McDodo зарядно за кола с два USB входа - Бяло, 5V

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.1
брой оценяващи:
2853
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

 

 

 

 

Ако търсите зарядно за вашето автомобилно пътуване, което да ви дава възможност да зареждате до две устройства едновременно, McDodo зарядно за кола е това, което ви е необходимо. То е снабдено с два USB порта, които ви позволяват да зареждате телефони, таблети, игрални конзоли и други устройства.

McDodo зарядното за кола е изработено от висококачествени материали, които го правят издръжлив и надежден. Той е съвместим с всички стандартни USB кабели и може да доставя мощност от 5V, което е подходящо за зареждане на различни устройства.

Това зарядно е много лесно за употреба, благодарение на своята компактна форма. То е създадено да се вписва идеално в буксата за запалване на вашето автомобилно табло и да не пречи на другите устройства, които използвате в колата.

McDodo зарядното за кола е перфектното решение за всички, които търсят зарядно, което да може да зарежда много устройства едновременно. Независимо дали пътувате на работа или на почивка, можете да се насладите на бързото зареждане на вашите устройства, като поръчате McDodo зарядно за кола с два USB входа от Caseland.bg днес.

 

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >