност за настройка на различни нива на яркост, така че можете да изберете интензитета, който ви харесва най-много.

Функции и възможности за настройка

Будилникът LED Harry Potter 239 не е просто обикновен будилник. Той предлага широка гама от функции, които ви позволяват да го приспособите към вашите нужди. Освен основния алармен режим, тук има и възможност за настройка на няколко алармени часа, което е особено полезно, ако споделяте спалня с друг човек. Функцията за отлагане (snooze) е включена, позволяваща ви да отложите събуждането с няколко минути и да си починете още малко.

Захранване и свързаност

Будилникът се захранва със стандартен адаптер, който е включен в комплекта. Освен това разполага с резервна батерия, която гарантира, че времето и настройките на будилника ще се запазят дори при прекъсване на захранването. Така че не е нужно да се притеснявате, че ще проспите поради неочаквано спиране на тока.

Качество и надеждност

Производителят е поставил акцент върху качеството и надеждността, което е видно от всеки детайл на този будилник. Използваните материали са висококачествени и издръжливи, което осигурява дълъг живот на продукта. Будилникът е също така оборудван с тих механизъм, така че няма да ви безпокои неприятно тиктакане през нощта.

Заключение

Будилникът LED Harry Potter 239 е перфектният избор за всеки, който иска да започне деня си с малко магия. Неговата комбинация от модерни технологии, стилен дизайн и широка гама от функции го правят не само практичен инструмент, но и естетично допълнение. Инвестицията в този будилник означава инвестиция в качествен и надежден продукт, който ще ви служи дълги години. Нека магията ви събуди и започнете всеки ден с Хари Потър до себе си.

Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти