Оригинални бели слушалки EarPods с lightning конектор за APPLE

цена
42,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
50,8 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1834
Гаранция:
24 месеца
Дължина на слушалките:
1.2m
Микрофон:
Да
Необходим IOS:
IOS 10 и по-нови версии
Честотен диапазон:
18-20.000 Hz
Чувствителност на звука:
100dB
sklad-pocet:
1
бр

Оригинални бели слушалки EarPods с lightning конектор за APPLE

 

Оригиналните слушалки EarPods с lightning конектор са идеалният избор за любители на качествен звук със слабост към Apple устройствата. Както можем да предположим от името им, слушалките са с lightning конектор и са подходящи допълнения за Apple устройства, които поддържат iOS 10 и по-нови, като например iPhone, iPad или iPod touch. Кабелът на слушалките с дължина 1,2 м гарантира, че те няма да се откачат по време на ползване и няма да развалят на музикалното ни преживяване. Друго предимство на слушалките е контролният панел, разположен директно на кабела, с който можем да приемем или прекъснем разговор, без да е необходимо да търсим телефона в джоба. В същото време можем да контролираме пускането на песен или видео, както и силата на звука.

Оригиналните слушалки EarPods с lightning конектор могат да се похвалят с честотен обхват до 20000Hz и чувствителност на звука от 100dB, което гарантира неповторимото слушане. Говорителите в оригиналните слушалки EarPods с lightning конектор са проектирани с акцент върху минимизирането на загубата на звук. Казано накратко, звукът на слушалките е просто чудесен.

Преминавайки към дизайнерския аспект на оригиналните слушалки EarPods с lightning конектор, следва да се отбележи, че и там не отстъпват. Минималистичният дизайн в класически бял цвят, характерен за аксесоарите на Apple - едва ли може да бъде подминат. Освен това създателите на слушалките са се вдъхновили от геометрията на ухото и въз основа на това дефинирали формата на самите слушалки, така че оригиналните EarPods слушалки с Lightning конектор могат да осигурят не само качествено слушане, но и голямо удобство.

В заключение, оригиналните EarPods слушалки с Lightning конектор надхвърля по своите функции и свойства много по-скъпи слушалки и никой фен на Apple продуктите, не бива да пропуска това оборудване.

• цвят: бял

• материал: закалена пластмаса и термопластичен еластомер

• конектори: Lightning вход

• импеданс: 16 Ω ± 15%

• честотен обхват: 20 до 20000 Hz

 

Инструкции за правилна употреба на слушалките

1. Извадете или разопаковайте слушалките от защитното калъфче или кутията

2. Свържете слушалките към устройството с помощта на кабела

3. След сигнализиране, натиснете бутона за "Свързване"

4. При изключване, просто отстранете кабела на слушалките от устройството

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аудио/Видео > Слушалки > Слушалки с кабел > Оригинални бели слушалки EarPods с lightning конектор за APPLE
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >