Метален заряден кабел USB Micro - Златист, 3 метра

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
дължина на кабела:
25cm
sklad-pocet:
1
бр

Метален заряден кабел USB Micro - Златист, 3 метра

 

 

 

 

В днешно време, нашите устройства се нуждаят от зареждане всеки ден. Затова е важно да имате качествен заряден кабел, който да гарантира бързо и надеждно зареждане на вашето устройство.

Представяме ви металния заряден кабел USB Micro златист, с дължина 3 метра. Този златист кабел е идеален избор за всички, които търсят не само качество, но и стил. Той е снабден с метален корпус, който осигурява здравина и издръжливост, както и защита от наранявания и износване.

Този заряден кабел е съвместим с множество устройства, които се зареждат чрез USB Micro порт, като например телефони, таблети, камери и др. Дължината от 3 метра ви позволява да зареждате устройството си от разстояние и да се наслаждавате на свободата на движение, докато го използвате.

Зареждането на вашето устройство с този метален заряден кабел е много бързо и ефективно, така че винаги ще можете да бъдете свързани с вашите приятели, семейство и колеги.

Сега можете да се насладите на бързо и надеждно зареждане на вашето устройство с металния заряден кабел USB Micro - Златист, който можете да закупите от Caseland.bg. Насладете се на качеството, стилa и удобството, които този заряден кабел може да ви предложи.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти